Dnevni horoskop za 21.3.2015.

Uživajte u vrelom danu i potrudite se da bude takav da uveče kažete kako je bio lijep.

Dnevni horoskop za 21. mart 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Uživate u ovom slobodnom danu i koristite priliku da vrijeme provedete van kuće u druženju s brojnim prijateljima. Niko više od vas ne voli kafice u baštama i sunce koje je sve ljude najteralo u šetnju. Lijepo vrijeme, ili barem njegov nagovještaj, za vas su dovoljni da zauzmete busiju i osmotrite nova gradska lica među kojima se uvijek nađe poneko za vas veoma interesantno.

Bik

Vi se već pripremate za radnu sedmicu što je pohvalno, ali i nepotrebno. Kad god se osjećate loše, vi nastojite da ta osjećanja potisnete poslom i poslovnim aktivnostima. Bilo bi vam mnogo jednostavnije da priznate svoje mogućnosti i da ne pretjerujete s očekivanjima. Nije potrebno da sebi postavljate previsoke ciljeve niti da se nastojite dokazati tako što ćete uvijek i u svemu biti najbolji.

Blizanci

Ovo je sjajan dan za učenje ukoliko spadate među studente ili učenike. Svi ostali bi mogli poželjeti da saznaju nešto novo i na taj način zadovolje svoju glad za novim znanjima. Pred vama je dosta uobičajen dan, tu i tamo protkan zanimljivostima, ali bez nekih većih uzbuđenja. Pogodan je trenutak da od prijatelja u kojeg imate povjerenja zatražite savjet o pitanjima koja vas muče.

Rak

Nezadovoljsvo je sasvim evidentno kod vas. Vaša promjenjiva raspoloženja je zaista teško pratiti, a još vam je teže ugoditi kada već ni sami ne znate šta biste prije. Umjesto da se toliko grizete zbog sopstvene nesigurnosti bolje bi bilo da nabacite osmijeh na lice i rizikujete po neki put tako što ćete uraditi nešto što do sada niste, makar bila riječ o novoj odjevnoj kombinaciji ili nekoj zanimljivoj egzotičnoj hrani.

Lav

Danas ste već bolje nego juče i to je olakšanje ne samo za vas već i za ljude oko vas. Ono što vam je potrebno jeste da zaboravite na posao i na stres koji on nosi, da iz svog okruženja danas isključite negativne osobe i sve one koji na vas tako djeluju, te da se malo više zabavljate, a malo manje mudrujete. Na taj način samo sebi možete priuštiti ugodne časove odmora koji će vam i te kako dobro doći prije početka nove radne sedmice.

Djevica

Ni danas niste baš oličenje dobre volje i raspoloženja ali kratka šetnjica bi vas mogla rasteretiti i unijeti malo vedrine u ovaj dan. Idealan je dan za promjenu frizure ili naprosto nekog detalja iz vašeg cjelokupnog izgleda. Nije loš dan za započinjanje bilo kakve sportske aktivnosti. Iako spadate u disciplinovane osobe, uspjeli ste da tokom zime nabacite koji kilogram, pa bi vam vježbanje prijalo.

Vaga

Još jedan odličan dan za ljubavne susrete. Svim zaljubljenim pripadnicima ovog znaka osmjehuju se romantična dešavanja, jer ćete dan nastojati provesti udvoje. Partner dijeli vaše oduševljenje pa ćete se danas nastojati s njim zavući u intimu doma ili ćete upriličiti niz zajedničkih aktivnosti kojima ćete nastojati da se odvojite od ostalog svijeta i izbjegnete bilo kakav kontakt s njim.

Škorpija

Dosta je bilo to što ste radili juče. Danas ćete se odmarati po mogućnosti s isključenim telefonom. Ono što vam je najpotrebnije jeste mir, a vrlo dobro znate da ga možete samo sami sebi priuštiti. Spadate među rijetke koji znaju da uživaju i u samoći, a danas vam je samo samoća i potrebna da povratite izgubljenu energiju i da se na najbolji mogući način pripremite za novu radnu sedmicu.

Strijelac

Za sve one koji su ljubitelji igara na sreću ovo je dan u kojem bi trebalo da se okušaju u tako nečemu. Iako dobitak nije izvjestan, pred vama je dan u kojem ćete uživati samo zato što učestvujete. Nikad niste bili proračunati kad je o novcu riječ, tako da vam ni ovi nenadani troškovi danas neće teško pasti. Vi vjerujete da je novac tu da bi se vrtio, a ne da bi stajao na jednom mjestu, što je donekle i ispravno stanovište.

Jarac

Ukoliko očekujete da se nešto na vašoj poslovnoj strani razriješi, danas biste mogli dobiti odgovor. Dan je pogodan za bilo koju vrstu poslovnih kontakata i dogovora. Ukoliko ste u fazi prelaska na neku drugu poziciju, dan provodite planirajući svoje buduće poslovne korake kako biste što bolje obavljali novu dužnost.

Vodolija

Mnoge Vodolije danas očekuje susret sa drugačijim kulturama, bilo da se radi o neposrednom kontaktu sa strancima i stranim predjelima, bilo da naletite na zanimljivo štivo o tome. Neke od vas očekuje početak nove faze u obrazovanju. Upisaćete novi kurs ili pokušati da se više informišete o nekoj novoj oblasti.

Ribe

Ni za Ribe danas nije idealan dan. Osjećate se loše i to raspoloženje, htjeli vi to ili ne širite oko sebe, pa vas ljudi pomalo izbjegavaju. Želite da ostanete kući i da se posvetite sebi i svojim unutrašnjim previranjima, ali je pitanje da li će vam okolnosti dopustiti da se sasvim isključite iz spoljašnjeg svijeta. Radi se samo o prolaznoj krizi, ne brinite.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.