Opasni i bezobrazni: 3 najveće psihopate u horoskopu

Danas najbolje prolaziš ako si pomalo bezobrazan, pomalo strog i ako stavljaš sebe na prvo mjesto. Tada te više cijene – po dobroti gaze.

Svako od nas može da oboli od duševnih bolesti u zavisnosti od životnih okolnosti. Psihoze obolelom oduzimaju realan pogled na sebe, okolinu, menjaju mišljenje, osećanja, ponašanje, ali ova 3 znaka su baš preterala.

Ovan

Najslabiji deo organizma su glava, mozak, oči, i polni organi. Ovnovi nekontrolisano rasipaju energiju, naskaču na sve što ide na dve noge i mnogo se sekiraju! skloni su povredama polnog organa, a živce ne štede i celim bićem se unose u sve što rade!

Za ove ljude karakteristično je da zbog stresova ili dugotrajnog nerviranja lako gube kosu, a onda dobijaju komplekse pa maltretiraju ljude u okolini. Ovnovi bi trebalo da izbegavaju stresne situacije, a u lečenju da koriste prirodne lekove, trave i čajeve. Brže se oporavljaju u prirodi, na čistom vazduhu, uz more ili vodu, ali posle nedelju dana opet prsnu i vrate se na staro. Najtoplija preporuka je poseta psihoanalitičaru, koji će vas bez medikamenata vratiti u normalnu, ukoliko nisu previše poprskali.

Blizanci

 

Najgora kombinacija sklonosti i sudbine je kada jedan Blizanac odlučni da se bavi medicinom. Tada automatski postaje i nepodnošljiv pacijent, jer onda imaju tendenciju da se bave obrnutom psihologijom i pokušavaju upotrebom oštre retorike da od psihijatra naprave pacijenta! Nemojte ih drkati i neće vas ugroziti.

Oni su zapravo od onih psihiča koji su zabavni i dobrodušni, jako retko i melanholični. Nema tu realne agresije, ali budite na oprezu!

Strelac

Strelac je rođeni glumac, gurman i kreten, pa su mu želudac i probavni organi često ugroženi. Sledeći na redu su nervi i mozak, pa nije čudno da svaki od njih ima krajnje nepredvidive obrasce ponašanja.

Često neurotični i histerični, imaju tendenciju da maštaju preko potrebe i da se gube u svojim bolesnim fantazijama. Na njega snažno utiče okolina i još više emocije, pa lako oboli od tuge i depresije. Naravno, ako ih mazite i pazite biće vam zahvalni, ali ako niste od onih koji vole da brinu o deci, Strelac će vam se popeti na pi*kin živac!

U ishrani nemaju meru, uživaju u proždiranju hrane koju inače vole, pa ako niste dobra kuvarica imate šanse da se smorite od negodovanja i prozivki. Dobro reaguje na sve vrste lečenja, ali njihov karakter ih često navodi na alternativnu medicinu, pa će pola svih svojih ludila i frustracija da pokušaju da saniraju upotrebom debelog masnog džointa.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.