Dnevni horoskop za 10.7.2015.

Uvijek budi taj koji se prvi javlja, ne čekaj na nju.

Dnevni horoskop za 10. juli 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Vi svoju orjentaciju prebacujete na porodični plan. Sunce u vašoj četvrtoj kući okreće sve vaše aktivnosti prema domu koji će biti mjesto u kojem se danas osjećate ugodno. Osjećaćete da u krugu porodice ponovo dobijate energiju koja vam je neophodna za dalji rad. Ipak, pazite malo i na zdravlje, danas ste posebno osjetljivi.

Bik

Ukoliko ste se danas obreli na putu, to nije slučajnost. Ipak, imajte na umu da vam zvijezde obećavaju kašnjenja ili čekanje. Otvrena je mogućnost da pogrešno zapišete adresu ili nešto što bi vam bilo bitno, pa nastojte da se maksimalno koncetrišete, ako bude u situaciji da morate da prikupite informacije od važnosti.

Blizanci

Sunce u vašoj drugoj kući vam daje energiju da se okrenete ka iznalaženjima rješenja da popravite finansijsku situaciju. Pored toga ono vam daje djelimičnu zaštitu od daljih finansijskih gubitaka ili barem mogućnost da ih nadoknadite. Ukoliko ste se zaželjeli svojih ukućana, danas je pravo vrijeme da se pozabavite njima i posvetite dio svog vremena.

Rak

Vi ste konačno prodisali! Možda je nabolje tako opisati efekat koji na vas ima trenutni raspored planeta. One vam obećavaju bolje zdravlje i više energije i djelimično ublažavaju nepovoljan uticaj Venere iz dvanaeste kuće. Danas vas mjesto ne drži pa nastojite da se što bolje organizujete i da obiđete sve što ste planirali.

Lav

Danas pažnju posvetite svom zdravlje. Niste baš u najboljoj formi i lako bi se moglo desiti da se zaista nađete u postelji. No, opet, nije riječ ni o nečemu ozbiljnom, tako da nema razloga da se uzbuđujete. Možda će vam trebati malo više odmora nego što ste planirali da sebi priuštite, pa će vas to malo odvući od poslovnih dešavanja.

Djevica

Danas očekujte da vam raspoloženje varira. Prijaće vam druženje sa prijateljima koje ste gotovo pa i zaobravili. To što ste pretrpani obavezama, ne znači da treba da ih izbrišete iz svog života. Ipak, skloni ste da pogrešno protumačite neke njihove riječi , pa biste se mogli bezrazložno sukobiti. Ne analizirajte toliko.

Vaga

Niste bas najsjanijeg raspoloženja danas. Nešto vas istinski muči, moglo bi biti da je riječ o toplim danima koji vas vuku da se gotovo pa preselite na more. Nemate volje za rad, a kad bolje razmislite , moglo bi se reći da nemate volje ni za šta. Ipak, na račun ranijih zalaganja, nižete uspijehe na poslovnom planu.

Škorpija

Opet ste se nekako bacili na poslovne probleme i sad vam je već glava puna ideja kako da unaprijedite, kao prvo posao kojim se bavite, a kroz posao i sebe. Izuzetno vam je bitno da svojim saradnicima pokažete koliko vrijedite i da im date do znanja da su vaše sposobnosti veće od očekivanih. Kroz sve poslovne angažmane , možete očekivati uspijeh.

Strijelac

Mogli biste osjetiti manje zdravstvene poteškoće. Nije riječ ni o čemu ozbiljnijem , pa razloga za brigu nema. Nastojte da pijete dovoljno tečnosti i sve će biti u naboljem redu. Kad je o poslu riječ i dalje nižete uspijehe. Nastojite da sve organizujete i prije godišnjeg odmora , te da se kad dođe vrijeme , na miru prepustite uživanju u danima odmora.

Jarac

Sa partnerom ste u izvrsnim odnosima i skloni ste da svu svoju pažnju poklanjate upravo njemu. Pošto je ljubav trenutno jedina oblast koja kod vas zaista dobro funkcioniše nije ni loše da joj se potpuno posvetite. Uživaćete u zajedničkim trenucima i planovima, a lako je moguće da organizujete kraći zajednički put.

Vodolija

Danas ste skloni razmišljanima o dragim ljudima kojih više nema. Na trenutak biste se mogli osjetiti gotovo pa nezadovoljnim, ali prijatelji i partner su tu da vam poprave raspoloženje. Ukoliko ovaj dan budete imali dovoljno aktivnosti, osjećaćete se dobro, jer je ono što vam istinski fali raznolikost. Upali ste u rutinu i to vam smeta.

Ribe

Vi ste danas u romantičnom raspoloženju i želite da se zavučete u svijet mašte, zajedno sa partnerom, sa kojim ste u zadnje vrijeme u potpunosti zadvoljni. Zaljubljeni ste i čini vam se da na svijetu više ništa nije potrebno da biste bili sasvim srećni. Dok vas ovo raspoloženje drži, potrudite se da voljenu osobu prijatno iznenadite.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.