Nedeljni horoskop za period od 01.02. do 07.02.2016. godine

Treba joj malo samoća, distanca od svega. Previše je umorna od pogrešnih i pravih. Umorna od svakakvih. Umorna je od toga da bude jaka i da se takmiči sa životom ko će koga jače udariti i ko će kome više u inat ići. Treba joj samo mir, iskren zagljaj i tišina. Treba joj neko koga će nazvati i plakati, a taj neko se neće smijati njenim suzama. Treba joj neko s kim će biti slaba jer je on dovoljno jak za oboje. Treba joj neko s kim može biti žena jer je previše puta bila veće muško od onih s kojima je bila. Treba joj da ima nekog svog, zauvijek.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Zbogom vitka linijo, zdravo kilogrami! Da, da, znam da vam se ovo što sam napisala ni malo ne sviđa, ali ako ne želite da dobijete salčiće po kukovima i ćuftice na stomaku pokušajte da malo smanjite klopu. Umesto roštilja, mesa, masti – a sve to sada konzumirate u velikim količinama, okrenite se salatama, voću i povrću.

Ljubav

Otvaraju se šanse i šansice pred vama. Sve bi to bilo u redu, da to što se „otvara“ ne miriše malo previše na avanturu, na neobavezno, na seksualnu gimnastiku i ništa više. Tako se zanesete odjednom i mislite – to je to – a jako brzo shvatite da ta osoba u suštini i nema da vam ponudi ništa više od povremenog viđanja. Sad, nekim Ovnovima će ovo i odgovarati, onima koji su još uvek željni svoje slobode i nesputanog ponašanja. A vama koji želite nešto stabilnije i čvršće, koji žudite za pravom ljubavlju, ja samo mogu reći – evo, tu je. Prava osoba i jeste pored vas, ali do vašeg usaglašavanja i konkretnog pokretanja cele priče sada dolazi malo teže. No, za sve što vredi i nije teško pomučiti se, zar ne? Ukoliko imate emotivnog partnera, trudite se da istog i sačuvate. Ne okrećite glavu za drugima, već usmerite svu strast koju trenutno nosite na vašu voljenu osobu. I videćete – sve će funkcionisati baš kako treba.

Posao

Ovo je nedelja promena. Sad, neke će vam promene prijati, neke baš i ne. U suštini, uglavnom će ovo zavisiti od toga u kojoj ste meri spremni da se prilagodite. Neki će vas saradnici izuzetno nervirati, koliko god se trudili da održite nivo svog ponašanja prema njima. Pojedinim pripadnicima znaka ponudiće se novi posao koji može biti prilično dobar po vas, ali ćete imati teškoća sa uklapanjem u postojeći tim. Oni koji su nazaposleni neka se aktiviraju. Sada se prave dobre priče koje će svoj rezultat imati u nedeljama koje dolaze.

Novac

Vući će vas sklonost ka rizikovanju u finansijskoj sferi. Ne mogu da osporim da će se pojedinima ovo itekako isplatiti, ali bi ipak bilo poželjno da dva puta razmislite pre nego što se upustite u nešto. Sa troškovima i obavezama se još uvek borite. Mogućnost pokretanja sudskog postupka protiv vas.

Zdravlje

Neke hronične tegobe se mogu aktivirati, najviše ono vezano za kičmu ili urogenitalni trakt. Ženama bolne menstruacije u ovom periodu.

Bik

E, sada – nije toliko problem vaša ishrana ovih dana, jer se vidi da pokušavate da dovedete sebe u red – više jedete voće, povrće, salate i posnije meso…problem je u tome što ste neaktivni, dragi moji. Ništa vama ne vredi što sve jedete zalogajčiće, kada sedite i ne pomerate se sa mesta. Hajd sad, pravac na rekreaciju!

