Nedeljni horoskop | Od 5. do 11. juna 2017.

Osobe koje se svađaju za sitnicu su obično one osobe kojima je stalo najviše jedno do drugoga.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Vaš vladar u znaku Raka i polje hrane naglašeno Venerom govori o dobrim, „domaćim“ zalogajima, o hrani koju ćete sa uživanjem pripremati ukućanima, vraćati se na neke stare recepte (možda od vaše mame ili bake)i o tome da ćete se najviše opuštati i uživati u porodičnim ručkovima, kada ste okruženi osobama koje su vam najbliskije i koje volite.

Ljubav

Konjukcija Urana i Venere i ove se sedmice oseća i donosi neuobičajeno ponašanje od strane voljene osobe. Mogu vas iznenaditi njeni postupci ili reakcije, koje će biti iznenadne i više nego izvesno – burne. Možda je i potreban dašak svežine u vašem odnosu, ali budite obazrivi i pokušajte da držite stvari pod kolikom tolikom kontrolom, jer se lako mogu „otrgnuti“ i kod nekih od vas doneti čak i prekid onosa. Dobro je što je ovo kratkotrajan aspekt, nakon kojeg odmah ulazite u fazu smirivanja, pa se nadam da ćete moći da se postavite prema voljenoj osobi na pravi način. Ne odgovarajte nervozom na partnerovo ponašanje, jer ćete time samo uneti dodatni nemir. Ukoliko ste usamljeni, otvara vam se prilika za jedan „brzinski“ kontakt, od kojeg ne smete mnogo očekivati, jer postoji šansa da se razočarate. Bolje su prilike za kontakte sa suprotnim polom od sredine sedmice.

Posao

Funkcionišite u ovoj sedmici, makar u njenom prvom delu bez drastičnih poteza, bez impulsivnih reakcija i bez presecanja „kao sekirom“, jer vam ništa od ovoga neće biti na korist. Vaša napetost može proizvesti istu takvu reakciju od strane kolege ili poslovnog partnera, saradnika, pa se zato trudite da se smirite i da uvek na pameti imate svoje interese. Bolje poslovne prilike idu ulaskom Venere u znak Bika, i njen će se uticaj u velikoj meri osetiti već od srede. Ulazite u jedan stabilniji poslovno – materijalni period. Mnoge stvari će se pokrenuti, zastoji će biti prevaziđeni a vi ćete se osećati neuporedivo bolje.

Novac

Ulaskom Venere u vaše polje koje vlada poslom, ali najvećim delom – baš finansijama, dobijate priliku da stabilizujete stanje u ovom segmentu. Polako izlazte iz krize.

Zdravlje

Moguće su manje glavobolje ili problemi sa variranjem pritiska, i to u prvoj polovini nedelje. Ostatak perioda je zdravstveno pogodan, samo vodite računa da uvek nađete vreme za odmor i opuštanje.

Bik

Ušli ste u period u kojem vaši apetiti i hedonizam mogu biti naglašeni. Divno je uživati u hrani, ali vodite računa da ne preterujete, jer se ovo neće odraziti pozitivno niti na vašu liniju niti na zdravstvenu situaciju.

Ljubav

Početkom nedelje još uvek je aktuelna konjukcija vaše vladarke sa Uranom – naglašeno se može osetiti u partnerskim odnosima, i to najviše kroz nemogućnost da više kontrolišete sebe – vaša nezadovoljstva mogu izbiti ogromnom snagom, i bićete skloni da voljenoj osobi „saspete sve u lice“. Vaše emotivne relacije mogu biti duboko poljuljane, a kod nekih čak može doći i do prekida. Ako sačekate samo malo, i pokušate da ne reagujete impulsivno, oko vikenda možete osetiti smirenje i moći da voljenoj osobi saopštite sve što hoćete, ali na jedan mnogo mirniji, racionalniji način. Ukoliko ste usamljeni, sekstil Venere i Marsa koji je naglašen tokom ove nedelje prvenstveno govori o seksualnoj komponenti odnosa koje biste u ovom periodu pokrenuli. Ne žurite sa ulaskom u nove emotivne priče.

