Dnevni horoskop za 10.6.2015.

Svakoga dana treba da postoji nešto što jedva čekaš. Neko koga jedva čekaš.

Dnevni horoskop za 10. juni 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Niste savim svoji danas. Bilo da ste isuviše ljuti na nekog , bilo da su vas pritisnule obaveze, vi reagujete i djelujete potpuno drugačije od onog što jeste. Okolina će biti iznenađena i vašim postupcima i vašim ponašenjem. Prijaće vam da se na neko vrijeme izolujete i da vrijeme provedete u samoći.

Bik

Vi ste se danas okrenuli ljubavnim odnosima i upošte svemu onom što se ljubavi u vašem životu tiče. Brižni ste, nježni i voljni da svoje najbliže pazite i mazite, kao nikad do sad. Ali samo u prvoj polovini dana, pred kraj dana moguće je da vam se raspoloženje vidno promijeni, pa su tad mogući i sukobi sa partnerom.

Blizanci

Vrijedni i požrtvovani danas se dajete maksimalno poslu i završavanju dnevnih obaveza. Očekujte da se to i primjeti. Neko bi vas mogao pohvaliti, a ukoliko ste u poslu koji radite vi glavni, danas biste mogli biti prijatno iznenađeni finansijskim dobitkom. Oni Blizanci koji rade u timu sa više ljudi, biće iznervirani njihovom nemarnošću.

Rak

Plijenite pažnju osoba suprotnog pola gdje god da se pojavite. Iz vas danas izbija harizma kojoj se drugi ne mogu oduprijeti. Očekujte brojna udvaranja i kompimente koji će pljuštati sa svih strana. Gdje god da idete, šta god da radite, bićete primijećeni. Svjesni ste svoje magnetičnosti, pa je koristite za ljubav. Partner će biti presrećan.

Lav

Lavovi se ne osjećaju baš najbolje danas, ali tokom dana se njihovo raspoloženje vidno mijenja pa će veče provesti u ugodnom društvu, a njihovo zadovoljstvo će biti primjetno svima. Niste baš raspoloženi za posao, pa biste danas mogli da se nađete u raskoraku između potrebe da uradite svoj dio obaveza i želje da se odmarate .

Djevica

Vi ste se aktivirali na društvenom planu i tek sad uviđate koliko su vam prijatelji nedostajali. Izlazite, organizujete susrete, jednom riječju provodite se. Voljeli biste otići van grada, no situacija, prvenstveno novčana, vam ne ide na ruku, pa je bolje da još malo sačekate. Kad je o partneru riječ , posvetite mu malo više pažnje.

Vaga

Vagama odlično ide kako na poslovnom, tako i na finasijskom planu. Uspjeli ste da ostvarite rezultate koje ste željeli i sad ubirete plodove svog rada u vidu veće novčane sume. Ukoliko ste zanemarili ostale životne oblasti nemojte da se iznenadite ako prijatelji i partner počnu da vas prozivaju.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka su danas izuzetno emotivni i raspoloženi da se u potpunosti otovre pred dragim ljudima. Koliko god da znate biti nezogodni kad ste ljuti i koliko god vaša osvetoljubivost bila loša osobina, kad ste u svojoj emotivnoj fazi, nema nježnijeg i milijeg bića od vas, pa vam ljudi sve brzo oproste.

Strijelac

Nije baš najsjaniji početak dana, ali vi ćete dokazati da ona čuvena: po jutru se dan poznaje, danas za vas ne važi. Kako sati budu odmicali, tako će se i vaše raspoloženje vidno popravljati. Možda je najteže to što ste danas prinuđeni da se zbog poslovnih obaveza iz kreveta izvučete ranije, pa nećete biti u elementu dok se sasvim ne razbudite.

Jarac

Danas bi vas neko od prijatelja moga istinski baciti u razmišljanje. Možda ćete se uvrijediti nekim nsuvislim komentarom na vaš račun, a možda ćete naprosto dođu u sukob mišljenja sa osobom sa kojom ste mislili da to nije moguće. Bilo kako bilo ne pridajte previše pažnje, a ni previe misli tome. Uživajte u onom što imate, u ljubavi.

Vodolija

U poslu ste preko glave. Ni ne dovršte jedan , a vi već razmišljate o drugom koji treba da realizujete i tako iz dana u dan,iz sata u sat. Ne čini li vam se da ste istinski pretjeraliovaj put? Kao da u vašem životu nema drugih stvari koje bi bile interesantne ili dovoljno uzbudljive da vam zadrže pažnju.

Ribe

Neki od vas žele da nastave svoju karijeru vani. Sve vaše misli i nastojanja su usmjerena ka tom cilju. Ne dajte se smesti s puta kojim ste krenuli. Danas možete da riješite dio papirologije. Pred vama je buran dan i na poslovnom planu. Imaćete mnoštvo obaveza i jako malo vremena za njihovu realizaciju.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.