Dnevni horoskop za 14.10.2015.

Mi smo ti negde između prijateljstva i ljubavi. Nikada nije bilo ničeg, ali oduvek je nešto među nama. Ni prijatelji, ni ljubavnici. Ništa, a opet – nešto. Valjda je to želja, ko će ga znati.

Dnevni horoskop za 14. oktobar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Još malo i napetost u kući će nestati. Kad sve prođe ustanovićete da prava tenzija nije ni postojala. Napeti ste u stvari samo vi, a vaši ukućani to osjećaju i nastoje da vam ne stoje na putu. Planirajte kraći put, koji bi vam mogao vidno poboljšati raspoloženje. Savjetuje vam se više kretanja i manje crnih misli.

Bik

Idite negdje i odmorite se. Žudite za promjenom mjesta, jer vam se čini da ste čitavu vječnost na istom! Ono što je nekome trenutak, vama je beskrajno dugo, zato ne pokušavajte da nađete odobravanje za vaše male izlete. U očima drugih i dalje ste hirovito dijete koje ne zna šta bi ni kud bi sa sobom.

Blizanci

Inače uvijek vedri Blizanci danas će biti skloniji mračnim temama. Moguće je da vas zainteresuje i okultno ili da prijateljima predložiti neku interesantnu igru proricanja. Biće pojačano i interesovanje za oblast psihologije. Bacićete se u istraživanje i uspjećete naći baš ono odgovore koje su vam bile potrebne za razrešenje vaših unitrašnjih dilema.

Rak

Pripremate se za ozbiljniji posao. Za sada prikupljate energiju i materijale koji su vam neophodni. Ukoliko je o papirima riječ strpite se još koji dan. Danas biste mogli samo nepotrebno da zakomplikujete situaciju, jer ste naglašeno emotivni. S obzirom na to da ne razmišljate glavom, nego srcem,ne poduzimajte nikakve bitnije akcije.

Lav

Konačno ćete se malo opustiti. Poslovne obaveze ste gotovo pa priveli kraju i na tom polju očekujete lijepe rezultate. Ono što je slijedeće za sređivanje na vašoj listi jesu odnosi sa partnerom. Strasti ima dovoljno, pa razmišljate kako da poboljšate ostale aspekte vaše veze. Za promjenu, malo poradite na komunikaciji.

Djevica

One Djevice koje su zapustile svoje školske ili fakultetske obaveze, bolje bi bilo da se prihvate knjige! Ne postoje nikakvi izgovori koje možete da upotrijebite da biste se opravdali. Što se ostalih pripadnika znaka tiče, razmišljajte o profesionalnoj nadogradnji. Upišite novi kurs ili pročitajte nešto o novom projektu u vašoj firmi.

Vaga

Ako spadate među one Vage koje su ludo zaljubljene u osobu stranog porijekla ili za vašu ljubav postoji nekakava ovozemaljska prepreka, danas ćete razmišljati kako da ju zaobiđete. Isuviše ste se bacili u maštanje, stvarnost je ipak nešto drugo. Da ne biste doživjeli bolno buđenje iz svjeta fantazija, obuzdajte se dok je vrijeme.

Škorpija

Konačno se situacija sa partnerom poboljšava. Naišli ste na razumjevanje i ponovo uspjeli da povratite izgubljenu ravnotežu u odnosu. Na obostrano zadovoljstvo vrijeme ćete provoditi u kući i intimnijoj atmosferi. Nemojte da sve pokvarite insistiranjem da odete na neko življe mjesto, jer biste mogli izazvati nepotreban sukob.

Strijelac

I danas su vaše misli okrenute poslu. Tako vam je lakše da se distancirate od ličnih problema. Uskoro nećete morati bježati od stvarnosti, jer se stvari okreću na bolje. Ako ništa drugo ,bar kraj sebe imate partnera koji će vam posvetiti dodatnu pažnju i učiniti sve što je potrebno da vam ponovo izmami osmijeh na licu.

Jarac

Energični ste, isijavate snagom i odlučnošću, a sada je sve to potkrepljeno i intelektom. Dokazaćete da ste jaki i na riječima i na djelima. Gdje god da se pojavite ostavljate utisak osobe koja zna šta hoće i kako to da postigne. Na ljubavnom planu očeku je vas plima prijatnih emocija. Partneru nedostajete više nego što mislite.

Vodolija

Ćutite i mutite, kažu vam zvijezde danas. Inače ste skloni da svoje planove izbrbljate svima , pa ćete sebe iznenaditi potrebom da jezik držite za zubima i da vrijeme umjesto u brojnim aktivnostima ispunite razmišljanjem. Godi vam vrijeme provedeno u kućnoj atmosferi, pa nastojite da sebi taj osjećaj obezbjedite gdje god da se nalazite.

Ribe

Najradije biste iskočili iz te svoje stidljive ljušture i pobjegli vrišteći! Unutra kipite i treba vam odmor! Umjesto da se jedete i širite nervozu svakim svojim pokretom razmislite da pobjegnete na kraći put. Godila bi vam promjena okoline, a i promejna klime ukoliko ste u mogućnosti da to sebi priuštite.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.