Nedeljni horoskop | Od 30. novembra do 6. decembra 2015.

Imam pet prstiju s razlogom. Mali prst, za obećanja koja nikad neću prekršiti. Prstenjak, za pravog muškarca u pravo vrijeme. Srednjak, za sve one koji to zaslužuju. Kažiprst, da pokažem ko su mi najdraže osobe. Palac, da pokažem svijetu da sam ok!


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Pošto ćete se tokom ove nedelje više trošiti, i mentalno i fizički, bilo bi potrebno da uzimate hranu bogatu gvožđem, magnezijumom. Na žalost, skloni ste da jedete suviše masno, meso sa teškim sosovima i da se zatrpavate slatkišima. Ništa od ovoga neće pozitivno uticati na vaš holesterol i krvni pritisak.

Ljubav

Oni koji su usamljeni mogu upoznati osobu koja dolazi sa putovanja ili koja je poreklom iz drugog grada, čak inostranstva. Ukoliko ste rekreativac I volite da vežbate, čak I teretana može biti zanimljivo mesto za kontakt. No, u svakom slučaju ovo je neko ko je u potpunosti drugačiji od vas I ko vas baš iz tog razloga I privlači jer nemate neke uobičajene teme. Sa zadovoljstvom ćete se raspričati I poželeti da produbite kontakt. Moguće je da se ovo već do kraja nedelje pretvori u jednu formu neobaveznog, pomalo nedefinisanog odnosa. Šta će biti dalje, to treba tek vreme da pokaže. Ukoliko ste u dužoj vezi ili bračnoj zajednici tek sam kraj nedelje može doneti neko smirivanje tenzija koje će konstantno “ključati” između vas dvoje. Vi lično možete u nekom trenutku odlučiti da presečete sve, okrenete se I odete. To uopšte nije problem, da se razumemo, ali nemojte da posle žalite zbog svojih ishitrenih odluka. Možda bi bilo bolje da se na kratko odvojite I rashladite glavu, pa da onda sednete I popričate.

Posao

Vladar vašeg znaka, Mars koji se nalazi u polju koje reguliše poslovno partnerske odnose, tokom ove sedmice ulazi u kvadrat sa Plutonom iz polja karijere I Uranom iz polja ličnosti. Šta da vam kažem – ako u nekom trenutku pomislite da više ne možete da ponesete ni pritisak, ni šefove ni konstantne probleme na poslu iz dana u dan….budite svesni, ako dozvolite da taj pritisak nastavi da “radi” da u nekom trenutku možete povući potez koji će preseći saradnju ili okončati posao. Pokušajte da “iskulirate” malo.

Novac

Novac… kakav novac? Ako se nekim priliva nadate, slobodno možete prestati sa time. No, nadali se troškovima ili ne, evo njih nepozvanih. Na žalost, sve se ove sedmice namešta da se baš onako ljudski iznervirate. Ako je za utehu, neće ovo trajti nešto naročito dugo.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa grlom I krvni pritisak.

Bik

Bez obzira na to što će vladarka vašeg znaka preći tokom ove nedelje u Škorpiju, vaši apetiti ne samo da se neće smanjiti, samo će se dodatno pojačati. Ne treba zaboraviti da je Škorpija znak koji bez pardona tamani sve pred sobom, pa ćete I vi u velikoj meri usvojiti ovo pravilo. A I neće vam biti posebno teško.

Ljubav

Slobodnim Bikovima ništa posebno novo. Ima tu nekih simpatijica, ima nekih komunikacijica I dopisivanja, ali realno gledano – ništa se spektakularno ne dešava. Taman se ponadate, a ono od dogovora ništa…samo se prolongira za naredne dane. Šta da se radi, prihvatite trenutno situaciju takva kakva je I pokušajte da se opustite. Možda će vam biti zanimljiva neka komunikacijica sa bivšim emotivnim partnerom, ali izgleda mi da je ovo samo da vam “popuni” vreme. Što se tiče onih u vezama I brakovima, tu vi lično još uvek osećate posledice prethodnog perioda kada je bilo turbulencije. Pošto ste povukli neke poteze I nervirali se za sve pare, sada pokušavate da spasete ono što ste pokvarili. Ne bih rekla da je partner zlopamtilo, ali bogami, ima I on koješta vama da napomene, samo se za sada još uvek uzdržava. Umesto da posmatrate jedno drugo ispod oka, pokušajte da malo popričate otvoreno o vezi.