Posao

Prva dva dana ove sedmice su turbulentna i itekako je moguće da ćete ovo osetiti i u poslovnom segmentu. Malo „spuštajte loptu“ i aktivirajte se tek u ostatku ovog perioda. Istina je da ulazite u vreme kada možete uraditi mnogo više nego do sada i po pitanju svojih planova, ali i po pitanju regulisanja trenutnih poslovnih pozicija. Bolji period je pred vama i jedino što je potrebno jeste da shvatite da vam i dalje sledi napredovanje korak po korak, ali sada sa mnogo opipljivijim rezultatima koji će se jako brzo i pokazati. Podršku drugih imate, a intenziviraće se i kontakti sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Novac

Neko veće dugovanje će vas naterati da razmišljate u pravcu uzimanja kredita ili refinansiranja postojećeg. Ušli ste u period kada se možete odvažiti na ovaj korak.

Zdravlje

Prvi deo nedelje je nestabilan. Možete imati glavobolju, nesanicu, problem sa pritiskom. Kod nekih od vas mogu se javiti i prehlade i blaže virusne infekcije.

Blizanci

Polje hrane je naglašeno Marsom, a polje podsvesti Venerom, tako da u ovom periodu možete svoje frustracije, zabrinutost ili nezadovoljstvo „daviti“ preteranim uživanjem u hrani. Ono što vam ide na ruku je povećano trošenje energije, pa ćete makar jedan deo ovog „viška kalorija“ uspeti da izbacite kroz aktivnost.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnim relacijama, ulaskom vašeg vladara Merkura u polje ličnosti, dolazite u fazu u kojoj možete na lakši i jednostavniji način uneti neke pozitivne elemente u odnos sa partnerom. Doduše, biće vam povremeno teško da drugu stranu „pokrenete na akciju“ i to zato što planeta koja vlada partnerima, Jupiter, tek na samom kraju nedelje kreće direktnim hodom. U prevodu – partner će vas čuti, ali možda neće odreagovati u pravom trenutku ili na pravi način. No, to ne znači da treba odustati od pokušaja da promenite nešto na bolje. Ukoliko ste usamljeni, vladarka polja ljubavi, planeta Venera, trenutno vam je „iza leđa“, što znači da ćete se teže emotivno otvarati i da će vam biti potrebno više vremena da se istinski zainteresujete za nekog. Ipak, ovo vas neće sprečiti da tokom ove sedmice budete vrlo aktivni, u pokretu, u društvu svojih prijatelja i dobroj zabavi.

Posao

Pun Mesec u polju ozbiljnih poslovnih partnerstava koji se dešava polovinom ove sedmice može na dnevni red izbaciti neke neprijatne istine, ali i probleme u postojećim saradnjama. Ipak, zbog pozicije vašeg vladara Merkura, koji je trenutno u vašem polju ličnosti, možete „ispeglati“ bilo kakvu neugodnu situaciju snalažljivošću, brzim razmišljanjem i još bržim delovanjem. Iako nestabilan period, ovo ipak jeste vreme da se pokrenete po pitanju realizacije nekih poslovnih projekata i planova. Lako stupate u kontakt sa drugima i u ovom periodu se potrudite da proširite listu saradnika.

Novac

Malo stabilnija situacija po pitanju finansija doneće vam da se oraspoložite i donekle opustite. Bez problema ćete nabaviti sumu koja vam je potrebna za vraćanje nekog duga.

Zdravlje

Prevelik unos kalorija i preobilni obroci mogu vas činiti pospanim, statičnim. Povedite računa o ishrani i pokušajte da što više budete na svežem vazduhu.

Rak

Ulaskom Marsa u vaše polje ličnosti, budite sigurni da ćete najviše jesti na nervnoj bazi. Obzirom na to da je tokom ove sedmice i pun Mesec, koji vlada vašim znakom, što takođe donosi povećanje apetita, mogu samo da vas posavetujem da se potrudite da kontrolišete potrebu za hranom.