Ljubav

Vaša vladarka Venera u znaku Jarca u konjukciji sa Plutonom i kvadratu sa Uranom delovaće dvostruko na Bikove ove sedmice. Kod pojedinih emotivnih odnosa postoji velika verovatnoća da dođe do problema koji će možda biti nepremostivi. Neki odnosi sada mogu biti završeni, ali samo oni kojima je istekao rok trajanja i koji više nemaju smisla. One veze koje su vredne očuvanja uspeće da prebrode ove nezgodne trenutke koji se mogu manifestovati kroz ljubomoru, kroz otkrivanje nekih nezgodnih tajni. Držimo vam palčeve da budete u ovoj drugoj grupi. Oni koji su sami doživeće ekstatične trenutke i veliki seksualni zanos. No, bojim se da je malo verovatno da ćete ova osoba i vi moći na duži rok da ostanete zajedno. Čini mi se da su sada predodređene samo neke avanture, kao jedna moćna adrenalinska inekcija koja vas diže, ali koja ne donosi „onog pravog“ u vaš život. Na prave stvari još morate čekati.

Posao

Čas ste hladni kao boza, čas se nervirate, hoćete iz kože da iskočite. Naravno, ovakvo vaše bajno raspoloženje posledica je stanja u poslovnom segmentu. Promene nastupaju sporo, mnogo sporije nego što ste očekivali. Ljudi sa kojima radite i od kojih zavisite čas vas podržavaju, a čas napadaju pa povremeno ne znate ko je na vašoj strani a ko ne. Sa šefovima imate jednog dana dobar odnos, da bi već sutra dolazilo do fundamentalnih razmimoilaženja po nekim osnovnim pitanjima. I pored ovog nedefinisanog i promenljivog stanja – vi i dalje uspevate da napravite dobre dogovore i privučete nove klijente.

Novac

Privatni poslovi vam donose novac. Možete i sa prijateljima napraviti neki dogovor koji vam donosi manje sume novca. Nije bajna situacija, ali uspevate da plivate nekako. Ne upuštajte se u rizična ulaganja, jer je moguće da ćete proći dosta loše. Ili uz mnogo nerviranja biti na minimalnom dobitku.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa sinusima, krajnicima. Kod starijih mogućnost peska ili kamena. Takođe i bolovi u vratu i ramenom pojasu.

Blizanci

Toliko ste se nervirali ovih dana (i još ćete, ne brinite) da niste imali trunku želje da jedete. A i to što pojedete, tako vam nezgodno legne na želudac, kao da ste kamenje grickali. Uzmete tako po neku jabukicu, gricnete po neki djevrek ili pojedete žu – žu….a kuvano? A povrće? A meso? Cccc….

Ljubav

Još uvek će se poneki „odjek“ svađa i lošijih situacija od ranije provlačiti kroz vaše emotivne odnose. No, ovo je nešto što će potrajati možda dan ili dva i od tog momenta pred Blizancima je mnogo bolji period sa voljenom osobom. Jeste, još uvek ste malo drveni oboje, još uvek pomalo zvanični, ali sve češće se onaj vaš stari osmeh vraća na lice. i sve češće partner žuri u vaš zagrljaj. Držite ovakvu situaciju i ne ispuštajte, potrudite se dodatno oko onog koga volite jer su dosta teški dani za vama, a neko bolje vreme je ispred vas dvoje. Ukoliko ste sami, moguće je da ćete ispred potrage za osobom koja bi bila prava za vas, ipak staviti prijatelje i druženje. Doduše, u izlascima i možete upoznati interesantne ljude, pa spojiti i lepo i korisno. Da li će od ovoga biti prilike za emotivnu stabilnost i sreću? Iskreno, nisam sigurna jer mi se čini da vas čeka samo kratak zanos. A posle toga opet čekanje i neki usamljeni dani.

Posao

Dosta ste se u ovom delu stabilizovali. Još uvek možda niste uzeli pravi zamah, još uvek je ostala poneka nedovršena obaveza oko koje morate požuriti i potruditi se, ali generalno – vidi se da sve ide na bolje. Ako radite u timu, imate ogromnu podršku od kolega i najbližih saradnika. Ukoliko ste individualista, volite da radite stvari na svoj način i smatrate da vam drugi samo smetaju – imate pravu radnu energiju i dobru sposobnost da ostvarite ono što ste zacrtali. Neke jače saradnje se mogu pokrenuti tokom ovog perioda. Naročito će biti aktivno inostranstvo.