Posao

Jaka potreba za promenom može vas naterati da se pokrenete u pravcu jedne odluke ili ugovora o novoj saradnji. Na prvi pogled sve izgleda kako treba, samo što mislim da neke stvari ovde zanemarujete I da će one tek u kasnijem periodu doći na dnevni red. Kolegijalni odnosi će se u ovoj nedelji odvijati pod jednom dozom napetosti I pritiska, jednim delom ćete za ovo biti zaslužni vi, ali ne može se poreći da je I ljudima sa kojima radite nekih stvari preko glave. Svi će biti nervozni I na granici da krene rasprava.

Novac

Tokom ove sedmice vam može doći nova cod jednog ugovora ili prethodno odrađenog posla. Na žalost, ovo se neće pokazati kao dovoljno da pokrije troškove kojima ste trenutno izloženi. Možete pokušati da pozajmite ostatak koji vam je potreban, ali će malo njih biti zainteresovano da vam izađe u susret.

Zdravlje

Organizam nije u bajnom stanju I ne biste trebali da se igrate svojim zdravljem. Odmarajte se više.

Blizanci

Mogli bi reći da tokom ove sedmice imate “zdrav apetit” ali bi to u priličnoj meri bilo ublaženo. Ne da imate apetit, nego ste gladni non stop, ali ćete imati jako malo vremena da prezalogajite kod kuće. Uglavnom će svi vaši obroci biti negde “usput” u pauzama posla. Manje fast fudova, idite u restoran.

Ljubav

Slobodni su se u prilličnoj meri angažovali oko komunikacije sa više osoba. Sa jednom se dopisujete, sa drugom imate kratke susrete, sa trećom dogovarate izlazak na kafu. U svakom slučaju, dobro se zabavljate. Ne bih rekla da bilo koja od ovih priča može da se pretvori u nešto jače I stabilnije, ali je sigurno da bi neka od njih mogla da uđe u formu neobaveznog seksualnog odnosa u ovim danima. Sad, nije ni to loše ako je to nešto što priželjkujete. Za ono pravo, za stabilnu vezu, ljubav – moraćete da sačekate još malo. Blizanci u dužim emotivnim vezama I brakovima trude se da partneru izađu u susret u najvećoj mogućoj meri. Prilagođavate se njegovim potrebama I osluškujete sve zahteve. Možda na taj način “perete” nemirnu savest zbog nekog bezazlenog (ili manje bezazlenog) flertovanja sa strane? Ko to zna….verovatno vi najbolje. Bitno je da vas dvoje, makar prividno, za sada funkcionišete bez veće problematike. A kako će se stvari odvijati na dalje, to ćemo tek videti.

Posao

Neke teške zahteve poslovnih partnera ste uspeli da razrešite I da ostavite za sobom jednu neugodnu situaciju koja vas je mučila. Sada donekle rasterećeni, nastavljate sa pokušajima da realizujete svoje planove. Do polovine nedelje verovatno nećete uspevati da pronađete zajednički jezik ili ostvarite jednu konkretniju ponudu od strane inostranog partnera. Međutim, ako prevaziđete teškoće na samom početku dogovora, verovatno je da će I druga strana biti spremna na ustupke.

Novac

Odlična sedmica za prilive svake vrste, naročito od privatnih I honorarnih poslova. Međutim, novac vam se lako izvlači iz džepa ovih dana, pa sam više nego ubeđena da ćete sa lakoćom potrošiti I ovo, a da će neke obaveze koje morate završiti ostati neizmirene.