Ljubav

Pun Mesec, vladar vašeg znaka, u konjukciji sa Saturnom koji vlada poljem ozbiljnih partnerstava i braka, izneće neke, više nego izvesno, bolne i neprijatne istine kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Doduše, takva forma raščišćavanja u suštini i jeste neophodna, da biste vi i voljena osoba mogli da odredite možete li ih prevazići i nastaviti dalje, ili je vreme da ozbiljno porazgovarate o razdvajanju. Trenutni status quo u kome ste neće moći da se održava na duži rok. Neke promene moraju nastupiti, ako ne u ovoj sedmici, a ono u narednom periodu od mesec i po dana. Ukoliko ste usamljeni, planeta Venera ove sedmice ulazi u polje koje predstavlja vaše prijatelje, izlaske, društvene aktivnosti. Vreme je da budete aktivniji i da uživate u životu. Ne brinite, i ljubav će se pojaviti.

Posao

Polje poslovne svakodnevice je dosta naglašeno tokom ove sedmice i u suštini, najviše pažnje biste trebali da obratite na odnos sa kolegama, ali i na izvršavanje svojih obaveza i odgovornosti na vreme. Potezi nekih bliskih saradnika mogu vas jako razočarati, ali ako ništa drugo – saznaćete koje je njihovo pravo lice i biće vam jasno da ubuduće ne možete da računate na njih. Mars u vašem polju ličnosti može vam doneti pritajenu nervozu, blagu dozu agresije (i kada je to potrebno, i kada nije), pa vodite računa da svojim preterano „gorljivim“ nastupom ne pokvarite neke odnose koji su vam bitni.

Novac

Sve pare odlaze na troškove i na zaostale obaveze. U ovom periodu ne računajte na neku stabilnost po pitanju finansija.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka i hronični bolesnici neka obrate posebnu pažnju tokom ove nedelje, jer se njihove tegobe mogu pojačati. Kod mlađih – stres i problemi sa spavanjem.

Lav

Vaše će polje podsvesti duži naredni period biti naglašeno tranzitnim Marsom, pa se potrudite da ne jedete na nervnoj bazi, jer vam ovo može izazivati samo probleme sa varenjem, nadimanjem, generalno – stomačnim delom.

Ljubav

Imate osećaj da je odnos sa voljenom osobom samo površinski dobar i da vas dvoje zaobilazite u širokom luku neke, iole ozbiljnije teme i probleme koji stoje i samo čekaju da se aktiviraju. Neću reći da je ovaj vaš osećaj daleko od istine, ali mogu da preporučim da pokušate da razgovarate sa partnerom o onome što vas muči. Bolje je neke stvari rešiti odmah, nego čekati da se nakupe, nagomilaju – onda ćete imati problem koji će verovatno biti mnogo kompleksniji nego sada. Ukoliko ste usamljeni, najviše su vam naglašena polja prijatelja i karijere. U ovo prvo je ušao tranzitni Merkur, pa vam se otvara prilika da budete mnogo aktivniji u izlascima i druženju, a u ovo drugo je ušla tranzitna Venera, pa vas može iznenaditi inicijativa nekog kolege ili koleginice prema vama. Opustite se, dozvolite sebi da uživate u novim poznanstvima i kontaktima sa suprotnim polom.

Posao

Mars u polju podsvesti povremeno neće delovati baš podsticajno na vaše samopouzdanje, ili će činiti da s razlogom, ili bez njega – strahujete od konkurencije. Vaše akcije u ovom periodu moraju biti promišljene, a ukoliko sami niste sigurni šta da odlučite, preporučuje vam se da potražite savet prijatelja ili nekoga ko vam je jako naklonjen. Generalno gledano – polje podrške od drugih vam je izuzetno jako u ovom periodu i možda je i najbolje da vas drugi usmeravaju, da vi ne biste napravili grešku nekim potencijalno ishitrenim potezom. Neko će vam predložiti partnerstvo. Razmislite o ovoj opciji.

Novac

Korektna situacija u finansijskom segmentu. Novac vam stiže taman na vreme. Doduše, veći deo priliva će otići na dugovanja, ali šta da se radi…

Zdravlje

Kod starije populacije mogu početi da se javljaju manje tegobe hroničnog tipa. Nemojte ih zanemarivati, pošto pokazuju tendenciju da jačaju u narednom periodu.

Devica

Čeka vas veći odliv energije preko poslovnog segmenta, pa je potrebno da je nadoknađujete kroz kvalitetne i raznovrsne obroke, koji će biti redovni. Više žitarica, više mlečnih proizvoda, naročito mladog sira i kefira. Iako niste neki ljubitelj ribe, potrudite se da je makar povremeno imate na trpezi.

