Čega se najviše boje i od čega strahuju: Ovan se boji usamljenosti, a Škorpija brine da ne ostane bez voljene osobe

Uvijek sam se bojala da bih mogla izgubiti nekoga koga volim. Ali ponekad se pitam, postoji li neko ko se boji da mene izgubi…

Pročitajte čega se najviše boji i od čega strahuje svaki od horoskopskih znakova.

Odaberite znak:

Ovan

Njegova slaba tačka je vešto prikrivena, pa deluje kao da je nema, ali užasava ga i sama pomisao da bi mogao da ostane usamljen, izolovan ili bolestan, bez ikog da ga pogleda ili uteši u teškim trenutcima koje život nosi. Iako je Ovan vrlo hrabar i samopouzdan, njegova slaba tačka je njegova porodica i zato mu je potreban partner koji će ga čekati kod kuće i koji će biti uz njega, kad god su mu potrebni podrška i lepa reč.

Bik

Oni koji ga ne poznaju, misle da on može i ume da uradi sve što poželi, kad nešto zacrta, jer ne odstupa od svog cilja. Naravno, Biku je lakše kad ne strepi da li će mu račun u banci i novčanik biti puni, ne samo zbog sebe nego i zbog svojih najbližih. Ne voli da rizikuje da ne bi ostao bez finansijske podrške, svog stambenog prostora i voljene osobe kojoj Bik uvek želi da pruži samo najbolje.

Blizanci

Njegova slaba tačka je nervni sistem, pa ga protivnik može lako dovesti u stanje blagog očaja, ukoliko počne da mu trenira živce. Tada mu ne pomaže ni urođena inteligencija i snalažljivost, jer Bika obuzima panika koja se pretvara u strah od suočavanja sa samim sobom. Zato on mora da izbegava takve situacije, jer je svestan da mu nemoć, nervoza i depresivnost mogu stvarati samo probleme na putu do uspeha.

Rak

Njegova zabrinutost, zbog svega i svačega, posledica je urođene nesigurnosti i strahova koji ga obuzimaju s vremena na vreme. Zato Rak traži stabilnog, sigurnog i situiranog partnera, pogotovo ako je žena, jer je njegova slaba tačka strah od gubitka voljene osobe ili statusa u društvu. Ako ga neko popreko pogleda, Raku je dovoljno da, već unapred, počne da strahuje.

Lav

Njegova slaba tačka je sujeta kojoj ponekad nema granice, pa mnogi mogu da manipulšu njime tako što mu se dodvoravaju. Što više podanika ima oko sebe on je srećniji, mada zna da to ne znači da mu je položaj zagarantovan. Zato Lav potajno strepi od javnog podsmeha i gubitka moći koju mu donosi društvena ili profesionalna pozicija, čak i kad samo želi da pokaže koliko je velikodušan i plemenit.

Djevica

Njegova slaba tačka je kontrola, jer se pribojava da bi neko mogao da mu je oduzme, a ukoliko do toga dođe, onda strada njegov nervni sistem. Dužnosti i obaveze su Devicina sveta pravila bez kojih ne ume da funkcioniše, a ni da vodi računa o svojim najbližima. Devica dobro zna da vodi računa o sebi, više nego bilo koji drugi znak, ali živce ne ume tako dobro da kontroliše.

Vaga

On ne voli sukobe, pogotovo na javnom mestu, bilo da je u krugu prijatelja ili nepoznatih osoba, pa je zato uvek uzdržan. Vagina slaba tačka su i razgovori o neprijatnim temama, kao što su zdravstveni problemi, zbog kojih ume da se zabrine mnogo više nego drugi znaci. Vage same sebi ulepšavaju stvarnost kako bi izbegle stres, a lek za to mu je najčešće hrana, a pogotovo slatkiši.

Škorpija

Njegova slaba tačka je ljubavni život, bez obzira na to što nosi titulu najvećeg zodijačkog zavodnika. Brine ga i fizički izgled i erotska moć, jer vreme prolazi, a interesovanje suprotnog pola za njega može početi da jenjava. Kontrolu ne gubi, ali voljenu osobu može, ukoliko iz bilo kog razloga prestane da ga voli kao nekada ili se okrene drugom partneru. Škorpija je najranjivija kada je zaljubljena.

Strijelac

Iako je Strelac vrlo prilagodljiv i snalažljiv, stalno je na oprezu, zbog osoba koje mu mogu raditi iza leđa, naročito na poslu. Njegova slaba tačka je pravdoljubivost i zato ne podnose agresivnost i nasilje, jer je osetljiv na tuđu patnju i probleme. Brine ga i ponašanje voljene osobe, pa su sumnjičavost i podozrivost osobine koje ne voli da pokazuje, ali u Strelcu ipak ‘čuči mali detektiv’.

Jarac

On zazire od promena, iako uvek stremi napred i voli da se popne na vrh, jer odatle se sve bolje vidi. Ipak, Jarcu su slabe tačke emotivnost i pothranjivanje snova o kojima mašta, a koje ne može da ostvari. On ima dar da oseti ono što drugi znaci ne mogu, i to ga može zabrinuti, jer je sujeveran, naročito kada su u pitanju partner i članovi porodice.

Vodolija

Iako na prvi pogled deluje prepotentno, Vodolija strahuje od gubitka – bilo da se radi o profesionalnom položaju, finansijskoj sigurnosti ili poštovanju porodice. U dubini duše on strepi od poniženja, bolesti i siromaštva, o čemu ne voli ni da priča, jer neće da baksuzira. Vodolijina slaba tačka su i kućni ljubimci, jer ih vole do te mere da bi teško podneli da ih kojim slučajem izgube.

Ribe

Ribe vešto i šarmantno prikrivaju urođenu nesigurnost – slabu tačku koju malo ko može da primeti, jer pobegne u svoj paralelni svet mašte i snova. Ribe su ambiciozne i vrlo sposobne, pa strahuju od ‘većih riba’ koje bi mogle da ih progutaju, ali im to nikada nećete pokazati. Nemoćni, slabi i nezaštićeni, najčešće deca i starije osobe, uvek izazivaju pažnju i brigu Ribe, jer su na njih posebno osetljive.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.