Neptun opet u direktnom hodu: Maštanje i tajne

Vi koji možete svaki dan da grlite onog koga volite, grlite ga do besvesti. Ja ne mogu, zato vam i kažem.

Posle višemesečnog retrogradnog hoda, Neptun, planeta ljubavnog zanosa i tajni, inspiracije i mašte, od sredine prošlog meseca kreće direktnim hodom sa 9. stepena Riba. Njegovi harmonični aspekti sa Venerom Plutonom i Marsom povoljno će uticati na ljubavne odnose, ali takođe donosi profesionalnu i finansijsku sastisfakciju umetnicima, naučnicima, arheolozima, farmaceutima. Kvadrat sa Merkurom i Saturnom, planetama biznisa i stagnacije upozorava na opasnost od prevara i zabluda, naročito ako u poslu sarađujete sa strancima. Ove aspekte još više pojačava inkonjunkcija sa drugim vladaocem Riba, Jupiterom, simbolom ekspanzije, tako da već bi već sada trebalo dobro da razmislite o nekim novim poslovnim potezima. Direktan hod Neptuna preko znaka u kojem je njegov uticaj naglašen, podstiče intuiciju, ali i upozorava na beg od stvarnosti preko laži, zabluda, religije, alkohola i droge. Osim klasične medicine, rešenje za probleme nude i oni koji se bave alternativnim vidovima lečenja. Aspekte Neptuna u direktnom hodu osetiće svi znaci, ali najviše oni u kojima je njegov uticaj naglašen, Ribe, Strelčevi i Rakovi, a najmanje Device, Blizanci i Jarčevi. Njegov uticaj je najjači kada se nađe blizu Sunca, Meseca, Merkura, Venere, Marsa u natalnom horoskopu, a važno je i u kojoj astrološkoj kući se nalazi.

Ovan

Direktan hod Neptuna preko vašeg astrološkog polja tajni u polusekstilu sa vašim vladaocem Marsom, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu. Novac stiže preko poslova sa strancima.

Bik

Neptun u direktnom hodu preko vaše 11. astrološke kuće obećava saradnju sa osobama koje zbog posla često putuju, a na nekom kraćem putu možete da upoznate i vrlo šarmantnu osobu.

Blizanci

Vaše astrološko polje karijere osnaženo je Neptunom u direktnom hodu, zbog čega vam se ukazuju šanse da obnovite ili proširite poslovanje sa strancima, naročito ako se bavite umetnošću.

Rak

Neptun u direktnom hodu preko polja inostranstva donosi vam novu ljubav, dok vam se na poslovnom planu ukazuju nove šanse, naročito ako se bavite kreativnim zanimanjem ili naučnim radom.

Lav

Preko vaše osme astrološke kuće prelazi Neptun u direktnom hodu koji utiče na vaše finansije, donoseći vam priliv novca i neke zaostale isplate. Na nekom putu moguća romansa s umetnikom.

Devica

Neptun u vašem sedmom astrološkom polju, budi ljubavni zanos a takođe povoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišim partnerom. Umetnici mogu da očekuju nove poslovne ponude.

Vaga

Direktan hod Neptuna preko vašeg šestog astrološkog polja donosi vam uspeh, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, radite u medijima ili zdravstvu. Novac stiže preko poslova sa strancima.

Škorpija

Pozicija Neptuna u astrološkom polju ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa umetnikom ili nekim ko zbog posla često putuje. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Strelac

Neptun u četvrtom astrološkom polju pokrenuo se direktnim hodom, zbog čega možete dobiti ponudu za neki honorarni ili paralelni posao. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Jarac

Planeta mašte u astrološkoj kući mentalnog stanja podstiče vašu maštu i donosi vam inspiraciju, ako ste umetnik ili naučnik. Preko neke društvene mreže možete da upoznate zanimljivu osobu.

Vodolija

Prelazak Neptuna u direktnom hodu preko vašeg astrološkog polja posla, donosi vam novac, ako se bavite umetnošću, IT tehnologijama ili alternativnim vidovima lečenja.

Ribe

Vaš vladalac Neptun preko vašeg astrološkog polja ličnosti donoseći vam popularnost kod suprotnog pola. Uspeh očekuje umetnike i lekare koji se bave alternativnim oblicima lečenja.

Izvor: Marina Jungić Milošević

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.