Novac

Dobre materijalne prilike stoje pred Blizancima tokom ove sedmice. Lakše ćete izaći na kraj sa nekim obavezama, a ako postoji veće dugovanje, imate i mogućnost dogovora ili otplate na više rata. Troškovi vam i dalje predstavljaju trn u oku. Ovim se morate aktivnije pozabaviti.

Zdravlje

Zdravstvena simbolika je dobra i ne biste trebali da imate većih opterećenja. Ako ste u godinama – uzimajte propisanu terapiju.

Rak

I sami znate – kada se čovek troši, on mora da jede više. A vi mi se ovih dana baš trošite…doduše, nije samo na poslu, nego i u spavaćoj sobi, ali i to je rad, zar ne? E, pa pošto morate da nadoknadite energiju, vi navalite na meso – na neke roštilje, na neke mesne mućkalice, na neke sosove…ako uz ovo promakne i po neka salata, odlično.

Ljubav

Rakovima u ovom segmentu i dalje vladaju strasti. Mars u tranzitu kroz vaše polje ljubavi doneo je veliku energiju koju prosto morate potrošiti. Ako ste u emotivnom odnosu ili braku uživajte, zaboravite na svađe i svakodnevne probleme i okrenite se voljenoj osobi. Vikend će neke ozbiljne teme izneti pred vas dvoje. Ne, nije ništa strašno, nemate razloga da brinete. Samo ćete pričati o zajedničkoj budućnosti, možda planirati neko manje renoviranje stana, razgovarati o potomstvu. Nekima se može probuditi i materinski instinkt, pa će želeti da svoju porodicu prošire. Sve u svemu – dosta solidno vreme pred vama. Ako ste sami, verovatno razmišljate o tome da pravih prilika nema na vidiku. Pojavljuju se osobe sa kojima imate razliku u godinama ili koje nisu emotivno slobodne. Svesni ste i sami da sa njima možete ostvariti samo avanturu. Neki će ipak rešiti da sačekaju, ali pojedini Rakovi će se prepustiti uživanju.

Posao

Šansa za novi posao nezaposlenim Rakovima. Moguće je da će vas prijatelj obavestiti o otvorenom radnom mestu u firmi u kojoj radi. Generalno – poslovni segment je pripadnicima ovog znaka trenutno dosta stabilan. Nadređeni vas možda mogu donekle kočiti u vašim zamislima, pa će neke planove biti komplikovano ostvariti. Doduše, pošto ste u ovoj nedelji prilagodljivi, uspećete da uklopite ono što želite sa onim što je neophodno (bar po rečima šefa). Ostvarujete kontakt sa jačim saradnikom iz inostranstva.

Novac

Novac od ugovora i ostvarenih saradnji, odradjenih poslova iz prethodnog perioda. Možete odraditi i par poslova sa strane, u ličnom angažmanu ili zajedno sa prijateljima. Polako rešavate probleme sa obavezama. Mogućnost uzimanja kredita.

Zdravlje

Sve ono vezano za kičmu, kosti, zube, može povremeno predstavljati problem, naročito starijima. Početkom nedelje mogućnost trovanja hranom.

Lav

Pošto vam je nešto slabiji imunitet, potrebno je da tokom ove nedelje voće i povrće bude u velikoj meri zastupljeno na vašoj trpezi. Limun i pomorandže makar. I to obavezno. Pošto naravno nećete živeti samo od ovoga, bacite se i na ribu na primer. Jeste mesožder, ali sada vam baš i neće leći lako na želudac neka teška jela.

