Kakvi ste kao prijatelj: Ovan uvek spreman da smisli novu aktivnost za druženje, Vodolije dozvoljava prijateljima da budu ono što jesu

Čuvajte najbolju drugaricu. Jer, kada ona ode, otišlo je sve. Sve priče. Svi snovi. Sav onaj bol u stomaku od smijeha. Nestaje osoba na koju ćeš se nasloniti kada ti je teško. Koja će te zagrliti..

Mislite li da posedujete sve što je potrebno da bi vas neko nazvao dobrim prijateljem? Umete li da saslušete, da podržite i da se radujete tuđim uspesima? Evo šta kaže vaš horoskopski znak.

Odaberite znak:

Ovan

Ovan je tip prijatelja koji je uvek spreman da smisli neku novu aktivnost za druženje, pa sa njim nikad neće biti dosadno. Kada želite da probate nešto novo, pozovite Ovna. Ali pazite se njegove naravi.

Najbolja odlika Ovna prijatelja: hrabrost.

Bik

Kada vam je potrebno nešto slatko i jednostavno, pozovite Bika na ručak ili idite u prirodu. Pozovite Bikove i nakon neke lične krize ili kada vam je potrebno da se opustite na nekoliko sati. Kako biste izvukli najbolje iz njega, nemojte puno da pričate – samo uživajte u društvu.

Najbolja odlika Bika prijatelja: stabilnost.

Blizanci

Ako ste društveni, biće vam lepo u društvu Blizanaca, jer se oni zanimaju za mnoge stvari i može da priča o mnogo čemu. Iako se ponekad najbolje oseća u poznatom okruženju, osoba rođena u ovom znaku će otići svuda sa svojim prijateljem, naročito ako je okruženje mentalno i vizuelno stimulativno. Kada vam život postane težak, Blizanac u vidu prijatelja biće pravo osveženje.

Najbolja odlika Blizanaca prijatelja: detinjasta radoznalost.

Rak

Rak će vam dati sve od sebe, ali će i zauzvrat očekivati puno. Pažljiv, nežan i savršen u priređivanju prijatnih večera, Rak je odan, ali očekuje da mu prijatelji zbog toga budu privrženi.

Najbolja odlika Raka prijatelja: duboka osećanja.

Lav

Lav zapravo ne razume prijateljstvo. Za Lava je prijateljstvo nepoznat teren. On teži da svaki njegov odnos preraste u ljubav i želi da bude u centru pažnje. Ipak, Lav može da bude darežljiv i kreativan prijatelj kada shvati da i drugi oko njega mogu da ponude nešto vredno.

Najbolja odlika Lava prijatelja: toplina.

Devica

Devica svoju privrženost ispoljava radeći određene stvari umesto drugih ljudi. Ako ne znate kako se vaš prijatelj Devica oseća, a nađete svoju policu sređenu, možete biti sigurni da ste mu bitni. Opet, Devica često uočava mane i može često da vam zanoveta nepotrebno.

Najbolja odlika Device kao prijatelja: istinoljubivost.

Vaga

Iako je za Vagu najbitnija ljubav, osobine koje pokazuje u ljubavi odnose se i na njena prijateljstva. Vaga voli harmoniju i učiniće sve da je održi u prijateljstvu. Takođe, voli i da zabavlja i ulepšava prostor u kome se nalazi.

Najbolja odlika Vage kao prijatelja: spremnost za saradnju.

Škorpija

Kao i romantični Lav, ni Škorpija ne razume prijateljstvo u potpunosti. Škorpija teško stiče poverenje u druge, a povremeno ispoljava i ljubomoru, strah od izdaje ili neko drugo negativno osećanje. Ali jednom kada Škorpija uvidi da pred vama može da se opusti i da ukloni svoj gard, postaće vam najodaniji prijatelj.

Najbolja odlika Škorpije kao prijatelja: posvećenost.

Strelac

Spremite se za avanturu, jer će vas vaš prijatelj Strelac voditi na nova mesta. Strelčevi vole prirodu, vole egzotične krajeve i putovanja, pa vam je potrebno mnogo energije da biste ostali prijatelj sa jednim Strelcem. Ume da bude klovn da bi vas oraspoložio kada ste tužni, ali ne ume baš da sasluša.

Najbolja osobina Strelca prijatelja: optimizam.

Jarac

Jarac nije poznat po veselosti, ali je zato pouzdan i realističan prijatelj na koga možete računati kada vas svi drugi napuste. Iako će ponekad biti potrebno da ga izvlačite iz mračnog raspoloženja, zauzvrat ćete dobiti ambicioznog prijatelja koji uvek zna kako da situaciju preokrene u svoju korist.

Najbolja osobina Jarca prijatelja: ume da navede prijatelje da idu ka svom cilju.

Vodolija

Kao znak kome je glavna odlika prijateljstvo, Vodolija vlada na ovom planu. Ona zna da na ljude ne treba gledati kao na članove porodice, kolege i rođake, nego kao na jedinstvene osobe sa kojima mogu biti prijatelji. Vodolije lako mogu da stave emocije na stranu i urade ono što je najbolje za njihovog prijatelja, ali moraju da paze dok to rade.

Najbolja osobina Vodolije prijatelja: dozvoljava prijateljima da budu ono što jesu.

Ribe

Ribe vole da pokazuju emocije i zbog toga ne vole površna prijateljstva. Šetnja, gledanje filmova ili odlazak na kurs iz neke umetnosti, najbolje je što možete raditi sa vašim prijateljem Ribom. Najgora Ribina osobina je da lako izmili priajteljima, ali zato kad je sa vama nema nikog ko ima više saosećanja za vaše probleme.

Najbolja osobina Ribe kao priajtelja: ume da sasluša.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.