Dnevni horoskop za 13.8.2014.

Dnevni horoskop za 13. august 2014.

Ovan

Ovan

I dalje ste raspoloženi samo za prijateljska druženja. Posao vam nije ni na kraj pameti, ali u vašem slučaju se tome može progledati kroz prste. S obzirom na količinu angažovanja u proteklim danima, sad sebi možete i trebate dopustiti pauzu i opuštanje na način koji vam najviše odgovara. Savjetuje vam se da ipak ne pretjerujete sa pićem i kasnim izlascima.

Bik

Bik

Vi ste više u fazi sređivanja svog života. Kao da ste se bacili na veliko čišćenje odavno zapuštene sobe, odlučili ste da zavedete redi i da izbacite sve ono što vam smeta. Za sada vam dobro ide, ali poradite malo više na organizaciji svog vremena. Kad odredite svoje prioritete, odredite i vrijeme za njih, tako će vam sve biti mnogo lakše.

Blizanci

Blizanci

Za vas je idealan dan za sticanje novih znanja. Neki pripadnici znaka bi mogli osjetiti potrebu da se upuste u izučavanje filozofije, dok će drugi da se zainteresuju za duhovnost. Postoji i ona treća grupa koja će naprosto morati da se lati knjige, makar im oblast i ne bila draga. Bilo kako bilo, dan vam je u znaku učenja, pa ga za to i iskoristite.

Rak

Rak

Sve oko vas je ljubav i vi ste presrećni. Želite da uljepšate kako sebe tako i svoj životni prostor pa se danas odlučujete na potrebnu kupovinu. Pokušaćete da sa sobom povučete i partnera, što on neće rado prihvatiti. Stvar je u tome da vi toliko volite da kupujete da ćete izmisliti bilo šta da ovu svoju potrebu zadovoljite. Uživajte!

Lav

Lav

Ako ste se juče svađali danas se mirite! Dan je pogodan za izglađivanje ljubavnih sukoba. Ukoliko ste među onim Lavovima koji do sukoba nisu ni došli, srećni ste i uživate u trenucima sa partnerom. Moguće je i iznenađenje s njegove strane. Potrudite se da u svom zgusnutom rasporedu nađete i dovoljno vremena za njega.

Djevica

Djevica

Toliko ste zainteresovani za finansije da vas više ništa ne može odvući od njih. Imate nekakav novi plan ili ideju i sad pokušavate da predvidite koliko će efikasna biti i koliko će vam uopšte dobiti donijeti. Najsrećniji biste bili kad biste još imali i odgovarajuću publiku koja bi vas s oduševljenjem saslušala. Ne gnjavite prijatelje s tim stvarima.

Vaga

Vaga

Razmišljate o đeci i danas bez obzira da li ih imate ili ne sa mališanima ostvarujete lijepe kontakte. Oni vas naprosto obožavaju i u vama vide svog druga za igru. Partner je oduševljen vašim sposobnostima i želi da pokrene pitanje o sticanju potomstva. Ukoliko to i sami ne planirate nastojte da izbjegnete nemile razgovore.

Škorpija

Škorpija

Danas se možete prošetati po turističkim organizacijama i pokupiti brošure da na miru odlučite gđe biste mogli otići preko ljeta. Samo biranje mjesta za godišnji odmor danas bi vas usrećilo, tako da , makar i po cijenu da na željenu destinaciju ne odete, sebi priuštite zadovoljstvo da birate. U ljubavi vas očekuju lijepa dešavanja.

Strijelac

Strijelac

Danas nastavljate jučerašnjim tempom. Mnogo je onih koje niste uspjeli da vidite ili kontaktirate pa ćete to uraditi danas. Očekuje vas i druženje sa porodicom. Isplanirajte porodični ručak ili ranu večeru i okupite sve one koje biste željeli da vidite , a već duže vrijeme usljed obaveza niste uspjevali. Uživajte u druženju sa vašim najmilijima.

Jarac

Jarac

Vaš ljubavni život cvjeta i vi ste zadovljni. Svjesni ste da je to rezultat dužeg ulaganja u postojeću vezu i sada uživate u partnerovom naručju. S obzirom na to da je zadovoljio vaše visoke kriterijume , osjeća se sigurnijim i spremnijim da sa vama podijeli planove za budućnost. Vi ćete s oduševljenjem ustanoviti da su vaše ljubavne želje počele da se realizuju.

Vodolija

Vodolija

Ukoliko zanemarite neobične snove i čudne osjećaje unutar vas, te pokušate da se u potpunosti okrenete svakodnevnim aktivnostima očekuje vas ugodan dan. Najbolje bi bilo da se okrenete poslu jer vam u toj oblasti odlično ide, a i srećni ste čim imate dovoljno zadataka koji zahtjevaju vaša kreativna rješenja.

Ribe

Ribe

Pred vama je još jedan dan pogodan za ljubavne susrete. Prija vam saznanje da ste primjećeni od strane neke osobe i bez obzira na to da li ste raspoloženi za ovo poznanstvo ili ne poželjećete da malo flertujete. Nije u redu da se poigravate sa nečijim osjećanjima, ali vam to danas neće biti pretjerano važno. Ukoliko ste zauzeti, pazite da vas ne uhavte na dijelu!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.