Šta nervira, a šta usrećuje svaki od horoskopskih znakova

Divna mala djevojčica držala je dve jabuke u rukama. Njena majka joj je prišla sa osmehom i zamolila da joj da jednu od dve jabuke. Devojčica ju je gledala par sekundi i onda brzo zagrizla jednu jabuku, a potom i drugu. Majka je bila zapanjena, pokušavajući da sakrije razočaranje takvim ponašanjem. Devojčica je ponudila jednu jabuku majci i rekla: “Mama, izvoli ovu jabuku. Ova je slađa.” Bez obzira ko ste, koliko iskustva imate i koliko znate, ne donosite zaključke unapred. Dajte drugima priliku da se objasne. Ono što vidite možda nije realnost.

Dok neki ljudi ne reaguju na zajedljive komentare, drugi se upinju da isprave svaku nepravdu na svetu, pojedini mrze kašnjenje, drugi ogovaranje. Otkrijte kakav je vaš horoskopski znak.

Odaberite znak:

Ovan

Dovoljno je da kažete da će nešto biti urađeno kasnije nego što je to Ovan očekivao i da iznervirate ovaj znak. Ili ako mu kažete da nešto ne zna.

Ako hoćete da oraspoložite Ovna, potrudite se da mu laskate kako je on najbolji.

Bik

Kažite Biku da vas ne zanima šta radi, to će odmah protumačiti kao da vam nije stalo do njega ili nje. Takođe, recite Biku da ne jede toliko slatkiša, da se ponaša preterano hedonistički i imaćete isti efekat.

Ako hoćete da oraspoložite Bika, pohvalite njegov ili njen izgled. Takođe, pohvalite i trud te osobe, recite joj da je vredna.

Blizanci

Ako hoćete da iznervirate ovaj znak, dovoljno je da mu kažete da ne ogovara ljude. Takođe, recite Blizancu da i nije baš najpametniji na svetu, da mu ništa ne vrede sve pročitane knjige.

Ako hoćete da oraspoložite Blizance, odvedite ih na “trač partiju”.

Rak

Ako želite da iznervirate ovaj znak, kažite: “Nije dobro što si toliko vezana za porodicu” ili “Trebalo bi da budeš tolerantniji prema drugima”. Ako želite da oraspoložite Raka, idite u njegovo “gnezdo”, divite se kako je tamo sve lepo, ali ne menjajte previše njegove aktivnosti ili ustaljeni tok stvari.

Lav

Lav teško podnosi kada nije u centru pažnje. Ako ga zanemarite, videćete šta će vas snaći.

Ukoliko hoćete da oraspoložite Lava, samo ga pustite da se hvali i jedan monolog će biti dovoljan za njegov ego.

Djevica

Ako pričate što nepravilnije ili glasno, sigurno ćete uzorkovati bes kod Devica. Ovaj znak ne podnosi aljkavost, neorganizovanost.

Pitanja o kupovini odeće i preporuka za knjigu biće pogodak da izmamite osmeh na licu Device.

Vaga

Izbegavanje kompromisa i kontrirajte. To će je izbaciti iz takta. Takođe, pritisnite Vagu da brzo donese odluku i izbezumiće se.

Ukoliko želite da oraspoložite Vagu, budite fini, pokažite da ste spremni da se o svemu dogovorite.

Škorpija

Potrudite se da ne pričate Škorpiji detalje koji je zanimaju, radite sve kako vi hoćete i budite misteriozni. To će baš iznervirati Škorpiju.

Ukoliko želite da oraspoložite Škorpiju, potrudite se da joj udovoljite. Ne oduzimajte joj dragoceno slobodno vreme i ne postavljajte previše pitanja.

Strijelac

Ukoliko želite da iznervirate Strelca, recite mu da nešto mora da uradi, da odlaganja nema. Recite Strelcu da je neodgovoran i neozbiljan. Dajte mu da završi neki dosadan posao. Neće biti srećan.

Ako želite da oraspoložite Strelca, dajte mu svu slobodu sveta da radi i stvara.

Jarac

Ukoliko želite da iznervirate Jarca, recite mu da ćete kasniti i da su rokovi za izradu nečeg odloženi ili pomereni.

Ukoliko želite da oraspoložite Jarca, onda ga pohvalite za urađeni posao.

Vodolija

Ako hoćete da Vodolija bude besna, recite joj da uspori.

Ako želite da oraspoložite Vodoliju, nemojte da je iritirate nelogičnim izjavama i ne gušite njenu slobodu.

Ribe

Ovaj znak ne voli sastanke rano ujutru. I priče o zdravom životu, zdravoj hrani takođe ga nerviraju.

Ako želite da oraspoložite ovaj znak, otvorite flašu pića ili odvedite Ribu na dvosatno ćaskanje uz kaficu, opuštanje u bioskopu.

Izvor: 24sata.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.