11 stvari koje razumiju samo Škorpioni

Kada se radi o ljubavi ili osveti, muškarac nikada ne može da nadmaši ženu.

1. Nakon što vam se netko zamjerio, uspjeli ste stvoriti savršen plan biblijske osvete. Naravno da vi niste sjeli i napisali detaljan plan koji uključuje podmuklu kampanju na društvenim mrežama, tri tone gnojiva i bocu tinte dizajniranu za potpunu destrukciju svilenih bluza. Taj plan je došao vama.

2. Vaši prijatelji saznali su za vaš ogroman problem s kojim ste se borili dugo vremena tek mjesecima nakon što ste ga prebrodili. Jer vam nikad nije palo na pamet da potražite pomoć i podršku.

3. Pozvati nekoga na spoj i dati im do znanja da ste spremni otvoriti im se za vas je praktički prosidba. Jer je ranjivost vaš najveći strah.

4. Svaki put kad izađete iz stana osjećate se ili kao Megan Fox ili kao trol onesviješten na cesti. Ne postoji sredina.

5. Jedina si osoba na poslu koja je toliko uzbuđena da je firma naručila pizzu za sve radnike da praktički skačete po nevidljivom trampolinu. „Smiri se, to je samo pizza.“ Ali to je pizza i vi ste uzbuđeni jer TO JE PIZZA.

6. I nakon više od pet godina poznanstva, nekim prijateljima i dalje u potpunosti ne vjerujete. Uvijek spavate s jednim okom otvorenim jer nikad niste posve sigurni u to što netko namjerava, čak i ako je riječ o vašem najboljem prijatelju kojeg poznajete iz osnovne škole. Iscrpljujuće je, ali to ste vi.

7. Vaša ideja o tome da „idete polako“ u vezi je suzdržati se od izjavljivanja ljubavi tri sekunde nakon što ste shvatili da vam se netko stvarno sviđa. I u ljubavnom području igrate na sve ili ništa. Ili je riječ o onom pravom ili smrde ili uopće ne postoje.

8. Ako netko pokuša očijukati s vama, postoji velika mogućnost da ste u smrtnoj opasnosti. Prijetnja je prisutna i ozbiljna. Vi ste kralj socijalne anksioznosti.

9. Imate ogroman popis stvari o ljudima koji su vam se jednom zamjerili. Nema veze što je riječ o najmanjoj sitnici. Vi se sjećate svakog detalja i nikad to nećete zaboraviti. Nikad!

10. Pravite se da se ne sjećate svakog detalja svega što vam je dečko ikad rekao – dobrog i lošeg, jer to obično plaši ljude. Ne, ne sjećate se datuma vašeg prvog poljupca, vašeg prvog odlaska u kino, u koje je vrijeme koji film bio prikazivan i u kojem je kinu to bilo. Zašto bi se toga (i još mnogo toga) sjećali?

11. Kad uđete u trgovinu u kojoj više od jedne osobe čeka u redu, odmah izađete. Vi nikoga ne čekate. Vi to jednostavno ne možete. Ako to znači da zbog toga više nikad nećete moći ništa kupiti, neka tako bude.

Izvor: cosmopolitan.hr

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.