Zdravlje

Problemi sa stomačnom regijom mogu biti izraženiji nego inače. Potrebno je da se više krećete I da vodite računa o ishrani.

Rak

Dobro I podsticajno raspoloženje koje vas prati tokom ovog perioda imaće kao posledicu umeren apetit I više kretanja. Obzirom na trenutne pozicije planeta u vasem polju životnih navika, mogli biste da razmislite da se okrenete ka hrono ishrani kao načinu za poboljšanje opšteg stanja organizma.

Ljubav

Slika nea ulaskom u ovu sedmicu govori o tome da ste vi I emotivni ili bračni partner pronašli potreban balans u svom odnosu. Doduše, nisu ovo neki naročito veseli aspekti, više govore o obostranom prisustvu I želji da se prevaziđe bilo kakav tip problema koji bi se mogao između vas dvoje pojaviti. Dobro funkcionišete na dnevnoj bazi I jedino što vašem odnosu fali je ona doza strasti I avanturizma u koju ste se ranije tako dobro uklapali. Kako sedmica bude odmicala biće više moguće poraditi na ovom pitanju a poslednji dani bi mogli biti intenzivni I zanimljivi za oboje. Kod pojedinih Rakova polje posla može biti eventualni teren za flertovanje ili čak ulazak u nešto tajno, možda sa osobom koja je isto kao I vi, zauzeta. Usamljeni Rakovi privlače pažnju drugih svojim vedrim duhom I raspoloženjem. Sa nekim ostvarujete zanimljivu komunikaciju, ali je za sada sve ovo u okviru flertovanja. Moguće je da biste uspeli da se dogovorite za susret u poslednjim danima ove sedmice.

Posao

Neki vaši planovi se ostvaruju, ali je možda tempo događaja suviše usporen za vaš ukus. Imate uspešne dogovore tokom ovog perioda, komunikaciju sa osobama koje bi mogle biti od značaja od vas, ali je sam početak posla, njegova realizacija, još uvek otvoren što se datuma tiče. Ukoliko ste privatnik, znači vam savet od strane nekog koga smatrate autoritetom u svom poslu jer vam daje potrebne smernice I ukazuje na neke slabe tačke vašeg funkcionisanja. Kolegijalni odnosi u blagom padu.

Novac

Ne može se reći da ste nezadovoljni trenutnim finansijskim stanjem, ali smatrate da se uvek može više. Navikli ste da imate veću sigurnost, a trenutno ste u periodu kada je sve neizvesno I kada ne znate na koliko novca možete računati sutra. Jači finansijski priliv u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Mučiće vas stanje vaše kože. Generalno, hidratacija organizma je loša I morate povesti više računa o unosu tečnosti.

Lav

Lavovi su I dalje u podsticajnom I dobrom raspoloženju. Imate zdrav apetit, ne preterujete ni u čemu I jedino što bih vas mogla posavetovati ove sedmice jested a ne izbegavate ribu I morske plodove, jer su neophodan izvor vitamina I nezasićenih masnih kiselina, koje su vam potrebne.

Ljubav

Bilo da ste u emotivnom odnosu, braku, ili pak usamljeni, sigurno je da vam ova sedmica donosi osobu koja itekako može prodrmati vaš mali, stabilni svet. Susret sa nekim ko je u isto vreme izuzetnog fizičkog izgleda, duhovit, odmerenih manira, a iz te osobe izbijaju seksipil I harizma. Jako je teško reći kako će pojedini reagovati na ovakvo iskušenje, pogotovo što će se od samog početka videti da je ova osoba na isti način odreagovala na vas. Mogu samo da vam preporučim da, ukoliko imate partnera, razmislite dobro pre nego što se upletete u nešto što će posle biti zaista jako teško kontrolisati. No, generalno su emotivni odnosi dosta solidni, a vi I partner možete, kako nedelja bude odmicala, sve više raditi na svojoj povezanosti, naročito na strasti. Usamljeni, vezano za onaj slučaj od malopre o kome sam pričala…budite svesni da je ovo osoba sa verovatno komplikovanim emotivnim statusom ili u nekoj vrsti teške ljubavne priče. Šta god da je, nije u potpunosti slobodna I to vam može jako zasmetati. Za provod odlično.

