Dnevni horoskop za 30. jun 2024.

Pre smo se rastajali licem u lice. Danas to rade telefonima, porukom. Kao da se može oprostiti srce od srca, rečima, bez zagrljaja.

Dnevni horoskop za 30. jun 2024.

Odaberite znak:

Ovan

Iako biste se najradije odmarali tako što biste ovaj dan proveli daleko od svih, to neće biti moguće jer će vam, ako nikako drugačije, smetati barem sa učestalim telefonskim pozivima. Dan je odličan za kovanje planova za naredne dane, jer vam je kreativna strana naglašenija, pa ćete najvjerovatnije naći par dobrih rješenja za budućnost vašeg poslovanja. Ukoliko ste na pragu da započnete privatni posao, ovo je dan za prve korake u tom pravcu.

Bik

Zabrinuti ste za finansijsko stanje i danas nastojite da osmislite plan troškova ili nešto što bi vam omogućilo da se koliko toliko provučete kroz krizan period. Iako raspolažete sa manje sredstava to ne znači da treba da odustanete od svega što vam pričinjava zadovoljstvo. Sve možete da postignete ako se dobro organizujete, međutim prethodno ćete morati da se konsultujete s nekim.

Blizanci

Sve su prilike da ćete danas svijetu pokazati svoju lošu stranu. Nezadovoljni ste i neraspoloženi, pa ćete to najvjerovatnije istresti na nekome ko nije ni kriv ni dužan. Nastojte da se obuzdate i da ne povrijedite osobu koja vam je draga jer je vama dan počeo loše. U ovakvim trenucima najbolje za vas bi bilo da se posvetite nečemu drugom i da se kroz relaksirajući hobi “ohladite”.

Rak

Nezadovoljni ste i to se na vama danas posebno primjećuje. Vaša tuga eskalira i bez pretjeranog razloga što posebno teško pada vama dragim ljudima. Oni koji bi željeli da vam pomognu ne mogu to da učine , jer vi ni sami niste svjesni zašto se osjećate upravo tako. Danas nastojte da se klonite slatkiša, jer ste skloni prejedanju, a višak kilograma bi vas samo dodatno mogao unesrećiti.

Lav

Prijatelji očekuju da ih pozovete i da im se nađete pri ruci kad je o roštilju ili nekom drugom vidu zabave riječ. Ukoliko ste planirali jednodnevni odlazak na more, sad je pravi trenutak. Iako ćete na početku radne sedmice biti premoreni, prijaće vam malo sunca i promjena sredine. Niko ne uživa u ljetu više od vas, pa ćete sa zadovoljstvom da se odazovete svakom pozivu koji uključuje plažu.

Devica

Vi i danas radite. Niko srećniji od vas kad ste u mogućnosti da se posvetite nekom vidu čišćenja ili naprosto sređivanja stvari oko vas. Ukoliko ste u mogućnosti danas se malo više okrenite sebi i priuštite jedan dan detoksikaciji organizma. Koliko je važno čišćenje oko vas toliko je bitno i ono unutrašnje, a najbolji način da ga započnete jeste jednodnevna dijeta kojom ćete sebi vratiti energiju.

Vaga

Vi sanjate o odmoru, moru, ljuljuškanju na talasima, jednom riječju uživanju u svemu što predstavlja bjeg od sadašnjice. Ukoliko ste iskoristili svoj godišnji odmor ove želje utolite odlaskom na bazen i cijeli dan posvetite prijateljima. Tako ćete imati utisak da ste pobjegli , a ujedno ćete se osjećati mnogo spremnije za početak nove radne sedmice koja kod vas uvijek izazove stres.

Škorpija

Mrzovoljni ste i niko nije raspoložen da danas provodi vrijeme sa vama. To je još jedan od razloga koji će kod vas učvrstiti negativno raspoloženje. Ukoliko niste znali, svijet nije načinjen da bi drugi udovoljavali vama, pa je krajnje vrijeme da se prestanete ponašati djetinjasto. Pronađite novi hobi ili pročitajte neku knjigu pa ćete se osjećati bolje. Jedna šetnjica bi takođe mogla znatno da vam popravi dan, pa zašto to ne pokušate?

Strelac

Sjajan dan za rješavanje ljubavnih problema, ali samo pod uslovom da ne budete do kraja iskreni, jer počesto znate da pretjerate sa svojom otvorenošću i da partnera zatrpate informacijama koje jesu iskrene, ali ne i prijatne za uho. Činjenica je da ne spadate u svece, te da vam je flert omiljeni hobi, ali isto tako je činjenica da druga strana ne želi da sazna koliko ste u tome uspješni!

Jarac

Ako izuzmemo činjenicu da ste pod stresom zbog količine obaveza koje su vam se sručile na glavu, može se reći da se dobro držite. Iako je partner spreman da vam pruži svu moguću podršku, danas vam to i neće biti dovoljno. Vama je potrebno da sami spoznate kako da prestanete da se brinete oko svega i da naučite da se opustite, jer to nije urođeno vašoj zatvorenoj prirodi.

Vodolija

Pod naletom strasti mogli biste dan provesti osmišljavajući kako da ugodno iznenadite partnera, ali vam se to baš i ne savjetuje, jer biste mogli neugodno da se iznenadite njegovim odbijanjem da sudjeluje u vašim igricama. To bi kod vas moglo da izazove burnu reakciju i prije nego što i pomislite našli biste se u bezrazložnom sukobu. Umjesto toga svoju današnju kreativnost iskoristite na manje šokantan način i partneru recite koliko vam znači.

Ribe

Ovu nedjelju provodite sa svojim ukućanima. Posjeta rodbini je više nego izvjesna, ali će vam susret prijati, kao i prisjećanje na neke ranije dogodovštine. Porodična okupljanja su dio lijepe tradicije koju vi s posebnom pažnjom njegujete i čuvate. Danas ćete to pokazati kroz organizovanje zajedničkog ručka ili roštiljanje i susret sa onim članovima porodice koje dugo niste vidjeli.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.