11 stvari koje razumeju samo Device

Najdraže mi je kad mi kažu:”Ne možeš.”, a ja se nasmijem glasnije i to napravim savršeno.

Ovo je jedanaest stvari koje razumeju samo Device:

 1. Ne razumete kako svi misle da je čudno što plaćate kiriju pet dana pre krajnjeg roka. Jednom ste čuli da je neko predao tačno tog dana ili ,,koji dan kasnije“ i prosto niste mogli da verujete, pa ste buljili u njega kao da vam je rekao da ponekad ubija ljude, a ponekad ne.
 2. Kada vas ljudi pitaju zašto vam se nešto ne sviđa, kao da ne znaju da imate unapred odštampanu tezu od 90 strana o toj temi. Pa šta? Kao da je ikada postojao trenutak kada vam se nešto nije svidelo ,,eto tako“ i kada niste mogli da to obrazložite u detalje.
 3. Kada vaši prijatelji ne shvataju zašto se i dalje opterećujete činjenicom da ste imali ljusku od suncokretove semenke među zubima pre dve nedelje. Bili ste nesavršeni jednu sekundu, jednu sekundu i sada će vas to proganjati celog života. Ovako vaš mozak radi i to je to.
 4. Skidanje dlaka sa četke za kosu i bacanje u kantu kako biste gledali u prečistu lepotu nove, čiste četke je vaša verzija drogiranja. I verovatno zato to radite isključivo nasamo, u privatnosti svoga doma.
 5. Najveći problem u vašoj prošloj vezi bio je onaj koji ste vi stvorili u glavi. Sve je počelo kada ste se zabrinuli oko nečega što bi moglo da bude problem jednoga dana, pa je najbolje da za svaki slučaj sada o tome brinete. De, de, vi osetljiva stvorenja koja sve preanaliziraju.
 6. Uvek postoji jedna mala, totalno besmislena stvar na svakom delu vašeg tela koju biste mogli maaalo da izmenite i onda biste bili savršeni. Međutim, onda se setite da imate okolo 12.000 stvari da uradite ove nedelje i prihvatate sebe kakvu jeste, jer, realno, niko nikada nije pogledao u vaš nokat na malom prstu leve noge i pomislio kako je previše četvrtast.
 7. Provodite više vremena sa kalendarima i to-do listama nego sa prijateljima. Zato kad se vidite sa prijateljem, bar će biti adekvatno isplanirano i kvalitetno provedeno vreme.
 8. Kada nešto ne uradite kako treba na poslu i šokirate se, jer niste znali da se to može desiti. Eh, ipak i vi ponekad napravite neku grešku, poput *uh… fuj* svake normalne osobe. Naravno, formalno izvinjenje od 900 reči mora biti izdato kako bi svako uključen shvatio da više nikada, NIKADA nećete napraviti grešku namerno i očigledno je da su demoni tu umešali svoje prste.
 9. Kada onako uzgred nekome kažete da je vaš cilj da osvojite svet. I onda se svi smeju. I onda vas pogledaju. A vi se ne smejete. Onda i oni prestanu da se smeju. I onda svima bude neprijatno.
 10. Očigledno, pravilan odnos toga da neko uradi nešto lepo za vas i da vi uradite nešto lepo za njega je uvek 1:489248. Sve što treba je da kažete devici ,,nazdravlje“ kad kine i ako može da vam priušti kuću, dobićete kuću.
 11. Maniri su vaš način života i oni koji to ne shvataju nestaće u plamenu. Jednom vam neko nije rekao ,,hvala“ kada ste propustili njegov auto ispred svog. Ta osoba od tad više ne vozi, jer se uplašila od pogleda koji ste joj uputili nakon te kobne greške.

Izvor: mycupoftea.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.