Ljubav

Vaš vladar i vladar polja partnerstava su od ove sedmice u trigonskom aspektu, što donosi da vi i voljena osoba možete lakše da funkcionišete i eventualno rešite i probleme iz prethodnog perioda. Ono što je u ovakvoj situaciji pomalo nezgodno, jeste da ćete vi lično morati da pravite veće kompromise i da pristajete na nešto, što vam u ovim danima možda i ne odgovara. Osim ako su to zaista krupne stvari, ipak vam se savetuje da pokušate da se prilagodite, jer će ovo jako brzo dati rezultate. Itekako će vam prijati mir koji je sada lako dostignuti sa voljenom osobom. Brzo ćete shvatiti da ne žalite zbog ustupaka koje ste napravili. Ukoliko ste usamljeni, planeta ljubavi Venera je u dobrom aspektu na vaše polje ličnosti. Neka potencijalna emotivna priča počeće već tokom ove sedmice da se „vrzma“ oko vas. Nigde ne žurite, pustite da se sve polako razvija i ide svojim tokom.

Posao

Od ove sedmice, Merkur, planeta koja vlada vašim znakom, ulazi u polje karijere i pozicije. Tokom ove sedmice pred vama će se otvoriti mogućnosti da otvorite nove poslovne pregovore u kojima bi vam zdušno pomogla osoba koju smatrate autoritetom ili joj bezrezervno verujete. U ovom periodu možete napraviti grešku jedino ako žurite i ako ne sagledavate stvari sa svih strana. Uključite više svoju racionalnu i analitičnu prirodu. Tokom ove nedelje možete dobiti poslovnu ponudu za dodatni ili povremeni rad sa stranom firmom ili inostranstvom. Proverite da li ćete ovo moći da uklopite u postojeće obaveze.

Novac

Finansijski priliv koji stiže do vas tokom ove sedmice jeste nešto što ste očekivali duže vreme i konačno ćete moći da se rasteretite po pitanju nekih dugova.

Zdravlje

Kod mlađih pripadnika znaka – odlična zdravstvena situacija. Stariji bi mogli da imaju prolazne tegobe sa glavoboljom ili nervozom.

Vaga

Nervoza će u ovom periodu biti izraženija nego inače. Dvojako ćete funkcionisati – ili ćete jesti na nervnoj bazi, ili ćete preskakati obroke, u potpunosti zaboravljajući na hranu. Niti jedno niti drugo vam ne ide u prilog. Pokušajte da uradite nešto po ovom pitanju.

Ljubav

Pun Mesec u polju komunikacije, razgovora, a u konjukciji sa Saturnom može u vašim emotivnim relacijama izneti na dnevni red neke istine, ali i potrebu da sredite odnos u kojem ste. Vaša vladarka je ušla u znak Bika i vaše polje promena i kriza, pa je sada pravi trenutak da prvo sebe preispitate i shvatite šta je ono što želite kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Dobar kontakt Venere sa Marsom daje vam mogućnosti da se sa voljenom osobom usaglasite, da se više okrenete zajedništvu, strasti i da potaknete emociju između vas dvoje. Ukoliko ste usamljeni, otvorićete se prema nekom ko vas jako privlači, ali je moguće da nećete dobiti pozitivan odgovor. Nadam se da grešim… Možda je bolje da to „otvaranje“ ostavite za drugi deo nedelje, u tom slučaju biste prošli bolje. Svakako, vi ulazite u novu životnu fazu i moguće je da uskoro uđete u emotivnu priču.

Posao

Usmerite svoje aktivnosti na kontakte i saradnju sa strancima, jer u ovoj nedelji tu možete izvući najviše koristi. Mars u polju karijere vam ne ide na ruku, jer je u kvadratnom aspektu na vaš znak, pa je itekako moguće da tenzija u poslovnom segmentu bude itekako prisutna. Jednim delom ćete vi ovo uspeti da smirujete svojom pozitivnošću, mirnim stavom i promišljenošću, ali ipak budite obazrivi. Jupiter u vašem polju ličnosti tek krajem nedelje kreće direktnim hodom, i moguće je da će vam se činiti da ovoj nedelji, ali i nekim problemima u njoj, nema kraja…

Novac

Pare vas hoće i to ni u ovoj nedelji neće biti sporno. Druga je stvar što će taj novac odlaziti, ali ovog puta ne na dugove, već na neka ulaganja ili nešto što planirate da uradite oko kuće.

