Dnevni horoskop za 1. jul 2024.

Pospremila kuću, sve dovela u red. Skuhala kafu, muž nespretno pruži ruku i kafa se razli po stolu.
– Što ne paziš, smotani stvore? – viknem još oznojena od spremanja.
– Oprosti.
Ustane, pobriše sve tragove i rezignirano šuti. A ja mislim: Da je ovo uradio neko ko je slučajno svratio, ko mi apsolutno ništa ne znači u životu, sve bi bilo drugačije. Nasmiješila bih se i kazala:
– Ne uzrujavajte se bez razloga, sve ok, lako je to obrisati…
Apsurdi su to.
Vrlo često vlastite stresove liječimo vičući na one koji su nam najvažniji, koje volimo jednako kao sebe, a trudimo se uvijek biti uljudni i sa osmjehom pri slučajnom susretu sa nekim beznačajnim i suvišnim, čak i onima koji nam idu na živce.
A ne bi trebali. Ne bi smjeli.

Dnevni horoskop za 1. jul 2024.

Odaberite znak:

Ovan

Ovo je dan u kojem se posvećujete apsolutno svim ljudima koji vam se nađu na putu! Dovoljno je da neko poželi da vas vidi ili čuje ,da se vi odmah stvorite! Vaša današnja želja za što većim brojem stvari i dešavanja je svakako rezultat vrludavih kretanja Mjeseca kroz vašu prvu kuću. Za neke pripadnike znaka ovo znači mogućnost kraćeg putovanja.

Bik

Bikovima je svakako danas najvažnije pitanje ono koje se tiče vaših novčanih transakcija. Ukoliko niste platili račune sada koristite dan da i taj dio obaveza završite . Vaša revnost je u svakom smislu pohvalna, ali zbog nje ne morate da sebi uskratite i neka manja zadovoljstva. Na kraju krajeva, pojedine obaveze možete izvršiti i kasnije.

Blizanci

Vi ste danas poprilično osjetljivi na emotivna stanja ljudi oko vas. Pazite da to vaši bližnji ne zloupotrijebe. Za sada vam je najvažnije da se pokušate distancirati od svih onih osoba koji na vas utiču negativno. Nije vam potrebno da nekome izigravate rame za plakanje, niti da bez razloga padate u loše raspoloženje.

Rak

Malo ste tužni danas, ali stvari kreću boljim tokom. Zamislili ste se nad nekim problemima na koje ste naišli u poslovnom okruženju , kao i nad nekim iz vašeg privatnog sektora. Nisu stvari tako crne kako vam se čine , samo ste vi pomalo sumorni ili bolje rečeno prezasićeni dešavanjima , pa nemate snage da se nosite sa današnjim danom.

Lav

Vama je ovo dan u kojem želite da se posvetite bilo kojem vidu razonode i opuštanja, pa ćete se najvjerovatnije zaputiti tamo gdje je vam je siguran dobar provod. Možda neki među vama i imaju razloga za slavlje, ali i ako ga nemate , to vas neće spriječiti da se danas odlično provedete. Sve što vam je potrebno jeste nekolicina dobrih prijatelja!

Devica

Još jedan naporan dan je pred vama. Posla imate i preko glave, pa ćete se najvjerovatnije dati u raščišćavanje svih dnevnih obaveza . Svjesni ste da morate da zasučete rukave i radite, da biste postigli nešto. Vi niste navikli da se oslanjate na tuđe sposobnosti , dobru volju ili sreću, već isključivo na sopstvene mogućnosti , što je i najbolje.

Vaga

Vage bi danas barem u mislima mogle da otputuju na neku egzotičnu destinaciju. Voljeli biste da promijenite sredinu, pa i da se nađete u sasvim novim uslovima rada i življenja. Kao da vam nedostaje uzbuđenja u životu, pa ga tražite u svijetu mašte. Poradite malo na onom što trenutno imate, vidjećete da puno toga možete da izmijenite na bolje.

Škorpija

Vi ste pomalo sumorni, jer vam se jedan dio obaveza koje ste imali i od kojih ste očekivali znatnije rezultate, nekako izjalovio. Pitate se gdje ste i zašto napravili grešku, ali ne očajavajte. što je učinjeno , učinjeno je ne vrijedi se kajati niti vraćati unazad, sve što možete sada je da se obogaćeni ovim iskustvom ustremite na nove poduhvate i ostvarenja.

Strelac

Ukoliko ste namjerili da odmah, prvi dan pokušate da se nametnete šefovima sa novim radnim prijedlozima, niste mogli izabrati bolji dan od ovog. Danas ste ubjedljiviji i efikasniji nego inače, što biste trebali iskoristiti u svrhu dobijanja svih onih privilegija koje očekujete ili koje ste trebali dobiti ranije.

Jarac

Iako ste u obavezama danas razmišljate o ljubavi. Partner je jedino što vam trenutno zaokuplja pažnju i vi jedva čekate trenutak kada će se radni dan završiti i nastupiti period dugoočekivanog susreta sa njim. Želite da ste što više skupa , jer ste samo tada sasvim ispunjeni i zadovoljni. Ukoliko ste slobodni ovo je trenutak kada se okrećete osvajanjima.

Vodolija

Iako biste željeli da učinite nešto po pitanju vaše ljubavne situacije, ne savjetuje vam se da danas pokušavate. Stvari su malo bolje ili da tako kažem,mirnije, ali još nije nastupio momenat da djelujete u pravcu njihovog potpunog razrješavanja. Otvorenim iskazivanjem onog što vam predstavlja problem ,ovaj put nećete riješiti stvari.

Ribe

Ne želite na posao danas iako je početak radne sedmice. Osjećate potrebu da se zavučete u krevet i spavate što duže, ne biste li tako , barem djelimično otklonili loš osjećaj koji u vama budi prvi radni dan. Ne brinite, ništa strašno vas ne očekuje danas, a vremena za odmor ćete imati više nego dovoljno i ako prihvatite neke dnevne obaveze.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.