Posao

Ova je nedelja ispunjena poslovnim prilikama I sigurno je da ćete moći da dosta toga uradite za poboljšanje ovog segmenta. Ne samo da će se nove stvari I poslovi pojavljivati kao šansa, već ćete I neke starije saradnje moći da dignete na viši nivo. Ono što je najbitnije jeste da verujete u sebe bar u onoj meri u kojoj drugi veruju u vas. Imate izuzetnu podršku od strane autoriteta I iskoristite je za svoje ciljeve. Neće ovaj period večno trajati, pa nemojte sami sebe sputavati u napredovanju.

Novac

Promenljiva novčana situacija tokom ovog perioda. Daleko od toga da novca neće biti, hoće, ali nema ravnomernih priliva niti onih na koje možete računati. Sve nešto na blic, sve nešto na preskok…I samo su troškovi I obaveze konstantna stavka koju morate ispunjavati, hteli ne hteli.

Zdravlje

Bilo bi lepo kada biste svratili do zubara I proverili šta se dešava. Moguće je da probleme sa glavoboljom imate od upale desni ili infekcije oko zuba.

Djevica

Ova sedmica donosi svaku vrstu preterivanja kada je hrana I piće u pitanju. Doduše, to je već neko vreme nešto što vas prati I pitanje je kada ćete uspeti da povučete ručnu kočnicu. Pored alkohola, za koji I sami znate dam orate izbegavati, trebalo bi se manuti makar one hrane zbog koje imate stomačne probleme.

Ljubav

Nervira vas što nikako da pronađete pravu osobu za sebe. Neko poznanstvo krene kako treba, vi taman pomislite da bi to moglo biti to, I onda se jednostavno, bez neke velike pompe, sve to ugasi. Niti vi osećate potrebu za tom osobom, niti se ona nešto na dalje lomi oko vas. Što bi se narodski reklo – ne da vam se. pošto je već takva situacija, a ne bih rekla da bi bilo ko mogao da je nešto drastičnije promeni tokom ovog perioda, onda se makar prepustite dešavanjima u onome što vam sada ide od ruke – a to je flertovanje, zabava, provod sa društvom, neobavezni odnosi I kratkotrajne avanturice. One Device koje su u emotivnim relacijama ili bračnim vezama ne prolaze loše tokom ovog perioda, ali ni vi ni partner ne dajete trenutno jedno drugom ono što vam je potrebno – nema prave prisnosti, odnosi su nekako zvanični I najviše se baziraju na nekim ne baš toliko bitnim temama svakodnevnog tipa. Oboje izbegavate da razgovarate otvoreno o vašoj vezi koja je u nekoj vrsti zapećka, čega ste oboje svesni.

Posao

Kako sedmica bude odmicala, sve jači tempo će vam se nametati I verovatno je da će užurbanost biti sastavni deo vaše svakodnevice. Moguće je da ćete izabrati da radite paralelno na više poslova da biste postigli da stignete sve na vreme. Problemi se mogu javiti I u komunikaciji sa saradnicima ali I I vezanosti za neke dogovore, papirologiju. Morate promeniti svoj način pristupa nekim poslovnim obavezama, ali I prema nekim osobama koje su u vašem neposrednom poslovnom okruženju. Suviše ste popustljivi.

Novac

Vaši prilivi imaju tendenciju da se povećavaju, što je posledica ugovora I poslova koje ste u prethodnom periodu aktivirali. Ne možemo pričati da ste zadovoljni u potpunosti, ali uspevate da jednu veću finansijsku obavezu regulišete, što će vam doneti potrebno opuštanje.

Zdravlje

U energetskom ste disbalansu, čas se dižete, čas padate. Ovo su dani kada se, kao posledica smanjenog imuniteta, mogu javiti sezonske bolesti.

