Dnevni horoskop za 13.10.2015.

Prva stvar na koju ujutru pomislim jeste kako ću uveče da legnem da spavam.

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Vi ste puni enegrije i intelektualno i fizički. Željni ste novih informacija, a pred vama je dan u kojem ćete tu svoju žeđ djelimično uspjeti da zadovoljite. Očekuje vas veliki broj dešavanja, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ukoliko razmatrate pitanja ostavštine ili ste u toku nekog sudskog procesa, danas se pripremite na iznenađenja.

Bik

Imate utisak da niko ne želi da vas sasluša danas, a ni vi sami nemate dovoljno volje i strpljenja da nekome nešto objašnjavate. Nervirate se i čini vam se da se sve u vašem životu okrenulo naglavačke. Jedino polje na kojem vam još ide jeste ljubav. Kad je riječ o odnosima sa suprotnim polom možete očekivati poziv od nekog zanimljivog.

Blizanci

Pozabavite se malo pisanjem ili naprosto druženjem. Javite se svima koje već dugo niste imali priliku da čujete. Osjećate da neko od članova vaše porodice ima problem i upravu ste, ali umjesto da ga pokušavate riješiti, pokušajte da toj osobi date malo prostora. Zasigurno će, kad osjeti potrebu doći da se posavjetuje sa vama.

Rak

Ukoliko dan ne iskoristite za ljubav pokajaćete se. Neka osoba žarko želi da vas vidi i sve bi učinila kad biste vi našli samo malo vašeg cijenjenog vremena za nju. Lako je moguće da se radi o nekome koga ste upoznali preko prijatelja. Pokušajte da se diskretno raspitate o tajanstvenom obožavatelju.

Lav

Očajnički vam je potrebno da se nekome izjadate , ali ste nepromišljenim riječima uspjeli da od sebe rastjerate drage ljude. Sad kad vam je potreban prijatelj, nikog nema na vidiku. Shvatite da ljudi ne vole nepotrebnu kuknjavu, pa se potrudite da ih više tako obilato ne zasipate njom. Izražena vam je sklonost ka pretjerivanju.

Djevica

Današnji dan je izuzetno povoljan Djevicama koji planiraju da se posvete intelektualnoj nadogradnji. Ukoliko planirate da upišete novi kurs ili da nastavite svoje studije sad je pravo vrijeme. Mnogi od vas bi mogli dobiti poziv za dalji put. Ukoliko isti prihvatite imaćete mogućnost da kroz njega i profitirate. Smiješi vam se posao u inostranstvu.

Vaga

Kao da je sve zatajilo, ljubav, prijateljstvo, posao ,za ovo zadnje još nekako i imate volje. Čini vam se da su se prijatelji okrenuli od vas i da otkrivati sasvim novu stranu u vašem odnosu, a ona vam se baš i ne dopada naročito. Kad je riječ o partneru osjećate se zapostavljeno. On je okupiran drugim stvarima i za vas trenutno nema vremena.

Škorpija

Posebnu pažnju danas posvetite svom zdravlju. Osjetljiviji ste nego inače na sve supstancije koje unosite u organizam.Pokušajte da ograničite unos kako alkohola, tako i teške hrane, jer vam je pojačana opasnost od trovanja. Niste baš najbolje raspoloženi i skloni ste konfliktima. Preporučuje vam se da danas vaš vatreni temperament obuzdavate.

Strijelac

Današnji dan provodite sa partnerom, najverovatnije u svađi. Konfliktna situacija bi mogla iskrsnuti zbog trenutnog materijalnog stanja. Partneru je poznato koliko vi u stvari volite novac, ali ga to neće spriječiti da se odaje većem trošku nego što ste planirali. Iako ste ovaj put u pravu, porazmislite o svom stavu pema novčanim sredstvima.

Jarac

Ponovo bježite u posao. Vaš bogati unutrašnji svijet danas ne otkrivate osim kroz naglašenu kreativnost u radu. Na poslu se osjećate odlično i nestrpljivi ste da što prije zaronite u obaveze. Divno je što imate toliko elana i volje da nešto napravite, ali pitanje koje sebi treba da postavite je od čega toliko bježite na privatnom planu.

Vodolija

Htjeli vi to ili ne očekuje vas porodično druženje. Još uvijek ste u poslovnim obavezama i preko glave, ali ćete ovaj put morati malo da usporite i vrijeme posvetite rođacima koje već neko vrijeme niste imali priliku da vidite. Iako će vam poslovne obaveze biti stalno na umu, nastojte da ih ne provlačite kroz priču, da ne biste bili pogrešno shvaćeni.

Ribe

Danas biste željeli da imate više vremena da ga provedete sa svojom porodicom, ali vi to naprosto nećete biti u mogućnosti. Posla imate i preko glave i dan provodite suprotno svojim željama, uglavnom, van kuće. To bi moglo da izazove manju ljutnju kod vaših ukućana , jer su se naprosto zaželjeli vašeg prisustva.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.