Kakva ste domaćica? Devicama kuća blista, a kod Vodolija vlada haos!

I proći će sve “prave” ljubavi. Proći će one koje smo voljeli zbog onog što su bile, zbog ljepote, zbog mnogih razloga, pomalo i čudnih nekada.. Proći će sve one koje trebaju proći. Ostat će samo ona uz koju ćemo provesti svako popodne uz kafu, u miru i tišini vlastitog doma, ona čijem zagrljaju ćemo žuriti svaki dan, ona sa kojom ćemo se radovati tom što starimo, radovati se svakom novom jutru, radovati se svakom zalasku sunca. Ostat će najbolja majka, domaćica, ljubavnica, sve u jednoj ženi. Ostat će samo ona koja nam je suđena, i samo ona je prava. MiRe

Zodijak ima odgovor na sve, pa i na pitanje kakva ste domaćica. Šta mislite, da li su zvezde pogrešile?

Odaberite znak:

Ovan

U žaru čišćenja na lusteru primećujete i najtatanije niti paučine. Ignorišući merdevine i sve prirodne zakone, odlučno se penjete na hoklicu s praškom praškovićem u ruci. Nešto kasnije budite se u bolnici, začuđeno gledajući u gisp umesto u čiste zidove dnevne sobe.

Bik

Čišćenje redovno počinjete u spavaćoj sobi gde pronalazite bombone ispod jastuka, sendvič sa sirom ispod kreveta, čokoladu na vrhu ormana….
Drugi deo dana provodite pokušavajući da pročitate rok trajanja na izbledelom omeotu čokolade otkrivene u fijoci čarapama.

Blizanci

Istovremeno kuvate ručak, ribate kadu i čuvate dete. I to vam ide fantastično. A onda vam zazvoni telefon i vi posle pola sata ćaskanja shvatate da vam je ručak zagoreo, a dete nestalo. Srećom, pronalazite ga kako se igra u poplavljenom kupatilu.

Rak

Krećete u čišćenje odlučni da pobacate sve nepotrebne stvari. Punite kutiju i bacate je u kantu đubre. Posle deset minuta je ipak vadite iz kante, a ostatak dana provodite uz srceparajuću muziku i sa suzama u očima gledate fotografije sa svog maturskog putovanja.

Lav

Mitom i pretnjama pokušavate da nagovorite ukućane da umesto vas srede stan. Ako to ne upali, sve ih izbacujte iz kuće tvrdeći da ćete to najbolje uraditi sami.
Čim se ukućani razbeže, uzmiate telefon i zovete servis za čišćenje.

Djevica

Zgražavate se kako vam stan izgleda posle dva dana nečišćenja, pa se naoružani svim mogućim sredstvima za čišćnenje bacate na posao i trošite ih nemilice.
Kada vam kuća zablista, zadovoljno sedate pred televizor na kojem je program o zagađenju Zemlje hemijskim sredstvima za čišćenje. Opet zgroženi, i s grižom savesti, već sutradan se uključujete u akciju zelenih.

Vaga

Ne volite da čisite, ali to redovno radite jer vas pomisao na ljubomorne pogledi prijatelja koji se dive vašem čistom stanu dovoljno motivišu.
Kačeći nove, moderne zavese, dobijate slom živaca jer se njihova boja ne slaže sa bojom tepiha.

Škorpija

Perući prozore primećujete kako vaš partner razdragano razgovara sa komšinicom.
Strateški se nameštate na prozoru s ciljem da ih prisluškujete, ali se previše naginjete i padate s prvog sprata.
Uz malo sreće, samo ćete uganuti zglob.

Strijelac

Niste ljubitelj čišćenja, ali znate da nemate mnogo izbora pa se ubacujete u petu brzinu jurcajući stanom kako biste što pre završili posao. Naravno, dok žurite spotičete se o ivicu tepiha i padate, ali vam pad ublažava neko od ukućana. Vama srećkoviću nije ništa, ali bi ovog drugog trebalo pitati kako je.

Jarac

Zlovoljno ribate pod i maštate o tome kako postrojavate svoje ukućane i delite im metle, krpe, radne zadatke…
Pri kraju čišćenja u sobu vam upada mačka sumnjičavo njuškajući tepih i opušteno piški po njemu.

Vodolija

Čisteći stan na pamet vam padaju originalne ideje o preuređivanju, pa se ne želeći da gubite vreme, odmah bacate na premešanje nameštaja.
Na kraju dana u vašoj kući vlada haos, jer se se frižider nekako našao u kupatilu, a krevet na terasi.

Ribe

Začuđeno konstatujete da je vreme za čišćne i krećete u akciju. Prvo iznosite hrpu uvenulih biljaka, usput laktom rušite vazu u hodniku, a nogom stalak za kišobrane.
Saplićete se o prag i sve vam ispada iz ruke. U stan se vraćate sa slomljenim malim prstom i gomilog uvelog lišća u kosi.

Izvor: zena.blic.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.