MERKUR U BLIZANCIMA I VENERA U BIKU: Novi izazovi i slatka iskušenja

Veoma je teško voleti izuzetno lepu ženu. To je kao da poseduješ blago koje bi svi hteli, a i ona je stalno na udaru iskušenja.

VENERA, planeta ljubavi i novca, 6. juna ujutru, ulazi u znak Bika u kojem je njen uticaj jak, a istog dana, uveče, brzi, hitri Merkur, simbol logike i snalažljivosti, iz tromog Bika prelazi u Blizance u kojem će se zadržati samo dve nedelje. Prelazak ovih planeta preko drugog i trećeg zodijačkog znaka osetiće svi, a najviše Bikovi, Blizanci, Device, Vage, Škorpije i Ribe.

Merkur je simbol biznisa, ali i flerta, pre svega, komunikacija, kao i stanja našeg nervnog sistema. Venera simbolizuje ljubav, novac i hranu, tako da osim novih veza i priliva novca, možete i da nabacite koji kilogram, zbog gurmanskih izazova, naročito italijanske kuhinje, slatkiša čokolade, sladoleda, kojima ćete teško odoleti…

Napeti aspekti koje Merkur obrazuje sa Neptunom i Saturnom, opominju da pripazite na vredne predmete, kreditne kartice, ključeve, automobile, ali i da ne budete brzopleti, kako neki mejl ili SMS poruka ne bi završila na pogrešnoj adresi. Budite oprezniji ukoliko sklapate nove poslove, potpisujete ugovore, prihvatate prijateljstva na društvenim mrežama, planirate saradnju sa nekim rođakom…

Harmoničan aspekt između ovih planeta, tokom celog perioda, povećava šanse da negde otputujete, ostvarite saradnju sa strancima ili da upoznate nekoga na proslavi, rođendanu, druženju s prijateljima ili preko neke društvene mreže, dok će roditelji imati bolju komunikaciju sa decom. Ove nedelje možete da krenete na rekreaciju, plivanje, časove joge, meditacije ili predavanja u vezi sa zakonom privlačenja, alternativnim vidovima lečenja i sl.

Napeti aspekti Merkura i Venere, predstavljaju upozorenje da se klonite intriga i tračeva, naročito na radnom mestu, da do kraja meseca izbegavate kupovinu automobila, pokretanje privatnog biznisa i podizanje kredita.

Izbegavajte stresne situacije

Merkurovi izazovni aspekti sa Saturnom i Neptunom, upozoravaju da pokušate da izbegnete stresne situacije. Takođe, trebalo bi da obratite više pažnje na pluća, bronhije, šake, posebno prste, periferni nervni sistem. Venerini aspekti sa Jupiterom upozoravaju na moguće probleme sa grlom i krajnicima, štitastom žlezdom, jajnicima, hormonima, dojkama, venama.

Odaberite znak:

Ovan

Venerin sekstil sa vašim vladaocem Marsom najavljuje strastvene susrete, a aspekt sa Merkurom nove kontakte i poznanstva. Tajna ili paralelna veza može da izbije na svetlo dana.

Bik

Na kraćem putu ili preko društvene mreže možete da upoznate zanimljivu, mlađu osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Možete da očekujete priliv novca, ako ste privatnik.

Blizanci

Aspekti vašeg vladaoca Merkura podstiču vašu želju za napredovanjem u karijeri, pri čemu bi trebalo da obratite više pažnje šta i kome pričate. Romantična veza sa kolegom.

Rak

Pozicija vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija, nagoveštava mogućnost kontakta ili susreta sa starom simpatijom. Klonite se tračeva i intriga, zaobiđite u širokom luku neke osobe na poslu.

Lav

Vladalac vašeg polja novca, Merkur, pod uticajem Venere i Jupitera donosi vam poznanstvo sa zanimljivom osobom, najverovatnije preko nekih poslovnih kontakata sa strancima.

Devica

Spremite za iznenađenja na emotivnom planu, budući da vaš vladalac Merkur, obrazuje izazovan aspekt sa vladaocem vaše kuće partnerskih odnosa, Neptunom, planetom ljubavnog zanosa.

Vaga

Ojačana pozicija vašeg vladaoca Venere i planete koja upravlja astrološkim poljem tajni, donosi vam romantičan susret sa lekarom ili umetnikom. Možete da očekujete priliv novca.

Škorpija

Opozicija između vašeg vladaoca Marsa, oslabljenog u Raku i Saturna u astrološkoj kući posla, ne utiče najbolje na vaše finansije. Moguća obnova veze sa starom simpatijom.

Strelac

Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Merkur, simbol biznisa, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera, povećava šanse da vam se dopadne neko ko je zauzet. Priliv novca.

Jarac

Napet aspekt između Markura i vašeg vladaoca, Saturna, planete čekanja i prošlosti, u vaš život može da privuče osobu iz prošlosti. Ako ste zauzeti, partner je sumnjičav i ljubomoran.

Vodolija

Venera, planeta novca, blizu Merkura u astrološkoj kući kreativnosti, može da vam donese uvećanje prihoda, naročito ako ste umetnik ili sportista. Romantičan susret na kraćem putu.

Ribe

Merkur, planeta koja upravlja vašim ljubavnim životom, pod uticajem vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, nagoveštava ulazak u romansu s nekim s kim ste nekada bili bliski.

Autor: Marina Jungic Milošević / novosti.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.