Dnevni horoskop za 1. jul 2019.

Danas me je muž pozvao sa posla da mi se požali kako mu je pao pritisak. Ja mu kažem da popije kafu, a on će meni: “Ma nemam vremena. Zato te i zovem. Ti možeš da mi podigneš pritisak za minut. 🙂

Dnevni horoskop za 1. jul 2019.

Odaberite znak:

Ovan

Ukoliko ste se nedavno zaljubili pred vama je izuzetno srećan period. Uživajte u ovom danu i u osjećanjima koja vas preplavljuju. Sve oko vas je ljubav i sreća. Zadovljstvo izbija iz svakog vašeg pokreta. Kad je o partneru riječ, idealan je trenutak da se posvetite zajedničkim ciljevima. Vrijeme provodite zajedno uživajući jedno u drugom.

Bik

Vi ste više zainteresovani da ostanete u kući. Nije vam baš isuviše do nekog druženja danas. Na kraju krajeva, našli ste dovoljno zanimiljivih stvari koje biste mogli učiniti da uljepšate svoj životni prostor. Ipak, nastojte da se suzdržite od kupovine. Pokušajte da iskoristite ono što već imate tako da dobijete drugačiji i ljepši izgled vašeg doma.

Blizanci

Vi danas nemate mira ni na jednom mjestu. Telefon non-stop zvoni, obaveza imate preko glave, situacija kako na poslovnom, tako na privatnom planu je izuzetno dinamična. No, danas sasvim dobro plivate u tim vodama i generalno gledano osjećate se dobro. U stanju ste da izađete na kraj sa svim stvarima i ljudima koji vas danas budu trebali.

Rak

Novac je nešto što će vas danas zaista prijatno iznenaditi. Bilo da ste očekivali neku svotu, bilo da je neočekivano došla , bićete zadovoljni. Istini za volju, ova finansijska injekcija vam je itekako potrebna! Nastojte samo da sve ne potrošite odmah, jer je velika vjerovatnoća da ćete se povesti za kupovinom i potrebnog i nepotrebnog.

Lav

Danas ste posebno raspoloženi za ljubav i uopšte dešavanja na tom polju! Imate dovoljno šarma i dovoljno ste samouvjereni kad je o osvajanjima riječ, ali ipak , pazite da se vaše emocije nisu razvile prema sasvim pogrešnoj osobi. Naime, mogli biste se neugodno iznenaditi hladnim stavom i odbijanjem vaše pažnje.

Devica

Danas ste nekako teški sami sebi. Okupirani ste problemima i hoćete da ih sve odjednom razriješite , a to je krajnje neizvodivo. Trebali biste da se malo više posvetite sadašnjem trenutku i ljudima koji su oko vas. Budite ovdje i sada umjesto u prošlosti ili u budućnosti. Prošlost ne možete izmjeniti, a budućnost ne možete vidjeti.

Vaga

Danas se posvetite ljudima koje volite. Prijalo bi vam druženje uz kafu i povjeravanje. Čini vam se da to baš dugo, niste imali priliku da uradite. Očekujte da vam se jave svi oni dragi ljudi koje već neko vrijeme niste vidjeli, pa bi bilo lijepo da se potrudite da nađete malo vremena za njih. Prijaće vam izlazak.

Škorpija

Sve što naumite da odradite kad je o vašim poslovima riječ, uradite bez odlaganja. Danas biste mogli da date maksimum od sebe na poslovnom planu, te da se iskažete kad je o novim projektima riječ. Ne libite se da date svoje prijedloge nadređenima, jer će te na taj način zasigurno poboljšati svoj status u firmi.

Strelac

Ako ste na nekom putovanju, danas ste u krajnje romantičnoj fazi i sasvim ste raspoloženi za romansu. Šanse da vam se tako nešto i desi su ogromne. Ukoliko ste , pak, u svom mjestu boravka, vaše misli i želje će privući zanimljiva destinacija za odmor. Čini se da odbrojavate dane do trenutka pakovanja kofera.

Jarac

Pred vama je kraj jedne faze i početak nove i vi to istinski osjećate. Danas ste možda više nego ranije zamišljeni nad onim što vas u bliskoj budućnosti očekuje, ali situacija nije ni upola mračna kako vam na prvu djeluje. Pokušajte da se opusitite i da u novine koje su pred vama uđete bez ikakvih posebnih očekivanja i sve će biti dobro.

Vodolija

Danas ste više okrenuti drugim ljudima nego sebi. Prioritet na vašoj listi je partner, kome ste i najpotrebniji. Danas vam zvijezde obećavaju lijepe i ispunjene trenutke u ljubavi. Bićete obasuti pažnjom i osjećaćete se istinski voljeno. Kad je o poslu riječ, nastojte da se ne nervirate zbog kašnjenja na koje , na kraju krajeva, ne možete da utičete.

Ribe

Vi ste početak sedmice odlučili obilježiti pravim predanim radom. Posla imate i preko glave, a čini vam se da se u skladu sa nagomilanim obavezam, pojačala i vaša želja za afirmacijom. Vaši saradnici će znati da se danas mogu u potpunosti osloniti na vas, ali to nije razlog da im baš sasvim izađete u susret i na svoja pleća preuzmete i njihove obaveze.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.