Dnevni horoskop za 10.2.2016.

Pre smo se rastajali licem u lice. Danas to rade telefonima, porukom. Kao da se može oprostiti srce od srca, rečima, bez zagrljaja.

Dnevni horoskop za 10. februar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Poslovnu sedmicu ste započeli sa pokušajima da se odmah izborite sa svim problemima koji vam se anđu na putu, danas ćete uvidjeti da ste tek na početku i da je neophodno da se još više angažujete da biste mogli pronaći pravo riješenje. Pred vama je dan u kojem ćete testirati svoju izdržljivosti i sposobnost.

Bik

Ukoliko ste sa partnerom došli u ravnotežu danas ćete pokušavati da odnos još više poboljšate. Moguće je da osjećate krivicu zbog nedavnih sukoba, pa se na ovaj način nastojite iskupiti. Nekad je najbolje priznati grešku koju napravite i zatražiti oproštaj. Na taj način održavate iskrenost i unaprjeđujete vezu u kojoj ste.

Blizanci

Ukoliko ste mislili da je sve što se moglo desiti na poslovnom planu juče okončanu, varate se. Burna događanja možete očekivati i danas. Budite spremni na masu obaveza koje će vas zatrpati odmah ujutro. Veoma je važno da odredite prioritete , odnosno ono što morate odmah završiti, jer ćete se kasnije naći u većoj gužvi.

Rak

Ne zanima vas ni da se svijet sruši istog časa. Vi to ne biste ni primijetili. Vaše misli su usmjerene na drugu stranu. Živite zato što volite i danas naprosto isčekujete trenutke koje ćete provesti sa voljenom osobom. Kad je o poslu riječ, nećete biti pretjerano raspoloženi da se uključite u bilo kakvu aktivnost danas.

Lav

I danas vrijeme nastojite provesti u kući. Možda ne bi bilo loše da uzmete koji slobodan dan pa da se na miru odmorite od svega. Prija vam vaše svakodnevno okruženje i voljeli biste da se kroz dan provučete zavučeni u krevet, ili izležavajući se ispred televizora. Danas imate želju da izbjegnete sve vidove poslovnih kontakata.

Djevica

Iako ste jučerašnji dan završili iscrpljeni, sa gomilom obaveza koje ste ipak uspjeli završiti, danas ćete se ponovo susreti sa istom navalom poslovnih aktivnosti. Savjetuje vam se da se ne nervirate ukoliko ne uspijete da obavite apsolutno sve. Biće vam potrebna pomoć saradnika, pa se ne ustručavajte da ju zatražite.

Vaga

Vage će se danas baciti na obnavljanje garderobe. S obzirom na to da će novac pristići sa neke strane, nećete se brinuti o svoti koju ćete potrošiti. Biće vam važno da sebi ispunite želju i da napravite nekakvu promjenu. Ono što će biti dodatni izvor zadovoljstva za vas danas je uspjeh na poslovnoj strani koji će vas dodatno stimulisati na rad.

Škorpija

Neki od pripadnika ovog znaka mogu očekivati da se danas zaista lijepo provedu u društvu voljene osobe. Ukoliko ste se juče angažovali na ljubavnom planu, danas očekujte da vam se istom mjerom uzvrati. Oni slobodni će biti skloniji avanturama, ali da bi postigli nešto značajnije , moraće još da sačekaju.

Strijelac

Strijelčevi su se zamislili i povukli u nekakve ozbiljnije životne dileme, što je pomalo neobično , s obzirom na to da ste inače izuzetno vesele i ugodne prirode, skloni uveseljavanju . Ljudi iz vašeg okruženja neće moći, a da ne primjete ovu promjenu u vašem ponašanju. Ipak , neraspoloženje vas neće dugo držati.

Jarac

Vi ćete se i danas aktivirati na planu upoznavanja , druženja, ostvarivanja novih kontakata. Uživaćete u danu koji je pred vama i nastojati da iz svega što budete radili izvučete maksimum. Partner će vam pomoći da se organizujete zbog čega ćete mu na kraju dana biti zahvalni. Nekad vam je za uspiejh dovoljno samo saznanje da vas partner podržava.

Vodolija

Još jedan buran dan je pred vama. S obzirom na to da Vodolije inače ne sastavljaju raspored dnevnih aktivnosti, danas ćete osjetiti sve manjkavosti te vaše osobine. Da biste uspješno sproveli u djelo sve što ste naumili, moraćete da se na neki način ukalupite, odnosno, organizujete, ma kako vam to teško padalo.

Ribe

Ukoliko ste zapali u letergiju, najbolji način da se izvučete je da pronađete novu aktivnost. Nešto što bi vam na trenutak zaokupilo pažnju i skrenulo misli sa sumornih tema kojima ste trenutno skloni. Partner je raspoložen da vam se posveti, ali nije u stanju da čita misli, pa ćete, ukliko želite da vas shvati, morati da mu kažete ono što vas muči.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.