Zdravlje

Promenljiva zdravstvena situacija tokom ovog perioda pratiće vas iz dana u dan. U jednom trenutku – puni energije, mirni i stabilni… već u narednom – nervozni, samo što ne ujedate…

Škorpija

Vaš vladar prelazi u znak Raka, pa je možda pravi trenutak za uživanja u obrocima u porodičnom okruženju, gde ste okruženi ljudima koje volite i koji vam donose dobro raspoloženje i smiruju vas.

Ljubav

Venera tokom ove nedelje ulazi u vaše polje ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava, a vaš vladar Mars prelazi u znak Raka. Vi lično ćete se osećati emotivnije, nežnije, željni ste ljubavi i pažnje…a partner će svakako biti i više nego voljan da vam pruži to što vam je potrebno, da vas „ušuška“ i voli. Za sada će uglavnom sve funkcionisati ok, osim što morate na samom početku sedmice obratiti pažnju – može doći do neke turbulentne, ali kratkotrajne situacije sa voljenom osobom. Potrudite se da u ovim trenucima ne reagujete ishitreno i da funkcionišete hladne glave. Ukoliko ste usamljeni, znate šta želite kada je ljubav u pitanju, a baš nešto tog tipa vam se sada i nudi. Ne mora da znači da će do samog početka veze doći u ovoj nedelji (mada ima lepih šansi za to), ali u kraćem narednom periodu definitivno hoće.

Posao

Pun Mesec je ove sedmice u vašem polju posla i finansija, i to u konjukciji sa Saturnom. Definitivno vam je nekih situacija dosta i shvatate da je došao pravi trenutak da napravite promene, jer više ne možete i ne želite da čekate. Ne mogu da vam obećam da će te promene kojima se nadate doći baš ovih dana, ali sada svakako utirete pravi put za njih. Moguće je da neki od vas tokom ove nedelje potraže i dodatni posao, ili se aktivnije bace na traženje novog. Neki od vas će pokušavati da sede i na dve stolice, i u tom slučaju – vodite računa o preklapanju obaveza, ali i o svojim mentalnim i fizičkim kapacitetima.

Novac

Shvatate da po pitanju nekog zaduženja ili opterećenja iz prošlosti podhitno morate povući konkretnije poteze. Pravi je trenutak da se ozbiljno bacite na rešavanje dugovanja.

Zdravlje

Ulazite u period kada imunitet može varirati i kada je neophodno da vodite računa o sebi – o kvalitetnoj ishrani, rekreaciji, dovoljnoj količini odmora.

Strelac

Pun Mesec u vašem znaku tokom ove nedelje, i to u konjukciji sa malefičnim Saturnom, svakako neće pozitivno uticati na vaš odnos prema hrani. Ili ćete zbog manjka vremena zaboravljati da jedete, ili ćete neumereno „trpati u sebe“ sve što se postavi pred vas.

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju ličnosti uglavnom neće imati pozitivan efekat na vaše emotivne relacije. Može vam doneti osećaj da više ne možete da se borite sa nekim situacijama, ili potpuni pad optimizma po pitanju nastavka emotivnog odnosa u kojem ste. Takođe, može na dnevni red izneti neke neprijatne istine koje ćete morati da priznate sami sebi ili će se to dogoditi u razgovoru sa partnerom. Ova je nedelja u potpunosti „šarena“ kada su emotivni odnosi u pitanju – u jednom trenutku vam sledi pad, već u narednom dizanje, ali kratkotrajno. Generalno gledano – sigurno je da nećete biti naročito mirni. Jedino rešenje je da vi i partner pokušate, koliko god je to u vašoj moći, da pronađete zajednički jezik po pitanjima koja vas svakodnevno opterećuju. Ukoliko ste slobodni, vaše polje poslovne svakodnevice ugostilo je tranzitnu Veneru. Preko poslovnog segmenta sada možete imati nova poznanstva i ljubavne šanse.

