Dnevni horoskop za 1.1.2016.

Danas je prva prazna stranica knjige od 366 strana. Potrudite se da napišete dobru knjigu!

Dnevni horoskop za 1. januar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Iscrpljeni ste poslije novogodišnjeg provoda, pa ćete ovaj dan većim dijelom provoditi u krevetu. Ono što vam je potrebno pored više sna jeste da vas niko ne uznemirava, ali od poziva prijatelja se nećete moći odbraniti. U svakom slučaju ćete biti okruženi ljudima željeli vi to ili ne. Slavlje nastavljate i ove večeri , ali sa nešto manje volje. Nećete biti toliko raspoloženi da izgravate glavnog zabavljača.

Bik

Iako ste se pretrgli od posla, niste baš od onih koji su se prethodne noći nauživali. Više će vam prijati da se opustite danas uz društvo vaših najbližih. Imate više enegrije i volje da se posvetite drugim ljudima, a veće društvo ili skup u intimnoj atmosferi vašeg doma će biti pun pogodak za vas. Ugostićete samo one sa kojima inače želite da provedete svoje slobodno vrijeme.

Blizanci

Vi nemate mira i danas morate da uradite nešto korisno. Spremanje kuće ili početak nekog novog projekta koji želite da realizujete u ovoj godini je ono što bi moglo da vas zaokupi i danas. Niste raspoloženi za praznično mrtvilo pa ćete se svim silama boriti protiv njega. Nekima od vas se smiješi i mogućnost kraćeg puta.Ukoliko planirate da pobjegnete van grada i iskoristite svoj zimski odmor, sad je prilika.

Rak

Niste baš sjajno raspoloženi, ali to je samo stvar vaše uobičajene ćudljivosti. Nije baš da ste ljubitelj velikih slavlja i dveopšteg meteža koji oko njih uvijek nastaje, ali se nekako prilagodite. Ovja dan biste voljeli da provedete u društvu vašeg partnera. Intimna atmosfera i vas dvoje je sve što vam je potrebno za početak ove godine. Zajedno biste mogli isplanirati i zmiski odmor jer vam je predah od svakodnevnih zbivanja neophodan.

Lav

Ukoliko ste sinoć započeli neku novu ljubavnu romansu, danas ćete se najvjerovatnije jedva sjećati lica te osobe. Niste baš najsigurniji šta vas je ponukalo da se upustite u tako nešto, ali se sada nećete mnogo ni zamarati sa pitanjima tog tipa. Najvažnije vam je da ste se dobro proveli , a sve drugo ćete nastojati da zaboravite ili barem pripišete opijenosti usljed lude zabave.

Djevica

Ovo je dan koji ćete iskoristiti za donošenje važnih novogodišnjih odluka. Vi želite da počnete sa nekim konkretnim planom, pa ćete danas veoma ozbiljno da se prihvatite razmatranja dosadašnjeg toka vašeg života. Spremni ste za krupne odluke. Saturn je i ove godine u vašem znaku i navodi vas da se uozbiljite i da mnogim stvarima u životu pristupite odlučnije.

Vaga

Sjajan period za ljubav je pred vama. Sa Venerom u vašoj petoj kući nećete imati poteškoća pri nalaženju prave osobe. Flertovanje je nešto bez čega ne možete , a danas ćete mogućnosti za to imati na pretek. Potrebno vam je da neko hrani vašu sujetu i toga ste svjesni, pa ćete se potruditi da od drugih ljudi izvučete maksimum pažnje danas. Ne pretjerujte sa zahtjevima savjetuju vas zvijezde.

Škorpija

Nije baš tako tipično za vas da se posvećujete isključivo boravku u kući i da izbjegavate društvo pogotovo nakon novogodišnje večeri. Danas ste nekako na svoju ruku i ukoliko se već ne zatvorite u svoju sobu, u stan sigurno hoćete. Potrebno vam je nekoliko dobrih filmova i nešto hrane i već ćete i sami sebi prirediti odgovarajuću zabavu. Niste od onih koji smatraju da je za provod neophodna gomila ljudi.

Strijelac

Kako god da ste se sinoć proveli, večeras ćete sasvim sigurno biti okruženi ljudima i ne samo večeras već i tokom cijelog ovog dana. Vi ste za zabavu bez ikavog prestanka, po mogućnosti 48 sati. Ipak, fizičko tijelo vam ne daje toliko mogućnosti, pa ćete htjeli to ili ne morati da se malo odmorite. U pravom prazničkom duhu ste ušli u 2016. godinu, a u njoj vas čeka mnoštvo prijatnih iznenađenja.

Jarac

Sunce i Mars u vašem znaku, a odnedavno i Pluton, vam daju dovoljno energije za bilo kakvu aktivnost za koju se opredjelite. Jupiter lagano izlazi iz vašeg znaka i seli se u vaše drugo polje u kojem će vam donijeti procvat na finansijskom planu. Danas ćete uživati u kontaktima sa drugim ljudima i opuštenom ritmu sa kojim počinjete i ovu godinu. Pored brojnih telefonskih poziva na kraju ćete se ipak odlučiti da veče provedete kući.

Vodolija

Vaše vrijeme tek dolazi i to osjećate u svakom dijelu svog bića. Srećni ste zbog mnoštva stvari u vašem životu, a jedna od njih je svakako i ta što ste zaljubljeni i okruženi dragim ljudima. S obzirom na Veneru u vašem znaku danas možete očekivati masu komplimenata od poznatih i nepoznatih ljudi.Prijaće vam pažnja koju plijenite bez obzira na to da li ste zuzeti ili ne. Ovo je za vas dan u kojem blistate.

Ribe

Iscrpljeni ste, a kad ste iscrpljeni vama je potrebno da se dobro naspavate, što počesto znači i da dan prespavate. U stanju ste više od bilo kojeg drugog znaka da vrijeme provedete u krevetu. Spavanje je za vas nešto čega vam nikad nije dovoljno, pa mu se danas slobodno prepustite. Niko vas neće uznemiravati, niti će kome biti čudo što se tako ponašate. Danas se odmorite, a sutradan će već sve biti bolje.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.