Dnevni horoskop za 13. novembar 2016.

Kada neko ne cijeni tvoju prisutnost, pusti ga neka osjeti tvoju odsutnost.

Dnevni horoskop za 13. novembar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Ovaj dan iskoristite za šetnju ili izlet, jer je to ono što vam je potrebno da se oslobodite od svih negativnih misli koje su vas tokom radne sedmice proganjale. Ukoliko namjeravate da se posvetite nekom poslu koji bi vam na ovaj ili onaj način skrenuo misli sa svakodnevnih poteškoća , najbolje bi bilo da taj posao bude usko vezan za nekakav hobi ili razonodu bilo koje vrste u društvu vaših najbližih prijatelja.

Bik

Dan vam je u znaku komunikacije i kontakata uopšte. Uživaćete u pažnji vaših najbližih i svim onim sitnicama kojima će pokazati koliko im je stalo do vas. S obzirom na vašu nježnu i osjetljivu prirodu, ovakve njihove geste će vas natjerati da se i sami zamislite šta možete da učinite da im uzvratite naklonosti, pa će dan pred vama obilovati pozitivnim emocijama i ugodnim iznenađenjima.

Blizanci

Nije najsrećniji dan za Blizance! Vama u posljednje vrijeme vikendi više služe za rad , nego ostali dani u sedmici. I danas ćete imati isuviše obaveza koje će vam oduzeti ono vrijeme planirano za susrete sa vašim najmilijima.Ukoliko zaista mislite da se odmorite , barem danas na to možete da zaboravite. Neplanirane aktivnosti, koje se mogu odnositi i na preuređenje doma, su na pomolu.

Rak

Kad je o vama riječ, situacija je takva da se pola dana osjećate dobro , a pola loše, za što je kriv vaš vladar Mjesec koji sa svojim vrludanjima uzrokuje promjene vašeg raspoloženja. Nastojte da sebi smanjite stresne trenutke i da se zabavite nekim opuštajućim aktivnostima koje bi ovaj put mogle da budu pravo riješenje za dobro raspoloženje. Nije dan u kojem biste se trebali upuštati u ozbiljnije razgovore ili rasprave.

Lav

Kad je o Lavovima riječ danas će svojim raspoloženjem uticati na druge ljude u najpozitivnijem mogućem smislu. Vaš entuzijazam je zarazan i vrlo lako uspjevate da sve oko vas zainteresujete za vaše ideje i planove. Ovaj dan bi najbolje bilo iskoristiti za razgovor sa voljenom osobom i ponovno zbližavanje ili izglađivanje nekih davno nastalih poteškoća. Spremniji ste da saslušate drugu stranu, ali i da se sami otvorite.

Djevica

Djevice nedjelju najradije provode u velikom spremanju, tako će i ovaj put nastojati da svoje aktivnosti usmjere ka čIšćenju doma, da bi se kasnije mogle opustiti u društvu svojih najvoljenijih. Mlađim pripadnicima znaka dan je u znaku strasti, pa vam se savjetuje da se prepustite onome što vam donosi. Iako ste po prirodi vIše okrenuti raciju sada je vrijeme da na trenutak poslušate vaše srce.

Vaga

Ne savjetuje vam se da pretjerujete sa jelom i pićem jer ste danas podložni poteškoćama sa probavnim traktom. Neki vid zdravstvenih smetnji bi moglo prouzrokovati i vrijeme pa vam se savjetuje oprez. Danas sebe stavite na prvo mjesto i uživajte u punoj pažnji koju ćete, za promjenu, sami sebi priuštiti. Ne pokušavajte da najterate ljude oko sebe da vam se povinuju jer biste mogli izvući deblji kraj.

Škorpija

Pred Škorpijama je dan kao stvoren za avanturu u svakom pogledu! Bilo da se radi o novom i uzbudljivom hobiju, promjeni imidža ili nekoj osobi koju nastojite da osvojite ovo je dan u kojem su evidentne promjene na bolje. Pustite svojoj mašti na volju i opustite se ,savjetuju vam zvijezde, jer ćete samo na taj način zaista uspjeti da iskoristite sve dobrobiti koje vam se danas nađu na putu. Nećete se pokajati!

Strijelac

Iako je ovo vrijeme za odmor vi ćete se vjerovatno okrenuti umnom radu i današnji dan provesti u potrazi za pravom literaturom. Ono što može da nahrani vaš vječno gladni um su samo nove informacije, ali ako su povezane sa što neobičnijim oblastima i pojavama. Ukoliko se odlučite da pretražite stare knjige i časopise mogli biste pronaći nešto što vam je do sada stalno promicalo.

Jarac

Nemate razloga da se ne osjećate sjajno. Kao i obično sve radne obaveze ste na vrijeme pozavršavali, a vikend ste započeli sa ugodnim druženjima i ljubavnim raspoloženjem , pa nikakavog razloga nema da ga tako i ne završite. Uživaćete u društvu voljene osobe i brojnih prijatelja, a lako je moguće da se odlučite na jednodnevno putovanje do obližnjeg odmarališta da biste se u potpunosti opustili i pripremili za narednu sedmicu.

Vodolija

Danas ste podložniji emocijama nego prethodnih dana, pa ćete se najvjerovatnije naći u iskušenju da svoje strahove i brige sa nekim podijelite, što i nije toliko strašno, ukoliko uspijete da zadržite pristojnu mjeru u povjeravanju. U suprotnom biste se mogli suočiti sa negodovanjem prijatelja kao i sa njihovim pokušajima da izbjegnu bilo kakav direktan kontakt sa vama.

Ribe

Sjajno se osjećate, istina samo s polja. Unutra vas muči neka vrsta sumnje koju ni sami sebi ne umijete baš najbolje da objasnite. Ukoliko ste zauzeti ona bi se mogla odnositi na vašu vezu i osobu sa kojom ste ,jer se povremeno osjećate kao zalutali putnik. Doduše ovakav vaš stav je često prisutan u svim oblastima vašeg života pa na njega ne biste trebali obraćati preveliku pažnju. Potrebno vam je nešto da osvježite svakodnevnicu.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.