Ljubav

Onima u bračnim relacijama nastavlja se period problema sa ukućanima i suprugom. Očigledno je da su neki problemi duboko ukorenjeni i da ih ne možete tek tako rešiti. U ovakvom tipu rasprava nema pobednika ako obe strane ostanu čvrsto pri svom stanovištu. Iskoristite ovu nedelju kada imate dovoljno i strpljenja, ali i pravi podsticaj i završite sa ovom tematikom. Duži emotivni odnosi funkcionišu dobro, ali ako ste tek od skora u ljubavi sa nekim, ova veza na samom svom početku može pretrpeti potres. Moguće je da ste se brzo ohladili, pa sada pokušavate da pronađete način da osobi koja je sa vama date do znanja da bi možda bilo bolje da se odvojite. Razmislite još jednom pre nego što donesete konačnu odluku. Ukoliko ste jedan od usamljenih pripadnika ovog znaka, sve više razmišljate o nekome ko je već izvesno vreme u vašoj blizini. Još uvek niste sigurni da li je to samo seksualna žudnja ili ste istinski zainteresovani.

Posao

Uspevate da se uklopite u ono što se traži od vas u poslovnom segmentu. Imate strpljenja sa saradnicima koji su duže vreme pored vas, ali u isto vreme i dovoljno inicijative da tražite nova tržišta ili potencijalne klijente. Kolegijalni odnosi mogu povremeno u toku ove nedelje biti mesto sukobljavanja mišljenja. Malo ste nervozniji nego inače, pa ne dozvolite da lako budete isprovocirani. Ako je potrebno da donesete neku važniju odluku, sačekajte drugi deo nedelje. Neke stvari će biti jasnije, a vi mirniji i prisebniji.

Novac

Postoji šansa da kroz jedan dogovor ostvarite značajniju finansijsku dobit, ali je ovaj posao povezan sa izvesnom vrstom rizika. Pokušajte da realno sagledate sve segmente pre nego što se upustite u ovu matematiku. Troškovi se povećavaju iz dana u dan. Budite umereni.

Zdravlje

Mogućnosti za prehlade praćene temperaturom. Starija populacija neka koristi propisanu terapiju. Mogućnost variranja pritiska.

Djevica

Više mleka i mlečnih proizvoda tokom ove sedmice. Potrebni su vam, zbog kalcijuma i zbog kostiju. Takođe, za jačanje krvne slike (nešto ste mi ubledeli, dragi moji) potrebni su vam spanać, zelena salata, što više povrća, voća i crvenog mesa. Ne slatkiši, šta će vam prazne kalorije, ionako muku mučite sa salčićima na stomaku.

Ljubav

Sve nekako dolazi u ravnotežu i sklad tokom ove sedmice između vas i voljene osobe. Oboje ste okrenuti jedno drugom, ali i zajedničkim planovima i nekim pitanjima vezanim za vašu budućnost. Pojedini parovi mogu odlučiti da se upuste u avanturu zvanu zajednički život. Saturn u polju doma i porodice daje Devicama mogućnost da urede svoje porodične odnose, i naprave stabilan temelj za dalje. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti u pokretu. Vaše polje ljubavi i zabave je aktivirano i najviše vremena ćete provoditi u društvenim aktivnostima i biti okruženi prijateljima. Ovo je odlična pozornica za dešavanja sa suprotnim polom, jer lako plenite pažnju i primećeni ste od strane pripadnika suprotnog pola. Velika strast vas može uvući u jednu priču koja na samom svom početku izgleda fatalno i vatreno. Postoji mogućnosti da je ovo nešto što bi za vas lično bilo trajno i vredno.

Posao

Možda napredujete sporije nego što biste želeli, ali ovo je period kada je takav tempo neophodan. Ni temelj kuće se ne pravi preko noći, tako da ni vi nemojte očekivati da na brzinu izgradite nešto što bi bilo solidno. Dolazite u kontakt sa ozbiljnim ljudima, jakim „igračima“, što će vam otvoriti vrata nekih ozbiljnijih poslova. Na dnevni red će u drugom delu nedelje doći neke promene koje vam možda ne odgovaraju. Budite spremni da se prilagodite, iako će vam to na samom početku nešto teže pasti.

Novac

Oni koji sarađuju sa strancima, mogu očekivati jače prilive iz tog segmenta. Generalno, vaša finansijska situacija nije loša, a može i dodatno biti popravljena nekim jednokratnim poslovima. Možda sve ovo nije dovoljno da pokrije u potpunosti vaša zaduženja i kredite, ali budite strpljivi. I to će doći na dnevni red.