Posao

Neki pomaci na bolje se evidentno dešavaju u poslovnom segmentu. Ipak, osećaj neispunjenosti i toga da se prava rešenja ni ne naziru, pratiće vas i ove sedmice. No, krajem nedelje vladar vašeg znaka, planeta Jupiter, kreće direktnim hodom i budite sigurni da ćete se već u narednom periodu osećati mnogo optimističnije i življe. Venera u polju poslovne svakodnevice donosi vam dobre šanse i neke nove ponude, koje svakako treba uzeti u obzir i razmatranje, jer vam nude stabilnost i dobru finansijsku potporu. Budite otvoreni za savete od strane osoba koje vas cene i poštuju ono što radite.

Novac

Vrlo brzo će krenuti stabilniji finansijski period. Neke prve naznake ćete videti već tokom ove nedelje, jer će vam novac koji očekujete doći baš u pravom momentu.

Zdravlje

Morate nešto promeniti u odnosu prema sebi, i svojim životnim navikama. Nemojte upadati u melanholična, statična, poludepresivna stanja.

Jarac

Psihički pritisak preti da vas savlada, ali se vi ne date tek tako lako. Trudićete se da i ove nedelje ne skrenete sa puta dijete ili novih navika koje ste uveli po pitanju ishrane. Samo jedan savet – više jedite „kašikom“, a manje pržite, pohujte.

Ljubav

Mars je od ove sedmice u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka. Moraćete da naučite da u narednom periodu podnesete povremeni pritisak koji bi voljena osoba mogla vršiti na vas. Potrudite se da u ovakvim momentima ne reagujete brzo, već da ih shvatite kao trenutnu partnerovu potrebu da se „izduva“. S druge strane, neko može „baciti oko“ na vas – samo od vas zavisi da li ćete pristati da se uplićete u nešto tog tipa. Ukoliko ste usamljeni, Venera ove nedelje ulazi u vaše polje ljubavi, životnih zadovoljstava. Sigurno je da je jedan lep period pred vama – vreme kada ćete više biti „na meti“ udvarača, ali i dani kada ćete se osećati bolje nego inače. Samo od vas će zavisiti kada ćete biti spremni da nekome ko vas obleće, date šansu. U svakom slučaju, veze započete tokom ove sedmice, mogu imati trajnost i stabilnost. Na vam je ostalo…

Posao

U polje poslovnih obaveza ove sedmice ulazi i Merkur, pored Sunca koje već neko vreme tranzitira ovde. U suštini, fokus bi u narednom periodu bio na tome da se potrudite da sve što imate završite na vreme, da budete maksimalno posvećeni i odgovorni. Ovo vam na vreme napominjem, jer ćete u jednom trenutku u nekom narednom periodu doći u „cajtnot“, pa je neophodno da budete ažurni, pogotovo kada je neka papirologija ili dogovori sa saradnicima u pitanju. U suštini, promene u poslovnom segmentu polako zaživljavaju. Nije to još uvek ništa spektakularno, ali ćete makar videti prve pomake na bolje.

Novac

Bolji prilivi novca tokom ovog perioda. Imaćete i nešto više sreće, pa će vam pare dolaziti baš u momentu kada su vam najpotrebnije.

Zdravlje

Dobar period u zdravstvenom segmentu, bar kada je fizički deo u pitanju. Što se tiče psihičke stabilnosti… pa, povremeno vam zaista nije lako.

Vodolija

Ne smete da upadate u svoje, nadaleko čuvene „statične faze“, jer tada ne radite ništa drugo, nego se samo zatrpavate hranom. Izađite iz kuće, družite se, krećite se – to će vam doneti bolje raspoloženje, pa će biti lakše i apetit držati pod kontrolom.

