Brutalno iskreni: 3 horoskopska znaka koja nikada neće slagati

Iskoristi šanse. Govori istinu. Izađi s nekim ko je apsolutno pogrešan za tebe. Reci NE. Potroši sav svoj novac. Upoznaj nekog slučajno. Reci VOLIM TE. Pjevaj glasno. Smij se glupim šalama. Plači. Izvini se. Reci nekome koliko ti znači. Reci nekom kretenu šta misliš o njemu. Živi život, i NEMOJ SE KAJATI.

Na laž, budimo iskreni, nitko od nas nije imun. Svatko kaže barem i najbezazleniju laž, a prosječna osoba iskrivi istinu 11 puta u 7 dana, pokazalo je istraživanje. Postoje ljudi koji najrjeđe iskrivljuju istinu, odnosno najmanje lažu, a mi znamo kojim horoskopskim znakovima pripadaju

‘Bolje ružna istina nego lijepa laž’, izreka je u koju neki vjeruju više, a neki manji. A slijedeća tri znaka horoskopa u nju vjeruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strijelac. Većina Strijelaca ima snažan osjećaj za moral i osjećaju se jako loše kada moraju lagati. Štoviše, Strijelac zna biti toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću nerijetko povrijedi druge.

Još jedan vatreni znak poznat je svojoj beskompromisnoj direktnosti – Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vrijedi ‘to što vidiš, to i dobiješ’.

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodenjak koji pripada zračnoj skupini znakova. Poput Ovna, i lepršavi Vodenjak ne voli glumiti i najbolje se osjeća kada može biti to što jest, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvijek govori istinu.

Vodenjakova težnji iskrenosti povezana je s njegovom velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvaća onakvima kakvi jesu pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav je. Vodenjak je veliki ljubitelj istine i neće vam slagati samo zato da vam kaže ono što želite čuti.

Izvor: zadovoljna

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.