Zdravlje

Sredinom sedmice moguća jača prehlada sa temperaturom. Generalno – zdravstveno stanje nije loše.

Vaga

Pravite se fini i kao uzdržavate se, jedete zalogajčić po zalogajčić….a oči vam gladne. Da, trude se naše drage Vage da svoju fenomenalnu liniju održavaju baš onako kako treba. Koliko ćete izdržati, to je već pitanje. Čini mi se samo da, kad vas niko ne vidi, krišom rondate po frižideru…tražeći omiljene poslastice.

Ljubav

Drage Vage u brakovima i dužim emotivnim vezama – za vas je tokom ove sedmice neophodan oprez. Odnos sa partnerom može često biti na ivici pucanja, a nemojte biti iznenađeni ako padnu i neke optužbe obojene ljubomorom i sumnjom. Doduše, da se ne lažemo, vi ste u prilično avanturističkom raspoloženju ovih dana, ali možete se zadržati i na bezazlenom flertu, ne mora značiti da ćete odraditi bilo šta „konkretnije“. Ako vam pak to „konkretnije“ padne na pamet, budite pažljive jer aspekti nisu na vašoj strani što se tajnosti tiče. Ono što se želi sakriti može izaći na videlo. Kod slobodnih je nešto bolja situacija – vi ste zapeli za oko mnogima i sa zadovoljstvom posmatrate kako se par osoba trudi pokušavajući da vas osvoji. Neke fatalne priče mogu otpočeti tokom ovog perioda, a moguće je da će sa potencijalnim partnerom postojati i razlika u godinama. Ne zaboravite da je ovo vreme karmičkih dešavanja, pa je sigurno da će sudbina i ovaj put umešati svoje prste u celu priču.

Posao

Vi se dosta odgovorno i posvećeno postavljate prema obavezama u poslovnom sektoru, ali na žalost, saradnici i oni sa kojima najbliže sarađujete ne funkcionišu na isti način. Očekujte povremene napete momente. Neko vam može ponuditi poslovni angažman, šansu koja bi na neki način iz korena promenila vaše usmerenje u poslu. Pojedinim Vagama je potrebno više samostalnosti, pa će pokušavati da preuzmu vodeću ulogu u timu u kojem rade, ili će pak pokušavati da se više angažuju u privatnom sektoru.

Novac

Nemate razloga za zabrinutost u domenu finansija. Nemojte se baviti nekim rizičnim ulaganjima, jer postoji mogućnost gubitaka, a čak i da zaradite neki dinar, to će biti skopčano sa velikim nerviranjem i stresom. Stižu kamate na neko dugovanje od ranije, koje ćete takođe morati da otplatite.

Zdravlje

Mogućnosti problema sa bešikom, mokraćnim kanalima. Aktuelne će biti i migrenozne ili predmenstrualne glavobolje.

Škorpija

Baš ste lepo bili krenuli na rekreaciju….a onda ste zaključili da je suviše hladno i da vam se ne izlazi iz kuće. Umesto toga, seli ste i pojeli sve od zaliha. Pa ste trknuli u prodavnicu, čisto da dopunite. Pa ste pojeli i to. Mislim – jasno vam je. Prejedate se, a to je sve posledica emotivnog disbalansa….

Ljubav

Pa…definitivno je da emotivni partner i vi ni ove nedelje niste na istim talasnim dužinama. Naročito će biti bračni odnosi u problemu, gde će se sve ovo manifestovati na kvadrat, a vi i drago vam biće bolje da zaobilazite jedno drugo u širokom luku. U emotivnim vezama će ovo biti donekle olakšano (ne morate da se gledate po ceo dan) a i tu napetost će lakše biti izbaciti u povremenim susretima i kroz strast. Neće vam biti prvi put da se mirite u krevetu, zar ne? Usamljene Škorpije i nisu u pravom smislu usamljene. Okruženi ste ljudima koji su vam dragi i sa kojima imate odličnu komunikaciju. U vašem krugu poznanika nalazi se i osoba koju želite da osvojite i to ove sedmice i možete učiniti. Momenat, varnica koja će se u trenutku dogoditi može spojiti vas i onog ko vam se dopada. Dugo ste čekali da dobijete neku naznaku da druga strana oseća isto što i vi i sada vas strast u potpunosti može obuzeti. Uživajte, načekali ste se.