Vaga

Vladarka vašeg znaka je prešla u znak Škorpije. Apetiti svake vrste će biti pojačani, a u vama će se, što se hrane konkretno tiče, najviše javiti potreba za većom količinom mesa I začinjenijom hranom. Pikantno, ekstravagantno, mešavina ukusa I začina koja će toliko prijati vašim nepcima na dalje.

Ljubav

Trend flertovanja I privlačenja pažnje se nastavlja I tokom ove sedmice. Zadivljeni pogledi suprotnog pola, a u vama se dodatno probudila jedna mistična, strasna, magnetična crta. Malo je onih koji će moći da vam odole I vi ćete to obilato koristiti. Napominjem da je jako malo verovatno da ćete vi lično popustiti I pasti pred nečijim čarima, ali ćete uživati da vas drugi obasipaju pažnjom. Ovo vam je za sada dovoljno, dok se ne pojavi osoba koja će vas zainteresovati. Obzirom da usamljeni neće imati veće šanse da svoju samoću u ovom periodu I prekinu, najveroatnija je solucija da će se okrenuti prijateljima I druženju. Što se tiče Vaga koje su u emotivnim odnosima I brakovima, nemojte misliti da vaš partner neće primetiti koliku pažnju privlačite gde god da se pojavite I u svojoj glavi će početi da slaže teorije zavere, da sumnja I prati vaše kretanje. Ne bih rekla da zaista ima pravih razloga za ovako nešto, ali druga strana to ne zna I krajem sedmice možete očekivati prve ljubomorne izlive I rasprave.

Posao

Vaše želje da prekinete neku formu stagnacije I uspostavite drugačije odnose u okviru svojih saradnji, verovatno će ostati baš samo na željama. Nemate dovoljno ni snage ni argumenata, a da se ne lažemo, ni okolnosti nisu na vašoj strani. Uglavnom ćete biti nemi posmatrač koji će silom prilika, morati da se uklapa u trenutne situacije. Izgubili ste veru u to da vam jedan posao ili projekat može doneti promociju ili napredovanje, ali još uvek niste spremni da od njega odustanete u potpunosti.

Novac

Vaša vladarka Venera, tokom ove sedmice ulazi u polje posla I novca. U nekom narednom periodu će se ovo verovatno na malo bolji način odraziti na vaše finansije, ali za sada od toga nema ništa. Jedino na šta sigurno možete da računate su obaveze, koje u ovom trenutku čak ni ne možete da ispunite.

Zdravlje

Sem stresa, koji je u nekom dužem vremenskom periodu vaš verni pratilac, nema nekih većih zdravstvenih problema ove sedmice.

Škorpija

Vi ste trenutno u periodu energetskog pada I mislite da ćete to moći da nadoknadite kroz pojačanu ishranu. Međutim, višak hrane, koji je sada u potpunosti nepotreban, samo dovodi do toga da se osećate tromo I neaktivno. Ono što vam je potrebno je rekreacija, ne hrana, I to što pre.

Ljubav

Koliko god pokušavali da sakrijete neku formu tajnog flertovanja ili čak konkretnih seksualno – ljubavnih priča sa strane, protok informacija trenutno ne možete da kontrolišete I lako može da se dogodi da se sve nekako namešta da budete otkriveni. Ukoliko ste u emotivnom odnosu ili braku, već ste prošli kroz neke situacije kada je partner odreagovao, ali nije u toj meri potencirao na objašnjenju. Sada budite svesni da ste pod velikom prismotrom I da će se na dalje svaki vaš potez analizirati. Naravno, ukoliko ne radite ništa ovog tipa, nemate razloga da se nervirate. Onda ćete jednostavno morati da se pomirite sa time da je vaš emotivni ili bračni partner ljubomoran bez razloga I da se potrudite da svojim prisustvom I ponašanjem to demantujete. Što se usamljenih tiče, I vi ste skloni tajnovitosti, ali to ne mora da bude konkretno ulazak u neku formu zabranjenog odnosa. Jednostavno, svoje dopadanje I simpatije prema nekom još uvek ne žalite da iznosite na videlo. A da ste zainteresovani, o da, jeste.

