Dnevni horoskop za 14. juni 2016.

Volim ljude koji pamte detalje. Velikih stvari se sećaju svi.

Dnevni horoskop za 14. juni 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Iako je radna sedmica uveliko počela i danas dostiže svoju kulminaciju vi nećete biti pretjerano raspoloženi da se posvetite poslu. Više ste skloni da se orijentirate na zabavu koju vam ovaj put pruža maštanje o nekim dalekim predjelima i osobama. Ukoliko ste zainteresirani za istraživanje novih podneblja ovo bi mogao biti jedan od onih dana u kojem ćete poželjeti da sve ostavite i odete negdje daleko.

Bik

Ne znate više kuda da se denete , sve što uradite ili kažete zvuči pogrešno. Jedinu utjehu trenutno nalazite u razgovoru sa prijateljima koji su uvijek tu da vam ponude svoje rame za plakanje. Nastojte da se ne uzbuđujete isuviše oko svake kritike koja vam se uputi na poslu danas. Svjesni ste da ste u okruženju koje ne dozvoljava da se ispoljite u punom sjaju i da svoje talente iskažete kada je to zaista potrebno,ali to nije razlog da se prepustite očaju.

Blizanci

Ukoliko ste student ovo nije pravo vrijeme da se posvetite nekom ozbiljnijem radu jer ste skloni da griješite i da brkate pojmove. Ono što vam je danas prioritet jeste ljubav i odnos sa partnerom pa se tome i posvetite. Pred vama je ugodan dan ispunjen nježnim osjećanjima. Ukoliko spadate među one koje na poslu očekuje potpisivanje bitnih papira, sada to izbjegnite, jer dok je Merkur retrogradan moguće su pogrešne procjene.

Rak

Posao, posao i samo posao ukratko je definicija vašeg današnjeg dana. Iako biste vi radije nešto drugo da učinite sa svojim vremenom obaveze vam naprosto neće dati mira. Nastojte da se ne uzbuđujete isuviše oko dodatnih poslovnih angažmana kao i da ne uzimate k srcu sve što vam se kaže. Sa partnerom se u razgovoru vraćate na neke stare teme i ponovo pokrećete pitanja koja su vas nekad mučila.

Lav

Lijep dan za sportske aktivnosti ukoliko ste ljubitelj istih. Ukoliko spadate među one ljenje pripadnike ovog vatrenog znaka, danas ćete se više opredijeliti za neki vid zabave. Posao vam nije ni na kraj pameti pa ćete kroz radni dan uglavnom proći bez većih angažiranja. Niste zainteresirani ni za kakav vid obaveza što će i vaši saradnici primijetiti. Uživanje slijedi u večernjim časovima.

Djevica

Na poslovnom planu vam sve teče onako kako ste zamislili. Uspjeli ste sebi malo smanjiti obaveze i sada uživate u laganijem tempu koji vam trenutno najviše odgovara. Niste baš najkoncentrisaniji, pa ne ulazite u ozbiljnije projekte. Glavobolja je danas izvjesna, pa se potrudite da malo više pažnje posvetite zdravlju.Kad je već zdravlju riječ čuvajte se lomova i upala. U tom pogledu rizičan vam je čitav mjesec.

Vaga

Nije vaš dan. Ljutiti ste i nervozni. Ni sa zdravstvene strane ne stojite dobro. Mogući su brojni problemi uzrokovani prvenstveno vašom nebrigom o sebi. Skloni ste da jedete nekvalitetno što je dodatno oslabilo vaš organizam, pa ste se sada našli na udaru različitih zdravstvenih poteškoća. Potrebno vam je više discipline i više aktivnosti da biste svoje tijelo i duh držali u zdravoj ravnoteži. Poradite na tome.

Škorpija

Danas nećete moći izbjeći brojne prijateljske susrete, pa ipak nećete zbog toga biti sretni. Lako je moguće da vas neko pecne nepromišljenom izjavom ili riječju, što mu nećete olako oprostiti. Nije preporučljivo da se danas upuštate u rasprave jer biste mogli izvući deblji kraj. Problemi sa bubrezima ili urinarnim traktom su rezultat blage upale, pa se malo primirite i ispoštujte liječničke savjete.

Strijelac

Danas nećete moći izbjeći brojne prijateljske susrete, pa ipak nećete zbog toga biti sretni. Lako je moguće da vas neko pecne nepromišljenom izjavom ili riječju, što mu nećete olako oprostiti. Nije preporučljivo da se danas upuštate u rasprave jer biste mogli izvući deblji kraj. Problemi sa bubrezima ili urinarnim traktom su rezultat blage upale, pa se malo primirite i ispoštujte liječničke savjete.

Jarac

Umorni ste i to vas je u potpunosti oprhvalo. Imate želju samo da se opustite i odmorite u krevetu, bez da vas iko uznemirava. Da se vas pita ovaj dan biste proveli u pidžami i ne biste izlazili iz kuće. To i nije tako nemoguća misija. Sve što treba da učinite je da isključite telefon i pustite partnera da vas tetoši. Iako niste maza po prirodi, povremeno vam istinski godi da vam neko ukazuje pažnju.

Vodolija

Vi se osjećate kao da se težina cijelog svijeta srušila na vaša pleća , a sa tim ne znate kako da se nosite. Potrebno vam je da se malo odmorite, ali ste toliko rastrojeni da ni to više ne uspijevate. Više šetajte i pokušajte da se isključite iz svakodnevnih dešavanja. Bitnije je da se naučite opustiti i ne misliti na stvari da biste mogli da se u narednim danima suočite sa svim nedaćama koje će vam se silom prilika naći na putu.

Ribe

Vi ne znate kud biste prije od posla, ali nekako uspijevate da se izborite sa svim obavezama koje vam se danas nametnu. Iako niste pretjerano orijentirani na svoj izgled danas dobijate masu komplimenata. Uživat ćete u pažnji koju izazivate , a i u maloj dozi ljubomore vašeg partnera. Sve će biti dobro samo da se završi onaj dio dana koji je povezan sa vašim poslovnim obavezama.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.