Dnevni horoskop za 19. oktobar 2016.

Nikada ne treba trčati za nekim. Onaj ko beži od tebe nije dostojan tvoje ljubavi. Dostojan je onaj ko ti ide u susret.

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Ako spadate među zaljubljene pripadnike ovog znaka danas ćete intenzivno razmišljati o kratkom bijegu od svakodnevnice i potpunom posvećivanju partneru. Strasti su naglašene , pa sve vrste ljubavnih kontakata su danas favorizovane. Ukoliko namjeravate da sa ukućanima obavite razgovor o bilo čemu, očekujte svađu.

Bik

Ukoliko su finansije ono što vas brine danas ćete vjerovatno veći dio dana posvetiti upravo toj , za vas itekako bitnoj životnoj oblasti. Možda biste trebali da primijenite neki lakši, bezbrižniji pristup novcu, pa bi vam i rješenja problematične situacije u toj oblasti, brže stizala. Ovako ste isuviše napeti.

Blizanci

Vi ste danas u sjajnom raspoloženju i u sjajnoj formi. Pred vama je izuzetno dobar i uspješan dan, ali ipak, obratite pažnju na moguće nesuglasice sa radnim kolegama. Nije baš svako drugo riješenje, osim vašeg, beznačajno. Nekad treba da uložite napor i da saslušate svoje saradnike, jer bi vam njihovi prijedlozi dobro došli.

Rak

Malo ste neraspoloženi, no, ništa strašno,niti neobično za vas. Osjetljivi ste na sva kretanja Mjeseca, a pošto on prolazi kroz dvanaestu kuću, kuću izolacije i tajnih neprijatelja, osjećate se neshvaćeno i otuđeno. Imajte na umu da se svijet nije urotio protiv vas, već da ste ponovo ušli u svoju nesigurnu i preispitivačku fazu.

Lav

Ukoliko ste naumili da nekog zavedete, sad ste u punom sjaju i ljepoti i teško da iko može da vam odoli, s toga, samo naprijed! Ipak, pazite da se ne opečete , ukoliko ste posegnuli za zabranjenim voćem. Sramota i odbijanje je jedino što bi moglo da vas istinski zaboli i jedino na šta u suštini niste otporni.

Djevica

Sa Suncem u vašem znaku naprosti cvjetate na poslovnom planu i lagano ali sigurno se penjete na ljestvici uspijeha. Jedino što je Djevicama trenutno problem jeste ljubav. Osjećate se nesigurno i pitate se koliko su partnerova osjećanja prema vama iskrena. Trebalo bi da se češće sjetite da je sa vama jer to želi.

Vaga

Mlađe Vage zadovoljstvo , a i ljubav nalaze među prijeteljima. Neki od vas naprosto vape za dobrom zabavom i može se reći da su sasvim u duhu ljeta, dok drugi pokušavaju uhvatiti neuhvatljivo. Neko vam je zagolicao maštu i nastojite da saznate što više o misterioznoj osobi u koju se lagano zaljubljujete.

Škorpija

Ukoliko ste zauzeti, sa partnerom se savršeno razumijete , ali je na vidiku manja kriza. Čini vam se da se ljubav gasi, ali ne paničite i ne poduzimajte ništa dok ne budete sasvim sigurni u ono u što sumnjate. Najvjerovatnije ste samo umislili neke stvari shodno vašoj mračnoj mašti, koja u svemu nailazi na nešto negativno.

Strijelac

Zaljubljeni Strijelčevi će danas imati razloga da uživaju u potpunosti. Pored izuzetno prijatnih trenutaka sa partnerom mogli biste dobiti glas iz inostranstva koji će vas istinski obradovati. Bez obzira o kome je riječ,bićete iznenađeni, zadovoljni, srećni. Ukoliko ste sportskog duha, obavezno dio vremena posvetite treningu. Prijaće vam!

Jarac

Kad je o poslu riječ, situacija je danas za vas izuzetno povoljna. Nadate se nekom povoljnom riješenju po vas i na vašu radost , lako je moguće da vam ono danas i stigne. Sa partnerom ste u savršenoj harmoniji i razmišljate da porazgovarate o eventualnom unaprijeđivanju veze. Pomalo ste nesigurni u njegov stav, pa se nećkate.

Vodolija

Kod vas je situacija na planu ljubavi savršeno stabilna. Imate partnerovu podršku za sve što radite, te njegovu potpunu predanost i iskrenost. Pitanje je samo da li vam to sad odgovara ili ne. Ono što vas dodatno intrigira danas jeste nova poslovna mogućnost. Ne budite halapljivi, da vam se kasnije ne bi odbilo o glavu.

Ribe

Danas ste nekako zatvoreni između četiri zida. Bilo da je riječ o poslu, bilo da je riječ o nekom drugom mjestu, vaše misli su u vašem domu. Ukoliko ste preumorni, nastojte da iskamčite slobodno i odete kući, ukoliko je problem druge prirode, znajte da ćutanjem nećete ništa riješiti i razgovarajte sa partnerom. Podržaće vas.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.