Dnevni horoskop za 13. juni 2016.

Kada ti kažem “pusti me”, baš tada me ne puštaj, nego me zagrli najjače.

Dnevni horoskop za 13. juni 2016.

Odaberite znak:

Ovan

S obzirom na trenutnu situaciju vama je najbolje da se danas okrenete upravo ljubavi i svemu onom što se romatičnih stvari u vašem životu tiče. Imate sreće u svojim osvajačkim pohodima, pa ćete danas naprosto moći da birate. Umjesto da se trošite na nebitne stvari i flertove, usredsredite se na osobu do koje vam je istinski stalo.

Bik

Vi planirate da svojim najbližima izložite neke od ideja koje imate za poboljšanje vašeg životnog prostora. Ipak, ne očekujte da se i oni usaglase sa vašim načinom mišljenja, jer je lako moguće da se njihovo viđenje situacije uopšte ne podudara sa vašim. Nastojte da ne budete isuviše tvrdoglavi i isključivi, jer time nećete ništa postići.

Blizanci

Dan provodite u obavezama, istini za volju tempom koji vam prija, što znači da ćete najvjerovatnije raditi nekoliko stvari odjednom! Vi naprosto spadate među osobe koje tek kad su u gužvi funkcionišu sjajno. Nekoga bi na vašem mjestu odavno zaboljela glava i uhvatila panika, ali vama ništa od svega toga ne predstavlja problem.

Rak

Novac je na pragu, doslovce, vaše je jedino da ga pokupite i pravilno rasporedite. Stekli ste dovoljno hrabrosti da zatražite ono što vam pripada, pa ćete se sada s nesmanjenim užitkom upustiti u trošenje. Imate na umu toliko toga za što vam je potrebno da izdvojite određenu sumu da ne znate od čega prije da počnete.

Lav

Vi ste u svom elementu. Osjećate se sjajno i želite da to podijelite sa svima, a prvenstveno sa vama najdražim ljudima. Neki pripadnici ovog znaka planiraju da konačno okupe članove porodice na nekoj večeri ili sličnoj prigodi, pa bi to danas mogli i realizovati. U izgledu su vam ugodni trenuci koje provodite sa najbližima.

Djevica

Danas ste mnogim ljudima koji spadaju u bliži krug prijatelja rame za plakanje. Imate potrebu da se na neki način svima nađete na usluzi, a s druge strane vaša ozbiljna i staložena pojava kod njih izaziva osjećaj sigurnosti koji ih naovdi da vam se ne samo povjeravju nego i traže savjete po pitanju nekih za njih bitnih stvari i odnosa.

Vaga

S Mjesecom u prvoj kući vi svuda vidite samo zabavu. Treba vam da se odmorite od svih dosadašnjih zbivanja, kao i da se opustite u krugu vama dragih ljudi. Danas partner dolazi na drugo mjesto, jer vam je prioritet zabava i uopšte svi vidovi druženja i provoda. Šarmirate okolinu svojim osmijehom, a na pomolu su i nova poznanstva.

Škorpija

Poslovne aktivnosti vas i danas u velikoj mjeri zaokupljaju. Za sada možete samo da se bacite na riješavanje nagomilanih obaveza , pa makar to značilo da iza nekoga popravljate stvari. Ništa vam nije strano, niti teško što je s jedne strane dobro, jer time pokazujete ne samo vašu dobru volju nego i stručnost i brzinu.

Strijelac

Vi žudite za novim stvarima i prostorima. Za sada vam je potrebno samo da se odvojite od stvarnosti koja vam je već postala krajnje zamorna. Vapite za novim uzbuđenjima i uopšte daškom novine u bilo kojem obliku. Ako ništa drugo uvijek možete pobijeći u svijet mašte u kojem vam niko i ništa ne može zabraniti da budete šta hoćete.

Jarac

I danas vas obuzimaju sjetna osjećanja. Žudite za ljubavlju što je kod vas na prvu više nego iznenađujuće, pa ipak ispod te tvrde ljušture leži jedno osjetljivo biće koje vapi za nježnošću. Partner vam je izvor zadovoljstva danas, ali ste zbog prevelike osjetljivosti skloni da mu zamjerite i najsitnije stvari.

Vodolija

Ljubavni odnosi su centar današnjih zbivanja. Vi se ne osjećate dobro ukoliko se na ovom planu bilo šta poremeti danas, pa ćete dati sve od sebe da se stvari što prije vrate u hramoničan položaj. Partner vam je izuzetno značajan što tek sada počinjete da uviđate. Možda vaša potreba za slobodom i nije tako jaka koliko želite da ju predstavite.

Ribe

Ovo je jedan od onih dana u kojima vas sve tjera na kretanje koje je sasvim neprilagođeno vašem sanjalačkom karakteru. Imate uitisak da stvari pored vas prebrzo prolaze da biste mogli da uhvatite njihov tok, a kamo li da držite taj tempo. Bilo kako bilo, moraćete da nađete način da se prilagodite, jer posao neće čekati.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.