Pomračenje Meseca u Ribama: Nije vreme za velike odluke

Prolazeći kroz teške situacije, odrasteš. Odlučiš da zaustaviš patnju, promijeniš navike, zauzmeš oštriji stav. Shvatiš kako si sebi najpreči i baš te boli briga šta ostali misle.

ŠTA treba očekivati u periodu koji protiče u znaku pomračenja Sunca, koje se desilo 1. septembra a čije posledice još osećamo, i nadolazećeg pomračenja Meseca, koje će se dogoditi u drugoj polovini ove nedelje? Iako su to prirodne pojave koje se događaju dva (nekad i tri) puta godišnje, one i te kako utiču na našu podsvest, raspoloženje, odluke koje donosimo…

Pomračen Mesec, simbol podsvesti, vrlo blizu Neptuna (obmane, prevare), krajem nedelje obrazuje opoziciju sa Suncem (ego, svest) u Devici, zato se do kraja meseca čuvajte pogrešnih procena i dobro razmislite pre nego što donesete neku važnu odluku. Budite oprezniji i za volanom, budući da će biti više vozača koji upravljaju vozilima pod uticajem alkohola i narkotika.

Pomračen Mesec obrazuje više napetih aspekata, konjunkciju sa Neptunom koja pojačava osećaj zavisnosti (duvan, alkohol, droga, kocka), kvadrat sa Saturnom i Marsom koji “priziva” probleme sa zakonom, opoziciju sa retrogradnim Merkurom koja utiče na razne vidove komunikacija inkonjunkciju sa Venerom, koji se odražava na finansije i ljubavne odnose, kao i na odnos s majkom, sestrom, ćerkom, tetkom, bakom. Mesec, inače, više utiče na žene, naročito Rakove, Bikove i Ribe. Pod uticajem pomračenja mogu imati osećaj da su neshvaćene, preosetljive, malodušne, nesigurne, neurotične.

Kod oba pola, mogući su problemi sa oticanjem nogu zbog zadržavanja vode u organizmu, glavobolje, problemi sa vidom, bubrezima, visokim pritiskom i srcem.

Pomračenje Meseca u Ribama, znaku tajni i podsvesti, umetnosti i nauke, najviše će uticati na one koji rade u institucijama zatvorenog tipa (bolnice, laboratorije, zatvori, policija, vojska), turizmu (prekookeanske destinacije) i farmaceutskoj industriji.

Odaberite znak:

Ovan

Pomračen Mesec u kvadratu s vašim vladaocem Marsom, upozorava da obratite više pažnje na pravne aspekte ugovora. Odložite donošenje važnih odluka, kako poslovnih, tako i onih koje se tiču ljubavi.

Bik

Pomračenje Meseca u 11. astrološkom polju može da vam donese poznanstvo, preko prijatelja, sa lekarom ili umetnikom. Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora sa strancima.

Blizanci

Tačka pomračenja Meseca u astrološkoj kući karijere pod uticajem vašeg vladaoca Merkura, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima. Pazite se u saobraćaju.

Rak

Pod uticajem ste pomračenja u devetom astrološkom polju, pa budite oprezniji ukoliko sarađujete sa strancima, radite u medijima, marketingu ili turizmu. Izbegavajte alkohol.

Lav

Pomračenje Meseca u osmoj astrološkoj kući upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita. Klonite se rasprava s partnerom, naročito ako ste dama.

Devica

Dobro proučite nove poslovne ponude, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Izbegavajte rasprave s partnerom i potpisivanja ugovora.

Vaga

Pomračenje Meseca u šestoj astrološkoj kući može da vam donese romansu sa lekarom ili umetnikom. Izbegavajte stresne situacije i rasprave sa kolegama.

Škorpija

Pomračen Mesec u petom astrološkom polju pod uticajem jednog od vaših vladalaca, Plutona, donosi uvećanje prihoda umetnicima i sportistima. Oprez u saobraćaju.

Strelac

Tačka pomračenja pod uticajem Saturna i Marsa iz vašeg znaka, opominje da izbegavate rasprave sa partnerom. Oprezno prilikom potpisivanja važnih ugovora.

Jarac

Aspekt Meseca sa jednim od vaših vladalaca, Uranom, donosi vam saradnju sa strancima, ako radite u medijima ili turizmu. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Vodolija

Mesec u sekstilu sa vašim vladaocem Uranom donosi vam uvećanje prihoda, ali aspekti sa Saturnom i Marsom opominju da se pripazite jednog Ovna, ako ste muškarac .

Ribe

Tačka pomračenja Meseca u vašem astrološkom polju ličnosti upozorava da izbegavate rasprave sa ženama, ma kog pola da ste. Izbegavajte alkohol.

Autor: Marina Jungić Milošević

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.