Dnevni horoskop za 30. oktobar 2014.

Uvijek budi optimista. Na primjer, kada padneš niz stepenice, ustani, digni glavu i reci: ”Kako sam brzo sišao! ”.

Dnevni horoskop za 30. oktobar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

Danas se čuvajte sukoba na radnom mjestu , a i na privatnom planu. Isuviše ste emotivni pa bi vam se lako moglo desiti da burno odreagujete na neku poprilično bezazlenu primjedbu. Kad je o ljubavi riječ, na vidiku su poteškoće, pazite da ne pretjerate sa posesivnošću kad je o partneru riječ, jer će vam se to obiti o glavu.

Bik

Neraspoloženi ste što s razlogom , što i bez. Ono što vas trenutno muči najviše se odnosi na situaciju u domu u kojem ste na neki način zahladnili odnose sa ukućanima. Razlog ove trenutne nelagode je u neslaganju oko nekih pitanja na koja ste vrlo vjerovatno pokušali da nametnete svoje riješenje. Naučite da budete tolerantniji.

Blizanci

S obzirom na ulazak vašeg vladara Merkura u šesto polje danas će poslovne aktivnosti dobiti na značaju. Dan je povoljan za sve vrste pregovora i uopšte izlaganja novih ideja i projekata, pa ga u tu svrhu i iskorisite. S obzirom na to da su vam neki poslovi povezani sa prijateljma, potrudite se da ih danas obavjestite o novim idejama i planovima.

Rak

Za one pripadnike znaka koji se spremaju da postanu roditelji ovo je pogodan dan za počinjanje priprema kroz dodatno informisanje o maternistvu ili uopšte konsultacije sa liječnikom. Mlađi pripadnici znaka će se najvjerovatnije okrenuti ljubavi i dešavanjima na tom planu. Nekima od njih slijede sastanci, a nekima opet početak nove veze.

Lav

Vi ćete se danas okrenuti svojoj porodici. Mnogim pripadnicima ovog znaka slijede izmjene u domu. Nekima će se to odraziti kroz promjenu namještaja ili trenutnog rasporeda stvari, a nekima kroz dolazak neočekivanih gostiju ,koji će se zadržati duže nego što ste mislili, pa ćete se u zadnji čas morati dovijati oko njihovog smještaja.

Djevica

Iako ste i dalje u minus fazi , prvenstveno radi pada imuniteta, vi planirate na put. Danas ste u potpunosti spremni da se okrenete nekim novim aktivnostima i naprosto ne možete da se oduprete potrebi da izmijenite neke stvari u svom životu. Za početak , treba vam više kretanja što svakako sprovodite u djelo.

Vaga

Novac je ono što vas interesuje i danas dobijate mogućnost da nešto po tom pitanju i učinite. S obzirom na to da ste odlučni da povećate svoje doprinose usmjerićete se uglavnom na one opcije koje bi najviše mogle da doprinesu zadovoljenju vaših ne malih apetita. Ukoliko plan uspije proslavićete ga sa voljenom osobom.

Škorpija

Teško svakome ko vam se sada nađe na putu. Naoružali ste se znanjem u oblasti koja vam je povjerena, a informacija je danas ono što se traži, pa ćete samim tim sve bitke na poslovnom planu uspješno dobiti. Ipak, činjenica je da se znanje mora i proširivati. Imajte to na umu i ne popuštajte u potrazi za novim korisnim saznanjima iz vaše oblasti.

Strijelac

Pretjerali ste sa svojim angažovanjem i sada to osjećate kroz zdravstvene tegobe. Trenutno vam je na umu samo da se na brz način oporavite i ponovo vratite obavezama, ali biste mogli vrlo brzo uvidjeti da sve to i nije toliko jednostavno izvodivo kako vam se na prvu čini. Slijedite liječničke savjete i budite strpljivi.

Jarac

Razgovor sa prijateljem bi vam bio od velike pomoći. Ukoliko imate problem bilo bi dobro da se nekome povjerite i na taj način malo sebi olakšate teret koji nosite. Danas bi vam prijateljski kontakti mogli biti od izuzetnog značaja, pa čak i kroz dobijanje važnih poslovnih informacija koje ćete vi itekako znati iskoristiti.

Vodolija

Okrenuli ste se poslu i samo poslu. To je način da zaboravite na privatne brige koje trenutno imate. Nije loše da se malo izdvojite od problema na ličnom planu i posvetite poslovnim aktivnostima koje bi vam omogućile da se smirite i na miru sagledate stvari i iz drugog ugla. Za sada satisfakciju nalazite u poslovnim uspjesima.

Ribe

Neki pripadnici ovog znaka će danas dobiti važan glas iz inostranstva koji će ih dodatno stimulisati kada je o njihovom stručnom usavršavanju riječ. Za pojedine slijedi ponuda za novi posao što će vas malo staviti na muke. Ipak , presudna za vašu konačnu odluku će biti zarada koja je na novoj poziciji bolja .

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.