Horoskop uz čašicu više: Škorpiji dajte tekilu i kreće ludilo, Lav ne zatvara usta…

Ako je pijan nisi zvao, nisi je ni volio.

Relativno poznata izreka je da “u kafanu i u Pariz ne možeš sa bilo kim”. Na ovom vam mjestu donosimo vodič pomoću kojeg možete pronaći vašeg savršenog druga po piću.

Odaberite znak:

Ovan

Poznat po svojoj ekstrovertnoj prirodi, pijani Ovan će skakutati od osobe do osobe da bi se uvjerio da se svi tako dobro zabavljaju kao on. Ukoliko ste smoreni ima da časti onoliko tura koliko je potrebno da dostignete njegov nivo. Ima da ločete bez pogovora! Ovan je prava osoba za sve vrste žuraja i proslava. Samo ga ne dirajte sljedećeg dana…

Bik

Ako ste krenuli u kafanu, sa namjerom da se upropastite od alkohola, bit ćete presretni da pored sebe imate tipičnog predstavnika ovog znaka. Bikovi su po prirodi lojalni. Ostat će pored vas, pa makar crkli. Ako vam je potreban partner u piću koji se neće negdje izgubiti posle par čašica i koji će ostati sa vama do samog fajronta, pa i duže, Bik je prava osoba. Samo pazite! Zna da bude jako tvrdoglav kad popije i ako mu se ne sviđa mjesto na kojem ste učinit će sve da vas odvuče negdje gde je njemu prijatnije, pa makar vas bukvalno vukao po patosu… jer razdvajanje ne dolazi u obzir. Dobar je drug i hoće da vas ponese kući kada se onesvijestite!

Blizanci

Kad blizanac cirka, nikad ne znate da li pijete sa Jekyllom ili Hydeom, ni kada će neki od ove dvojice izroniti. Oni ne tolerišu neodlučnost, pa ako želite nekuda sa Blizancem, mora tačno da se zna gdje se ide i šta se radi. Nema pretjeranih odstupanja od planova, jer ih to ljuti, a vjerujte da ne želite pored sebe naljućenog naroljanog Blizanca. Takođe ne mogu dugo da izdrže na jednom mjestu, tako da će samo nestati ako im se sloši. Toliko o planovima… zadnjici.

Rak

On je jedan potpuno izgubljen slučaj kad pije. Zna i da zaplače, ako nešto nije po njegovom, pa i da uzme da se demonstrativno valja po podu kao razmaženo derište. Tokom napijanja promijeni čitav spektar stanja i osjećanja. U jednom momentu skače u ekstazi, a već u sljedećem slinavi nad svojom sudbinom, ili vrišti na konobara. Nije baš idealan partner, osim ukoliko volite da izigravate dadilju.

Lav

Dok se toči, Lav pije i ne zatvara usta. U stanju je da brblja o svemu i svačemu. Uopšte nije kadar da drži jezik za zubima, prećuti uvredljive stvari koje mu padaju na pamet, pa može da se desi da sa njim upadnete u frku. Ukoliko pokušate da ga smirite, može i vas da dokači.

Djevica

Djevice vole da lickaju neka skupa vina i posmatraju događanja iz ćoška. Sa njima ne možete u gužvu, ni jeftine barove. Sa njima se izlazi na fensi mjesta. Rezervisani su i samo će vas pratiti pogledom dok bauljate i glupirate se pijani.

Vaga

Ovo je možda najbolja osoba da se s njome potpuno upropastite od alkohola. Poput ovnova, one žele da se svi dobro zabavljaju, ali su pribranije i trudit će se da izglade svako sra.. koje može da nastane. Pored njih će sve biti koliko – toliko pod kontrolom, sve dok je tračka svijesti.

Škorpija

Bilo da ste neiskusni u piću, ili prekaljeni kafanski veteran, morate makar jednom u životu da se napijete sa Škorpijom. Njena inteligentna strana dolazi do potpunog izražaja posebno kada popije. U alkoholnim seansama mudrosti čućete najnevjerovatnije priče, najlepšu poeziju, a samo ako imate sreće, podijelit ćete i po koju suzu! Dajte Škorpiji flajku tekile i počinje lavina. Ona ništa ne može da prećuti. Ima da ispliva svo pozitivno ludilo koje potiskuje. Uprkos tome, ona je možda jedina u stanju da cirka s vama u svakoj mogućoj i nemogućoj situaciji i po svaku cijenu. Razumije svoje i tuđe emocije, tako da vas neće opterećivati ljubavnim jadima i slično. Ako se oduzmete od ahkohola, Škorpija će vas nekako odvući do kućnog praga, samo prethodno upozorite ukućane na to, da će najvjerovatnije ući i nepozvana i tražiti da proba kakvu to rakijicu čuvate za kada dođu gosti.

Strijelac

I on ima oštar jezik kad ga malo zalije. Zna da bude agresivan. Dobar je ako idete u muvanje, jer mu je flertovanje drugo zanimanje, samo dobro pazite šta pričate, da se ne pojavi onaj ludački sjaj u očima.

Jarac

Poput kameleona se prilagođava svakoj situaciji i društvu. Zabavan je kad popije i sve što želi je da se samo još više zabavlja. Nije bitno ni kako, ni s kim, ni gdje, sve dok ima alkohola.

Vodolija

Pazite dobro kad cirkate sa Vodolijom, jer u samo jednom pogrešnom koraku sve može da ode dođavola. U jednom trenu pijete šotiće za šankom i zalivate s pivom, a u drugom ulijeće obezbjeđenje, muzika se gasi, zabava se prekida…

Ribe

Sa Ribama pijanstvo ne može da bude dosadno. Svaki izlazak je doživljaj za sebe, pošto one mijenjaju emotivna i agregatna stanja kao čarape. Pazite samo da ne pretjeraju. Najgore je nositi pijanu Ribu na leđima dok povraća po vama i recituje Šekspira. Ukoliko želite spontanost, ovo su pravi drugari, jer više vole da ih voda nosi nego da plivaju uzvodno… osim ukoliko se radi o reci piva i plivanju do točilice. Riba vas možda neće nositi nositi na ramenu i umivati vlažnim maramica, ali budite sigurni da ste u odličnim rukama. Čim se i sama probudi pored vas, ispod šanka, odmah će telefonom srediti da dođu po vas nekim fensi kolima i odvedu vas na klopu. Čik probajte da odbijete!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.