Posao

U periodu ste kada vam je povremeno teško da sakrijete ono što osećate, pa je malo verovatno da ćete moći da se uzdržite kada nastupe neke situacije između vas i nadređene osobe. Uopšte se ne slažete sa onim što pokušava da vam se nametne i nećete se libiti da to i kažete. Spustite malo loptu jer nemate razloga da dodatno destabilizujete svoj odnos sa šefovima. Umesto toga, bacite se na dogovore sa saradnicima koji vam ove nedelje idu kao podmazani. Vaši planovi se odvijaju onim tempom koji vam odgovara.

Novac

Novac od redovnih poslova prikazan je kao stabilan u ovoj sedmici, ali pred Škorpijama se otvara i mogućnost dodatne zarade i povremenih angažmana. Dosta novca će se sliti u vaše džepove, ali budite sigurni da ćete se pošteno naraditi. Ide vam jedna neplanirana obaveza koju morate izmiriti.

Zdravlje

Ako ste pod stresom (a sigurna sam da jeste) pokušajte da nađete izduvni ventil kroz jaču fizičku aktivnost. Ukoliko to niste u mogućnosti pokušajte sa nekim čajevima za smirenje – najbolje matičnjakom.

Strijelac

Sve po redu za vas. Prvo predjelo, čisto da se nešto čalabrcne dok se čeka ona prava klopa. Pa onda supa, neko mesance sa kilo sosa odgore, salata eto čisto da se ne kaže da se ne hranite zdravo…i na kraju naravno, poveće parče čokoladnog kolača. Gde li vam to sve stane, to verovatno samo vi znate.

Ljubav

I sami ste primetili da ste u svojoj emotivnoj ili bračnoj vezi postali teški i da opterećujete partnera nekim konstantnim primedbama i zamerkama. Za ovo tražite uzrok na pogrešnim stranama, pokušavajući da prebacite loptu na voljenu osobu. Partner pokušava da nađe način da vam se približi i da vaš odnos vrati u mirne vode. Za tako nešto je ova sedmica pogodna jer je i vama više dosta natezanja i loših situacija između vas dvoje. Ako se iole potrudite, sada možete srediti situaciju, a ja verujem da hoćete. Pojedini već duže vreme razmišljaju da bi trebali da naprave neki ozbiljniji korak u svojoj vezi. Moguće je da ćete razgovarati sa partnerom oko budućnosti. Slobodnim pripadnicima ovog znaka se već duže vreme dopada jedna osoba, ali vi lično ne vučete nikakve konkretnije poteze. Moguće je da je čak i komunikacija između vas dvoje nestabilna ili u potpunosti prekinuta. Druga strana će se ovih dana aktivirati i ponovo pokrenuti priču između vas dvoje. Susret u drugom delu nedelje.

Posao

Nemojte smetnuti sa uma da su i Merkur (mogućnost dogovora) i Venera (novac, srećne okolnosti) u polju koje se vezuje za posao. Očigledno je da je sve na vašoj strani, vaše je samo da prevaziđete svoju povremenu neodlučnost i nesigurnost koju vam donosi Mars u polju podsvesti, da prepoznate svoje prilike i da se hrabro aktivirate. Nemojte dozvoliti da vam neke šanse koje vam mogu doneti mnogo toga dobrog, promaknu. Tražite saradnike i van zemlje, sada se dogovori mogu pokrenuti i u ovom segmentu.

Novac

Imate odlične mogućnosti da ostvarite dobre finansijske rezultate tokom ove nedelje. U zavisnosti od toga koliko ste spremni da rizikujete svoja novčana sredstva naravno. Neko će uložiti i dobro profitirati, dok se neki drugi pripadnici znaka neće snaći u ovakvim „kombinacijama“. Želim vam sreću.

