Dnevni horoskop za 1.5.2015.

Zapamti, dok je ignorišeš, učiš je kako da živi bez tebe!

Dnevni horoskop za 1. maj 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Kod vas je kraj radne nedjelje zaista bio u znaku ozbiljnijeg posla. Dali ste se na završavanje dnevnih obaveza koje su vam ovaj put zaista došle do grla. Čak i za vas je previše ova količina zadataka kojom su vas obasipali. Izdžali ste noseći se mišlju da je ovaj dan stvoren za odmor i razonodu. Uživajte na izletu !

Bik

I danas ste raspoloženi samo za sanjarenje. Ne prija vam uopšte neka veća fizička angažovanost, što vrlo jasno dajete do znanja svima oko vas. Odlučili da danas ignorišete sve vidove poslovnih dešavanja koja bi mogla da vas navedu na ozbiljniji rad ili razmišljanje o istom. Ovaj put spremni ste samo da uživate , prvenstveno uz dobru hranu.

Blizanci

Opasnost od gubitka novca je i danas naglašena. Ukoliko ste se namjerili na trošenje, ovo nije dan u kojem biste trebali da se uputite u obilaženje radnji. S obzirom na to da vam je otvorena mogućnost lošeg investiranja, zasigurno ćete završiti sa nekim nepotrebim i skupim stvarima, a otvorena je i opcija gubljenja novčanika. Pazite se!

Rak

Romantika je u zraku i vi ste sasvim opijeni njom. Osjećate se potpuno sjedinjeno sa ljubavnim parterom, kao da ste jedna duša u dva tijela. Ma kako to dobro zvučalo imajte na umu da ste trenutno isuviše zaneseni da biste realno mogi sagledati situaciju. Ne samo da ste dvije različite osobe, nego ste u nekim stvarima u potpunosti dva svijeta.

Lav

Čuvajte se jer vam je zdravlje i danas ugroženo. S obzirom na situaciju, mogli biste se naći u poprilično nezgodnom položaju što je trenutno zadnje što vam treba. Imate mnoštvo poslova koje biste prije početka iduće semdice trebali privesti kraju. Vašu funkcionalnost trenutno ometa jedino to što niste spremni da se pozabavite sa zdravljem.

Djevica

Još jedan dan u kojem se ponašate poput malog djeteta. Vi radite ono što volite! Vaša inače praktična i ozbiljna priroda, zamijenjena je ovom novom koja vam danas donosi pregršt zanimljivih zbivanja, od različitih stvari u kojima ćete se poželjeti okušati, do interesantnih i spontanih poznanastava, kao i ljubavih zgoda i nezgoda.

Vaga

S obzirom na vašu potrebu da se malo više posvetite rodbinskim kontaktima danas ćete vrijeme uglavnom nastojati provesti sa vašim najbližima. Prijaće vam njihovo društvo, mada među vama ima i onih pripadnika znaka koji će iskazati težnju da vrijeme provedu sami unutar svog doma. Ipak, oni su danas u manjini.

Škorpija

S obzirom na užurban tempo koji ste sebi nametnuli danas nije ni čudo da ćete se naći u totalnom haosu. S jedne strane vam sasvim odgovara saznanje da ste prebukirani obavezama, pa da na taj način možete u potpunosti da se izvučete od privatnih problema, dok sa druge, već osjećate koliko vas sve to iscrpljuje i smara.

Strijelac

Novac postaje jedna od bitnijih stavki danas. Ukoliko planirate tražiti pozajmicu sada je trenutak. Povoljan je dan za bilo kakave novčane transakcije. Ipak, ako niste sasvim utvrdili plan raspoređivanja željene sume, bolje bi bilo da se još malo strpite i razmislite. Ukoliko planirate dan provesti u prirodi, uz društvo i roštilj, vi obavite kupovinu hrane i pića.

Jarac

Danas ste pojačano emotivni što je s jedne strane dobro , jer ćete konačno onima koje volite uspješno iznijeti sve što mislite i osjećate i na taj način neke odnose zaista unaprijediti. Istina, vaše riječi bi mogle biti i mač sa dvije oštrice, pa ćete se možda i iznenaditi kada čujete njihovo mišljenje o vama.

Vodolija

S obzirom na trenutnu situaciju u kojoj ste se našli, logično je da se osjećate iscrpljeno i da vapite za odmorom. Situacija na gotovo svim životnim poljima se trenutno zakomplikovala i sada ste na udaru brojnih poteškoća koje naprosto ne možete da riješite u nekom kraćem roku. Imajte vjere i strpljenja, ovo neće potrajati dugo.

Ribe

Ne postoji ništa što bi kod vas moglo zamijeniti brojne prijatelje koje u ovom danu nastojite okupiti oko sebe. S obzirom na to da ste na neki način usamljeni u svim drugim stvarima, pa čak i u postojećem partnerskom odnosu, liječite se sa bučnim zabavama i što većim brojem ljudi za koje ćete prije ili kasnije uvidjeti da vam baš i ne prijaju toliko.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.