Posao

Ulazite u period napetosti koji će trajati tokom cele nedelje I protegnuti se I na onu posle nje. Vladar vašeg znaka, Mars, biće u kvadratu sa Plutonom iz znaka Jarca I vašeg polja komunikacije, dogovora susreta. U ovoj nedelji ćete ovo doživljavati kao pritisak od strane drugih, požurivanje, kratke rokove I stegnutost u nekim relacijama od kojih biste najradije pobegli. Previše posla a premalo vremena da on bude završen izaziva veliku nervozu I moguće su burne reakcije u ovim danima. Iskulirajte malo.

Novac

Ako kažemo da ćete imati taman onoliko koliko vam treba, vi ćete već u svojoj glavi stvoriti sliku da jedva izlazite na kraj sa novcem. Nije toliko drastično, ali nije ni bajno. U suštini, za neke dnevne troškove I za obaveze imate, ali ovo nije dovoljno da biste se osetili iole sigurno.

Zdravlje

Jako veliki stress I pritisak svake vrste je na vama. Najblaže manifestacije svega ovoga su glavobolje, problemi sa krvnim pritiskom.

Strijelac

Stelijum planeta u vašem znaku I dalje deluje kroz pojačan apetit I želju za hranom. Sve biste vi da probate sada, nema veze da li je slano ili slatko, samo da su količine zadovoljavajuće. Prosto je uživanje gledati vas kako “čistite” sve ono što je postavljeno ispred vas. Naročito se radujete mesu I varivima.

Ljubav

Imate dovoljno argumenata da biste mogli da izađete na kraj sa promenljivim raspoloženjima od strane emotivnog ili bračnog partnera. Problem je samo u tome što nemate neku naročitu želju da se raspravljate, niti udubljujete u bilo kakvu problematiku. Vi biste najradije, ako je to ikako moguće, da nastavite da funkcionišete dalje I da preko nekih stvari prećutno pređete. Malo je verovatno da će partner reagovati baš po vašim željama I hteli, ne hteli moraćete da se objasnite. U nekom drugom segmentu I vi I druga strana se trudite da budete nežni, da svojim prisustvom date podršku I ljubav, pa će vaš odnos, kao što vidite, varirati I biti pomalo nestabilan. Jedan dan lep, drugi čudan, statičan, sa pokojom raspravom. No, dobro, I to će proći. Što se usamljenih Strelčeva tiče, vi mnogo očekujete od jedne osobe, ali mislim da je malo verovatno da ćete to “mnogo” I dobiti. Moguće je da će doći do susreta, ali taj susret neće ići u pravcu koji vi priželjkujete. Nekako se nećete “pronaći”.

Posao

U ovom periodu ste ubeđeni da ste vi potpuno u pravu po svim pitanjima, a takav stav nije baš najpogodniji kada treate da napravite neki konkretniji dogovor sa poslovnim saradnicima. Ne bih rekla da ćete naići na razumevanje druge strane, jer, zamislite samo – I druga strana misli da su njeni stavovi jedino ispravni. Problem oko dogovora će biti aktuelan tokom cele ove sedmice I jedino što vam mogu preporučiti jeste da prvenstveno prepoznate svoj interes I naučite da je neki put potrebno prilagoditi se.

Novac

Novac vam dolazi I tu je sada nešto bolja situacija nego ranije, pogotovo što ste neke veće troškove ili obaveze ostavili iza sebe. Pojedini će razmisliti čak I o tome da izvesnu sumu novca ulože u privatni posao, što bi se moglo pokazati kao pravilna investicija.

Zdravlje

Iako ste energetski dosta stabilni u ovom periodu, pad sledi u drugom delu nedelje. Previše se trošite, a premalo odmarate.