Zdravlje

Čuvajte se povreda koje mogu nastati iz brzine ili iz neopreznosti. Budite obazrivi i sabrani u saobraćaju. Lakše prehlade praćene temperaturom.

Jarac

Baš vam prija da ove nedelje i odete negde u goste ali i da spremite ručak za drage vam osobe. Samo da ste svi zajedno i da vas je što više. A na stolu – baš sve kako treba. Od predjela, pa do kafe i kolača. Čak ni vi nećete, kao po vašem običaju, samo po malo štrpnuti od svega. Sesćete i uživati sa prijateljima.

Ljubav

U vašem su znaku Merkur i Venera, sposobnost komunikacije, lepota, gracioznost. Zar vam je zaista potrebno nešto više od toga da bi imali samopouzdanje i otvorili se prema osobi za kojom vam srculence ustreptalo lupa? Suviše dugo odlažete neke konkretnije početke, suviše dugo se ustručavate da pokažete svoju naklonost prema nekom. Mislim da je zaista vreme, a i okolnosti su na vašoj strani da napravite jedan iskorak iz ovih statičnih dešavanja i zidova koji su oko vas. Možete biti iznenađeni brzinom odvijanja situacije između vas dvoje. Neka vam je sa srećom i samo hrabro napred. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku ovo je period kada se vaš odnos može učvrstiti a ljubav i zajedništvo biti prioritetni. Nekih sitnijih razmirica može biti kod onih u bračnim odnosima, ali mi izgleda da je ovo situacija koja je brzo rešiva. Ne dozvolite da sitnice utiču na vaš odnos, ali ni mešanje drugih u vašu vezu.

Posao

I poslovni segment je u značajnijem oporavku. Mnogo toga je na vašoj strani, između ostalih, imate i podršku nadređenih osoba koje će čvrsto stati na vašu stranu u nekoj napetoj situaciji sa kolegama. Potrudite se da sa onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi pokažete razumevanje i prilagodljivost, jer ćete tako lakše doći do dogovora. Otvaraju vam se velike mogućnosti za pokretanje saradnji sa stranim firmama i predstavništvima. Nečija usluga će biti od velike koristi u onome što planirate.

Novac

Novac od sudskih procesa, ostavine. Generalno je finansijski segment znatno poboljšan i sa više strana vam prilivi mogu dolaziti. No, računajte da ćete tokom ove sedmice morati da odvojite deo novca za troškove vezane za kuću ili za nekog od članova porodice.

Zdravlje

Zdravstveno ste vi već neko vreme u usponu. Povremene tegobe sa varenjem.

Vodolija

Zbog prisustva Sunca u vašem znaku, ješćete više nego inače. I to najviše meso. Izgleda mi da nijedan obrok neće moći da prođe bez njega, ili bez makar mesnih prerađevina. Ako se pređete, pa pojedete i neku salatu uz to, svaka vam čast. Uglavnom, potpuno ćete se nezdravo hraniti u ovom periodu.

Ljubav

Suviše je planeta u vašem polju tajni da bi baš mogli da budete u potpunosti otporni na mogućnosti nekih dopisivanja, nekih flertovanja i švrljanja. Naravno, sve da niko ne vidi i niko ne zna. I slobodnim i zauzetim Vodolijama je ovo aktuelno, ali ovi drugi mogu plivanjem u „mutnim vodama“ ugroziti svoje emotivne odnose. Koliko god da je privlačno to što vas vuče da malo okušate zabranjeno voće, budite na oprezu – pogrešno izgovorena reč ili drugačije ponašanje može kod partnera probuditi sumnju, a to je već početak problema. Ako voljena osoba bude krenula da istražuje dublje (a i to se može dogoditi) evo svađe u najavi. Pa vi sada vidite šta ćete i kako ćete. Što se onih slobodnih tiče, njihova varijanta tajnih veza aktuelna je u smislu da se mogu zakačiti za nekoga ko nije slobodan, ali bi moglo da označi i da jednostavno još uvek ne žele da svoju započetu vezu iznesu u javnost. Ako niste od onih koji nešto kriju, sigurno je da imate simpatije prema jednoj osobi, samo birate pravi trenutak kada ćete se aktivirati.

