11 stvari koje razume samo Ovnica

Ti si jaka.
– Umorna sam od toga da budem jaka.
Ja te takvu volim.
– Znam. Jake vole svi jer ne traže ništa. To ne znači da mi ništa ne treba.

Sledi 11 rečenica u kojima će se pronaći baš svaka Ovnica!

 1. Neki ljudi razmisle o stvarima pre nego što ih urade. Vi niste jedni od tih ljudi. Broj puta kada ste slegnuli ramenima kada vas je neko pitao zašto ste nešto učinili uskoro će biti trocifren.
 2. Započeli ste 18 projekata ove nedelje i završićete 0,8 od njih do kraja godine. “Pogledaj, mnoge od ovih ideja su super, ali upravo sam smislila još 23 novih koje mi se još više sviđaju. Ovo će da razvali, sigurno!”
 3. Poslednja osoba koja je pokušala da vam kaže šta da radite je napustila grad, jer ste je toliko uplašili. Vi ste pokušali na lep način da im stavite do znanja da vam niko ne govori šta da radite, ali to se završilo tako što je neko vikao. Možda ste te to bili vi, možda ne… ko se uopšte seća toga!
 4. Ako stvari ne budu po vašem, imate veći histerični napad od deteta u prodavnici igračaka. Jednostavno vam nije jasno kako to da ne možete da imate to što hoćete i to iste sekunde. Samo što je umesto Barbike u pitanju super posao i savršen život.
 5. Kada uđete u bilo koji kafić, tu je obavezno neko ko misli da je vaš najbolji prijatelj. I vi se tome ne suprotstavljate. Totalno je moguće imati 73 najbolja prijatelja, zar ne?
 6. Čak i da je tri ujutru i da spavate, raspoloženi ste za viđanja. Ako ima neke žurke u gradu, bićete tamo. Jednom se živi.
 7. Sve ćete probati bar jednom. Sve. Skakanje iz aviona, izlaženje sa pet osoba u isto vreme, maženje tigrova i tako dalje. Spisak je podugačak… zapravo beskonačan!
 8. Štitite ljude koje volite onoliko koliko štitite svoju hranu u restoranu. “Pipnite je i mrtvi ste” možete izgovoriti i za picu i za vašu voljenu osobu (ili osobe) istim intenzitetom.
 9. Niste izbirljivi što se veza tiče… dok iznenada ne postanete. Možete biti u vezi sa bilo kim, jer ste uvek raspoloženi za novo iskustvo, ali jednom kada shvatite da želite da se skrastite, sve ćete njih odbaciti bez razmišljanja i zapitati se: “Ok, gde mi je muž?”
 10. Ne možete predugo da slušate nekog kako priča. Čim to malo duže potraje, odmah imate pogled pun nestrpljenja. Dakle, slušanje i strpljenje su za vas mali izazov.
 11. Možda nekad delujete zahtevno, ali zapravo imate dobre namere. Nekada je teško gledati iza vašeg ponekad malo agresivnog ponašanja, ali vi zapravo imate jako nežno i dobro srce oko kojeg je bodljikava žica. Za svaki slučaj!

Izvor: mycufoftea.com

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.