Jarac

I dalje ste u “fazonu” da vam najviše prija domaća kuhinja I obroci u porodičnom okruženju. Doduše, prijaće vam nešto što nije inače vaša karakteristika, a to je da hrana bude nešto malo jača, začinjenija. Rado ćete posezati I za sušenim mesnim prerađevinama u kombinaciji sa sirom I svežim povrćem.

Ljubav

Ni vi niste znak pred kojim će se tokom ovog perioda lako otvoriti šanse za emotivni odnos. Pričamo o usamljenima, koji su u ovom statusu već neko duže vreme, bez mnogo nade da će se situacija uskoro promeniti na bolje. Vama sledi jedno poznannstvo preko prijatelja ili preko kolege tokom ove sedmice I osoba sa kojom ćete vrlo rado razgovarati o svemu I shvatiti da na isti način gledate na mnoge životne segmente. Ipak, malo je verovatno da će se ovde pokrenuti konkretna emotivna dešavanja. Za sada je to samo mnogo razgovora I mnogo smeha, što vam je toliko falilo I bilo potrebno. Što se tiče Jarčeva koji su u emotivnim vezama I brakovima, okrenuti ste jedno drugom, ali to u ovom periodu ne podrazumeva neka ekstatična dešavanja. U brakovima razgovori na dnevnoj bazi o problemima o stvarima koje planirate da uradite zajedno, ali je sve to na neki način malo distancirano I više u zvaničnoj formi. Kod onih u dužim vezama situacija je neznatno bolja, ali ona prava bliskost kao da vam u ovom periodu izmiče.

Posao

Niko ne može da porekne vašu odgovornost kada je posao u pitanju, ali drugi bi je u ovoj nedelji pre nazvali krutošću I tvrdoglavošću. Suviše se čvrsto držite nekih ustaljenih metoda I principa po kojima radite I teško usvajate bilo koju vrstu noviteta I poboljšanja koje pokušavaju da zažive u vašem radnom okruženju. Potrebno je da budete malo prilagodljiviji, a ovo je vezano I za nove saradnike sa kojima dolazite u kontakt. Nekome je potrebna vaša stručnost, ali I spremnost da radite na drugačiji način.

Novac

Neki priliv koji ste čekali tokom prošle sedmice (I niste ga dočekali) stiže u narednim danima. Taman na vreme da se neki prioriteti u obavezama pokriju I da vi možete da odahnete. Onima koji rade u privatnoj režiji jači prilivi novca u ovom periodu dižu raspoloženje.

Zdravlje

I pored povremeno prisutne psihičke napetosti I zatvorenosti u sebe, što je posledica dešavanja oko vas, fizičko zdravlje je dosta dobro.

Vodolija

I sami ste primetili koliko varirate I kada je apetit, I kada su vrste hrane u pitanju. Nikako da se na duži period ustalite čak ni u ovoj oblasti, ali u suštini to nije ni bitno. Važno je da se vi dobro osećate I onda kada ste u najfinijim restoranima sa gurmanlucima ispred sebe, ali I onda kada kod kuće spremate sendvič.

Ljubav

Vi koji ste u emotivnim vezama I brakovima, trenutno imate dve mogućnosti ispred sebe da bi relativno lako prošli kroz ovu nedelju. Napominjem da su trenutni tranziti takvi da postoji prikriveno nezadovoljstvo u vašim emotivnim relacijama, a da je I pored ovoga moguće da do vas ili partnera stignu neke informacije koje bi tek mogle da destabilizuju vezu ili brak. Budite svesni da vi I partner morate da razgovarate o problemima, a ne da ih potiskujete I gurate pod tepih, jer će oni svakako izbiti kao prepreka, ako ne do kraja ove sedmice, a ono u narednoj definitivno. Dakle – o problemima je potrebno sesti I razgovarati. To pod jedan. Pod dva – budite svesni da pored razgovora zanemarujete I fizički deo vašeg odnosa, pa je potrebno malo raspiriti onu vatru koja je postojala između vas dvoje. Uostalom, neke situacije se najbolje rešavaju u spavaćoj sobi. A I razgovori idu lakše. Usamljene Vodolije, sem flertova I povremene komunikacije sa nekim ko im je simpatičan, nemaju ništa posebno na vidiku.

