Dnevni horoskop za 11.10.2015.

Volim one jednostavne trenutke. One najprostije gde samo sediš na prozoru, slušaš muziku, piješ kafu, a nisi ni srećan ni tužan, samo posmatraš. Nebo, zvijezde, zgrade, ljude. Razmišljaš, i osećaš se nekako potpuno i mirno.

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Pravi uzrok vašeg današnjeg neraspoloženja leži u odnosima sa vašim ukućanima , koji su sticajem okolnosti lošiji nego inače. Sa nekim ste se zaista našli na ratnoj nozi i sada vas to poprilično muči, ali niste spremni da popustite niti iznalaziti kompromisna riješenja. Za sada vam je potrebno da se smirite da biste kasnije poradili na rješenju.

Bik

Sjajan dan za ljubav. Imate sve što je potrebno da se osjećate dobro, počev od pune partnerove podrške i ljubavi koju ste vi počesto skloni da pobrkate sa pažnjom koja je produkt želje druge strane da vas pridobije. Danas to , ipak, nije slučaj. Neko će vam istinski otvoriti svoje srce i dušu i vi ćete biti srećni.

Blizanci

Blizanci su odlučili da danas izvrše reviziju troškova. Stavićete na papir sve svoje potrepštine koje vam inače znaju izvući popriličnu svotu iz džepa i pokušaćete da ih svedete na razumnu mjeru. S obzirom na to da ste vi sami po sebi skloni rasipništvu, najpametnije što trenutno možete da uradite je da se bolje organizujete.

Rak

Sjajan dan za zaljubljene pripadnike ovog nježnog vodenog znaka. Vi kao da ste dobili krila zbog predivnih dešavanja na ovom planu. Ipak, kod vas je recept za sreću krajnje jednostavan, zadovoljstvo na ljubavnom planu očituje se i na ostale životne oblasti. Ne možete sakriti sreću i zaljubljenost kojom sijate.

Lav

Vi ćete ovaj dan iskoristiti da se odmorite od svih stvari koje su vam tokom sedmice pričinjavale opterećenje. Saznanje da je vikend i da ne morate ama baš ništa da radite sada poprilično koristite. Ipak, jedan dan izležavanja neće za posljedicu imati da se ulijenite i u buduće. Naprosto vam je potrebno da danas odmorite na taj način.

Djevica

Vi koristite priliku da se aktivirate na polju privatnih zbivanja, pa ćete se najverovatnije danas više umoriti nego tokom burne radne sedmice. Potreba za kontaktima i kretanjem uopšte , kod vas je trenutno posebno izražena pa ćete se najvjerovatnije , vođeni njom , vrlo malo vremena zadržati u svom domu.

Vaga

Mnogi pripadnici ovog znaka danas razmišljaju o mogućnostima pregovora za povišicu ili uopšte bolju poziciju. S obzirom na to da ste se odlučili na ovakav korak, bolje je da dobro osmislite govor koji ćete svom nadređenom da izložite kao obrazloženje vaših zahtjeva. Nastojte da ga uhvatite u trenutku kad je manja gužva.

Škorpija

I danas ste zlovoljni, što baš i nije najbolje za sređivanje postojećih loših porodičnih odnosa. Ukoliko ste upali u razmirice ili uopšte slične poteškoće sada nije pravo vrijeme da ih rješavate. Umjesto problemima u životu, okrenite se stvarima koje vas vesele i koje čine da se osmijeh vrati na vaše lice.

Strijelac

Ukoliko ste danas vam uobičajenog mjesta boravka , možete očekivati ugodna dešavanja i uopšte da ćete se dobro provesti. Ostali , manje srećni, priapdnici ovog znaka, moraće da se zadovolje onim što trenutno imaju, a to je za sada malo. Evidentno je da će vam raspoloženje varirati, pa čak i do te mjere da ćete se na momente osjećati loše.

Jarac

Vi ste danas okruženi prijateljima i to je trenutno sve što vam treba da se osjećate dobro. Za sada ste usmjereni jedino na druženja i prijateljske kontakte, dok se sve drugo može svrstati pod manje bitno. Vi znate da iskoristite vrijeme koje je pred vama na način koji bi vam bio najprigodniji. Danas je to kroz druženje.

Vodolija

Vaše su misli negdje daleko u budućnosti. Danas ste skloni sanjarenju i uopšte stvaranju neke idealne slike stvari i ljudi oko vas nekada kasnije. Ipak, ovo se ne može podvesti pod puko maštanje, jer su snovi koje trenutno gajite više nego ostvarivi. Sve što vam treba jeste da se usmjerite ka jednom od ciljeva koje imate i da vjerujete u uspjeh.

Ribe

I danas sanjarite o daljinama i nekim novim stvarima. Vama nedostaje aktivnost, ali vas to trenutno ne zamara. Uplovili ste u ljenčarenje i uljuljkali se neradom. S obzirom na to da je nedjelja , ovakvo vaše ponašanje je donekle i razumljivo. Neophodno vam je da napunite baterije za predstojeće radne dane i obaveze koje će vam uslijediti.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.