Posao

Vaš znak je pod kvadratom Marsa iz polja karijere, pozicije, nadređenih, čak će ta ista planeta praviti i neke neudobne aspekte na Sunce koje tranzitira kod vas. Generalno, ovo su problemi sa šefovima, pa se sa istima nemojte tvrdoglaviti i ubeđivati, jer je malo verovatno da ćete moći da dokažete svoje. Impulsivnost vam ni u drugim slučajevima ne ide na ruku, a ono što jeste na vašoj strani je strpljenje. Svemu što radite prilazite odgovorno, postavite se na pravi način prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt i možete ostvariti mnogo više od onoga što ste i zamislili.

Novac

Možete zaraditi novac preko kraćih poslovnih putovanja, ali i preko povremenih, dodatnih poslova. Doduše, sve ovo je skopčano sa kratkim rokovima, pa ćete biti u ubrzanju i napeti, ali može vam se itekako isplatiti. Napravili ste dobar plan otplate nekog duga i držite se ugovorenog.

Zdravlje

Saturn vas podržava u zdravstvenom smislu, dajući vam izdržljivost i nešto jači imunitet. Ipak, niste od čelika, vodite računa o sebi.

Ribe

Brzo se lepi za vas, teško skidate. A čini vam se da šta god da pojedete, vaga odmah pokaže razliku. Pitate li se možda zbog čega je to tako? Možete pokušavati sa dijetama, jesti zdravo i voditi računa o svakom zalogaju, ali suština je da se nervirate a ne krećete se dovoljno. Samo je rekreacija spas.

Ljubav

Pošto ste vi u ovom periodu više okrenuti nekim svojim ličnim interesima, partner će povremeno morati da vas podseti na sebe. Nije da vi ne želite da ga vidite, ali jednostavno – toliko toga morate uraditi, a nadate se da će voljena osoba imati razumevanja. Da se ne lažemo, ima razumevanje veliko kao kuća, ali što je mnogo, mnogo je. Drago vam biće krenuće da tokom ove nedelje inicira susrete sa vama, ne prihvatajući vaše standardno – evo, samo da završim još ovo, pa ćemo posle….I bilo je vreme da se malo uvede red u vaš emotivni život. Onima u bračnim odnosima, supružnici će nametnuti neka praktična pitanja i na taj način vas ponovo „prizemljiti“ (makar za kratko vreme) u okvir porodice kojoj pripadate. Ako ste sami, baš vam i nije lako. Tako se vi viđate sa nekim, dopisujete, ali sve dobijate na kašičicu. Ono pravo, onaj početak kako biste vi voleli, nikako da se dogodi. Ne padajte u očajanje, evo sad će, samo što nije….

Posao

Da, da, znam da imate mnogo posla. I znam da vam je teško. I znam da niste adekvatno nagrađeni za sve to. Sve je to vidljivo i iz aviona. Ali, ne možete reći da vam je loše, ako realno sagledate situaciju. A biće i bolje, samo treba nastaviti ovim tempom. Idu vama i neki bolje plaćeni poslovi, i neki dogovori koji će vas „vezati“ na duži rok, čak i pokretanje nekih priča sa inostranstvom. Pojedine Ribe mogu čak dobiti i naznaku za promenu pozicije ili unapređenje. Na sve ovo – prijatelji vam izlaze u susret kroz razne usluge ili kroz povezivanje sa ljudima koji vam poslovno mogu biti od koristi.

Novac

Uopšte nije loša nedelja za finansije. Naprotiv. Sve vas gura ka parama. Doduše, ako očekujete da će vas zatrpati džakovi novca – od tog posla ništa. Malo po malo, pa se nakupi. Nešto od redovnog posla, nešto od dodatnog, ali para ima. Bacite se na sređivanje svojih zaostalih obaveza.

Zdravlje

Stomak je standardno u poslednje vreme problem kod vas. Pored ovoga, možete imati problema sa infekcijama urogenitalnog trakta. Starijim pripadnicima znaka problemi sa šuljevima.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.