Ljubavni zanos i zablude: Šta vam donosi Venera u Strelcu

Ljudi su obično najveća prijetnja sami sebi. Izmisle želju. Čuvaju je. Postane velika. Neostvariva. Ubije ih.

Venera, planeta ljubavi i novca, 18. oktobra, ulazi u Strelca, znak putovanja i kontakata sa strancima, u kojem ostaje do 12. novembra. Harmoničan aspekt sa Jupiterom, simbolom prosperiteta i novca, ove nedelje povoljno utiče na finansije, naročito ako vam je posao povezan sa putovanjima.

S druge strane, izazovan aspekt sa Neptunom, planetom ljubavnog zanosa i zabluda, upozorava na moguću buru na emotivnom planu, što će najviše osetiti Bikovi, Vage, Strelčevi i Ribe. Budući da Venera simbolizuje novac, a Neptun prevaru, trebalo bi da budete oprezniji ukoliko nekome dajete novac na zajam, jer se može desiti da ga više nikada ne vidite.

Venera simbolizuje ono što volimo i u čemu uživamo, utiče na našu seksualnost, moć zavođenja, društvenost, ali i apetit, na šta opominje aspekt sa Jupiterom. Upravlja grlom i krajnicima, čulom ukusa, štitastom žljezdom, jajnicima, hormonima, dojkama, venama. Uticaj ove planete naglašen je u Biku, Vagi i Ribama, a slab u Škorpiji, Ovnu i Devici.

Odaberite znak:

Ovan

Osoba koju poznajete preko posla želi da vam da do znanja šta oseća prema vama. Moguć ulazak u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom koja često putuje zbog posla.

Bik

Susret sa osobom koju ćete upoznati na nekom putovanju, a ako ste zauzeti verovatno ćete otići na zajednički put sa partnerom. Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora.

Blizanci

Teško ćete odoleti šarmu tajanstvene osobe koja se bavi umetnošću ili radi u zdravstvu. Klonite se rasprava s nadređenima i kolegama na poslu.

Rak

Preko neke društvene mreže ili interneta možete da upoznate mlađu osobu koja često putuje zbog posla, moguće nekog Strelca ili Ribu. Izbegavajte konflikte sa bračnim partnerom.

Lav

Početkom perioda, polusekstil između vašeg vladaoca Sunca i Venere, donosi vam nove poslove. Strastveni susret sa nekim sportistom ili umetnikom može da se pretvori u uzbudljivu vezu.

Devica

Napet aspekt između planete ljubavi i Neptuna u polju ljubavi, upozorava na mogućnost da partner nešto krije od vas. Obratite više pažnje na pravne aspekte ugovora sa strancima.

Vaga

Osoba koja će privući vašu pažnju sredinom perioda verovatno se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili često putuje. Ako ste zauzeti, izbegavajte nepotrebne troškove.

Škorpija

Aspekti Venere u astrološkom polju posla donose vam mogućnost uvećanje prihoda preko nekih paralelnih poslova. Partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju u njegovu vernost.

Strelac

Sa Venerom u vašem znaku, vaša popularnost kod suprotnog pola raste, pa na nekoj proslavi možete da upoznate mlađu osobu. Aspekti vaših vladalaca Jupitera i Neptuna opominju da izbegavate nepotrebne troškove.

Jarac

Jupiter, planeta prosperiteta, u sekstilu s Venerom, najavljuje mogućnost potpisivanja ugovora sa strancima. Osoba koja ne želi da otkriva mnogo toga o sebi, može da privuče vašu pažnju.

Vodolija

Venera, simbol ljubavi u kući flerta, najavljuje mogućnost susreta sa šarmantnom osobom koja često putuje. Ako ste mladi, veće su šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu.

Ribe

Venerini aspekti sa vladaocima vašeg znaka, Neptunom i Jupiterom, upozoravaju da budete oprezniji ako planirate potpisivanje ugovora sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Autor: Marina Jungić Milošević

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.