Pronicljivi horoskop: Devica majstor za rešavanje kriznih situacija, Jarac fantastično reaguje na pritisak

Gledam ga i mislim u sebi: Bože, koliko volim ovog čovjeka. Zaista čovjeku ne treba puno za sreću. Dva oka u kojima vidiš sebe, i jedan zagrljaj u kojem se osjećaš najsigurnije. Sve je lakše, kad voliš i kad si voljen.

Svaki horoskopski znak ima određene vrline koje mu u nekim situacijama daju prednost pred ostalim znakovima, pa da vidimo koje su to.

Odaberite znak:

Ovan

Ovan je tvrdoglav do bola, ali najbolji je u – odustajanju. Ma kako to čudno zvučalo, to je posledica jednostavne logike: oni žele da budu predvodnici i da imaju kontrolu, pa kada im to ne pođe za rukom, kreću dalje. Zato će prvi da ostave cigare, izađu iz loše veze ili da daju otkaz na lošem poslu kaže horoskop.

Bik

Bik je uvek racionalan i prizemljen, tako da ga u teškim situacijama treba imati kraj sebe jer on uvek ima barem tri razrađena scenarija i ne može da izgubi glavu. Njihov um nepogrešivo predviđa mogućnosti i reaguje promišljeno i lukavo.

Blizanci

Blizanci su najbolji u svađama, zato što im ona ne predstavlja način za izbacivanje agresije nego priliku za rešavanje problema. Naravno, potrudiće se da nametnu svoj stav, ali za razliku od većine, imaće strpljenja da saslušaju i druge.

Rak

Rak ima dve velike pozitivne karakteristike – brižnost i empatiju, što ih čini idealnim negovateljima u teškim trenucima. Ostaće smireni i puni topline bez obzira na to šta se događalo i tako će neretko napraviti prava mala čuda.

Lav

Lav jednostavno ne može da očajava, ima fantastičnu unutrašnju snagu koja ga tera da nađe nova rešenja i u situacijama koje će svi drugi smatrati bezizlaznim. Čelična volja i želja za uspehom uvek će ih nekako izvući, pa ih je dobro imati kraj sebe u teškim vremenima.

Djevica

Devica je majstor za rešavanje kriznih situacija, naročito onih u porodici i među prijateljima zbog smirenosti koja ih nikad ne napušta. Kod njih nema dramatizovanja, sve je usmereno.

Vaga

Vaga fantastičnom lakoćom uspostavlja komunikaciju s bilo kim, tako da možete da računate na njih čak i ako se spuste neprijateljski nastrojeni pojedinci, jer njihova će diplomatija i tada biti produktivna.

Škorpija

Škorpija će preživeti sve – gubitak posla, zavisnost, bedu, razvod, smrt bliske osobe … u svakoj od takvih situacija drugi bi odavno digli ruke, ali ne i Škorpija koja uvek ima motiv da sve mora da bude onako kako ona želi, a ne kako drugi hoće. Ne postoji taj horoskop koji će njih da promeni!

Strijelac

Strelac je hrabar i riskiraće uvek puno više od bilo kog drugog znaka u raznim situacijama. Uvek će uraditi pravu stvar jer radi nagonski, bez ikakve želje za pohvalama ili slavom, a kako uživa u uzbuđenjima, oseća se kao kod kuće u svakoj krizi.

Jarac

Jarac fantastično reaguje na pritisak, za njega stres jednostavno ne postoji – ako treba istovremeno koordinirati deset stvari, on je tu pravi majstor jer u takvim situacijam reaguje čak i bolje nego u normalnim.

Vodolija

Vodolija je prava osoba koju treba imati kraj sebe u napetoj situaciji, bili to financijski problemi, porodične nesuglasice i svađe – ona zna da će to proći i svojom unutrašnjom snagom primiruje osećaje svih uključenih. Vodolije su pravi aspirin za stres, najkraće rečeno.

Ribe

Ribe imaju intuiciju koja je njihovo najjače oružje u životu, jer će osetiti probleme miljama daleko, u trenucima kad svi ostali misle da je sve u redu. Kako veruju da će sutra biti bolje nego danas, mogu da pretrpe jake udarce bez velikih posledica.

Izvor: metro-portal.hr

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.