Posao

Jedan predlog dolazi do vas o kome itekako vredi razmisliti. Zadovoljni ste ponuđenim, ali vam neki uslovi ne odgovaraju ili vam ne odgovaraju osobe koje bi isto bile prisutne u ovom poslu ili projektu. Odmerite dobro I odlučite da li preko vredi preći preko ovoga. Možete biti neprijatno iznenađeni činjenicom da ste nekome dali poverenje I posle shvatili da informacije dobijene od vas prenosi vašim konkurentima ili drugim zainteresovanim licima. Malo je verovatno da ćete se uzdržati da ne reagujete.

Novac

To što imate dovoljno za neke osnovne potrebe I za plaćanje obaveza, trenutno vas ni malo ne zadovoljava. Svesni ste koliko ulažete sebe u posao I malo demotivisani količinom novca koju dobijate. Pokušaćete da napravite neki privatni deal I nađete posao koji biste mogli raditi sa strane.

Zdravlje

Problemi sa glavoboljom koji će naročito biti aktuelni u drugom delu nedelje. Možete imati I problema sa respiratornim infekcijama.

Ribe

Jedno vreme ste funkcionisali dosta dobro, organizovali sebi više obroka u toku dana I primetili da vam takav režim ishrane odgovara I što se varenja tiče, ali I što se tiče kontrole kilograma. Ove sedmice opet počinjete da preskačete obroke, naročito će postojati tendencija da zanemarujete doručak.

Ljubav

Vi I emotivni ili bračni partner ste postali naročito nežni, trudite se da obraćate pažnju na svaku sitnicu I udovoljavate jedno drugom. Istina je da je situacija sada dosta stabilna kod vas dvoje, ali takođe je istina da ispod površine I dalje postoji neka forma napetosti ili nesigurnosti koja samo povremeno izbija kroz neke sitnice ili razgovore. I kod vas je u ovom periodu vanredno bitan element strasti I neophodno je da se što više I na ovaj način povezujete, jer ćete lakše prevazići te povremene momente. Postoji krajem nedelje mogućnost da oboje malo burnije odreagujete na neku sitnicu, ali ovo ne bi trebalo da se u većoj meri odrazi na stabilnost vašeg odnosa. Usamljene Rie previše očekuju od jednog poznanstva koje će se dogoditi u drugom delu ove nedelje. Ovo je verovatno iz razloga što vas pritiska dugotrajna usamljenost I što biste voleli da sve ide mnogo brže. Druga strana pokazuje zainteresovanost, ali se baš I ne “lomi” oko vas, već održava izvesnu formu distance I za sada se sve odvija samo u okvirima povremene komunikacije.

Posao

Ovo bi mogla biti izuzetno podsticajna I dobra poslovna sedmica po vas, ali je jako bitno da vi izađete iz okvira svog ustaljenog razmišljanja I ponašanja. Nemojte čekati da neke stvari dođu same, potrebno je da se više angažujete I pokrenete. Previše razmišljate I kalkulišete kada su neke poslovne saradnje u pitanju, vaše je da iznesete predloge, a na drugoj strani je da razmisli da li će se uključiti u njih. Imate podršku I svog okruženja, ali I osoba od autoriteta I nadređenih, iskoristite ovaj period za sebe.

Novac

Na žalost, u segmentu finansija morate se suočiti sa nekim prošlim obavezama koje ste zanemarili I koje sada dolaze na dnevni red. Može biti prilično neprijatnih situacija, kao I vaše jurnjave da nakupite potreban novac. Redovni prilivi funkcionišu, ali vam to u ovom trenutku nije dovoljno za sve.

Zdravlje

Najveći problem je sve vezano za kičmu, naročito za vratni I rameni deo. Problemi sa bolovima u rukama I vratu.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.