Ljubav

Generalno gledano – na vašem ljubavnom nebu tokom ove sedmice ne bi trebalo da bude nekih tamnih oblaka. Osim, naravno – ukoliko vi ne naterate da sve „zagrmi“ i to nekom svojom impulsivnom reakcijom, potenciranjem svađe iz vedra neba, ili potpuno neuračunljivim ponašanjem prema voljenoj osobi. U suštini – vi se smirite i sredite, i sve će funkcionisati baš kako treba. Možda je trenutno najbolji „lek“ to da sa voljenom osobom češće izlazite, budete van kuće, jer će na taj način ova vaša potreba „da napravite haos“ bledeti i nestajati. Ukoliko ste usamljeni, u vaše polje ljubavi i znak Blizanaca ulazi planeta Merkur, koja njime i vlada. Nastavlja se period češćih kontakata sa suprotnim polom, intenzivnijih izlazaka i dobrog osećaja. Od vas zavisi u kom ćete pravcu „terati“ priče sa osobama koje vam se sada pojavljuju.

Posao

I ova vam sedmica u poslovnom segmentu pruža korektne prilike. Naglašena je vaša kreativnost, maštovitost, puni ste ideja „ko šipak koštica“ i jedino što je potrebno uraditi, jeste da krenete da nešto od ovoga i realizujete. Doduše, to je lakše reći nego učiniti, ali imate dovoljno volje i istrajnosti, pa ćete svakako nešto uspeti da pokrenete. Neki od vas u ovom periodu mogu se dohvatiti još jednog, dodatnog posla, koji će se vrlo brzo pokazati kao jako isplativ. Mars u polju poslovne svakodnevice traži od vas da budete smireniji u kontaktu sa kolegama i saradnicima. Ne nervozite se i rešavajte stvari mirnim putem.

Novac

Nije vam bajno što se novca tiče, jer iako su prilivi više nego korektni, odjednom imate velike troškove i odliv novca. Šta da se radi, dođu takvi dani…

Zdravlje

Mars u polju zdravlja baš i nije najpogodnije imati. Savetuje vam se da u narednom periodu više vodite računa o sebi.

Ribe

U prvim danima ove sedmice baš vas može uhvatiti potreba za slatkišima i za obilnijom hranom, koju teško da ćete uspeti da kontrolišete. No, kada stanete na vagu, brzo ćete se „opasuljiti“ i shvatiti da je vreme da se povuče ručna kočnica…

Ljubav

Od kraja ove sedmice Jupiter, planeta koja vlada vašim znakom, kreće direktnim hodom i vi izlazite iz višemesečnog, uglavnom nepovoljnog perioda kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Tokom ove sedmice sa partnerom ćete funkcionisati po „vruće-hladno“ principu. Red odlične komunikacije, dogovora, strasti….a onda pad, nezadovoljstvo, neispunjenost. Nemojte dozvoliti sebi da mnogo „klackate“ u psihičkom smislu, shvatite da je ostalo još samo malo do vašeg boljeg, optimističnijeg i vedrijeg raspoloženja. Ukoliko ste usamljeni, vaše treće polje – komunikacije, dogovora, pokreta, komšiluka, obogaćeno je tranzitom Venere, a Mars se „smestio“ u vaše polje ljubavi. Pred vama su dani novih poznanstava, lepih kontakata sa suprotnim polom i naravno – velikih mogućnosti da se istinski zagrejete za nekog.

Posao

Pun Mesec u polju karijere u konjukciji sa Saturnom može delovati dvojako na vas. Možete shvatiti da je potrebno da se još čeka na ostvarenje nekih vaših želja po pitanju promene pozicije, radnog mesta. Takođe, može delovati kroz nešto komplikovaniji kontakt sa nadređenima, jer vi nećete više moći da se uzdržavate i reći ćete im ono što zaista mislite o njima. Ako već dođe do ovog drugog slučaja, potrudite se da budete nežni – ipak vam je Venera trenutno u polju komunikacije, pa se sve može reći na neki lepši način. Generalno gledano – ulazite u period pojačanih kontakata sa saradnicima, boljeg funkcionisanja sa poslovnim partnerima, a kod nezaposlenih će se lakše otvarati mogućnosti za pronalaženje posla.

Novac

Novac vam može dolaziti, doduše u manjoj meri, sa više strana. Aktiviraće se dodatni poslovi, pa ćete biti u nešto boljoj situaciji.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije loš, samo je potrebno da ostvarite jaču psihičku stabilnost. Tu nekako uvek „klackate“, a stres i nezadovoljstvo onda vuku sve ostalo…

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.