Kako svaki od znakova koristi Facebook

Vjerovali ili ne, način na koji koristite Facebook ovisi i o tome koji ste horoskopski znak.

Ovan

Vaša fotografija na profilu pokazuje vas u najboljem izdanju. Nevažno predvodili grupu u džunglu ili trčali maraton, vaša fotografija pokazuje kako ste aktivni i vjerovatno odražava ono što vas trenutno interesira. Vjerovatno ste članovi mnogih grupa i imate aktivnih aplikacija koje govore mnogo o vama, jer na taj način ispunjavate svoju želju da podijelite djelić sebe s drugima.

Bik

Vaša fotografija pokazuje ljubav prema fizičkim stvarima. Vrlo vjerovatno i prirodu. Kao ljubitelj prirode vjerojatno ste na profil fotografiji okruženi drvećem, morem ili planinama. Vi volite prirodu, dobru zakusku i novac. Vaše aplikacije su vjerojatno nešto tipa “Koja ste pustinja?!”

Blizanci

Navikli ste na aktivan život, toliko aktivan da vjerojatno niste imali vremena ni postaviti najnoviju svoju fotografiju. Ali ako imate sliku profila velike su šanse da vas prikazuje u razgovoru s drugima, ili kako na neki način komunicirate s nekim. Volite znati što se događa u vašem okruženju. Aplikacije koje vam odgovaraju su Susjedi, vizualni godišnjaci, i sl.

Rak

Sramežljivi rakovi, vjerovatno na profilu imate svoju fotografiju iz djetinjstva ili nekog člana obitelji kojeg najviše volite. Ako imate neku svoju fotografiju vjerojatno ste na njoj okruženi članovima obitelji ili dragim osobama. Volite poučne aplikacije, Hug Me ili neke druge koje odražavaju vaše osjećaje i raspoloženje.

Lav

Vaša profil fotografija prikazuje sve vaše atribute. Na njoj izgledate savršeno. Nije rijetkost da lavovi stave profesionalnu fotografiju. Lavovi vole poklone pa je aplikacija Gifts za njih, te sve druge aplikacije u kojima imaju priliku pokazati se.

Djevica

Vama je trebalo neko vrijeme prije nego ste postavili fotografiju profila jer ste htjeli biti ona prava. Jednom kada ste je odabrali vjerovatno ste na njoj sa svojim ljubimcem, u uredu nekome pomažete i sl.. Vi ste praktičan znak, te volite jednostavne aplikacije, a posebno zelene. Growing Gifts, nahrani ljubimca i slične su za vas.

Vaga

Vama ne treba mnogo da biste pronašli savršenu fotografiju za profil. Volite ljepotu i stil, pa većina vaših fotografija mogu biti i slike profila. Ipak, ako ste u vezi na njoj ste s partnerom, jer kakav bi to bio profil bez vašeg dragog. Ne možete se nagledati ljepote, mode i romantike, pa su vaše aplikacije “Koja si ljepotica?” “Koji si lik iz bajke?” i sl..

Škorpija

Zbog vaše misterioznosti i težnje privatnosti, vjerovatno na profilnoj fotografiji uopće nećete biti prepoznatljivi. A ako ipak stavite svoju fotografiju ona će vjerovatno biti seksipilna, ipak najveće su šanse da će to biti dio tijela na kojem se ne vidi vaša glava ili je teško defininisati ko se na njoj nalazi. Volite dinamiku pa Mafia Wars ili Vamire Wars vam odgovara. Budući da ste izravni, ali i koketni, vjerojatno ćete aktivirati i aplikaciju “Bi li spavao sa mnom?”

Strijelac

Vaš pustolovan duh se može vidjeti na vašoj profil fotografiji. Vjerovatno ste u nekoj stranoj zemlji ili na putu prema nekom uzbudljivom mjestu na slici profila. Volite putovati pa su aplikacija za vas “Vladajte Karibima”, “Putujući mozak” i sl..

Jarac

Vaša vas fotografija prikazuje kao odgovornu osobu. vjerovatno gledate izravno u kameru, bez kreveljenja ili ikakvih smetnji, s vrlo samopouzdanim izrazom lica. Važno je znati kako vas netko doživljava pa volite aplikacije tipa “Usporedi”. Volite i kupovati pa su takve aplikacije također među onima koje najčešće koristite.

Vodolija

Nitko se ne bi iznenadio da umjesto fotografije bude grafika ili slogan nečega za što se trenutno zalažete. U slučaju da profil slika prikazuje vas vjerojatno na njoj niste sami, nego okruženi obitelji ili dragim ljudima. Vjerovatno koristite one aplikacije koje vas dodatno povezuju s prijateljima ili se učlanjujete u grupe koje podupiru neke humanitarne svrhe.

Ribe

Fotografija vašeg profila vrlo maštovita i kreativna, a možda se na njoj ni ne prepoznaje da ste to vi. Možda ćete umjesto sebe staviti neki spiritualni simbol ili nešto slično. Nema aplikacije koja vam se ne sviđa, a najdraže su vam one koje vas odvlače od stvarnosti i vode u svijet mašte.

Izvor: ljepotica.si

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.