Dnevni horoskop za 15. januar 2017.

Čim sam je upoznao, dala mi je do znanja koliko vrijedi. Nije bila jedna od onih laganih i jednostavnih. Oko takvih se obično moraš namučiti da te uopšte i primijete. Njih ne možeš kupiti, pridobiti kojekakvim obećanjima, zavesti otrcanim frazama. Prošle su svašta. Naslušale su se svačega. Ukratko, neuništive su.

Dnevni horoskop za 15. januar 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Danas ste izuzetno dobro raspoloženi i želite da se svi oko vas osjećaju tako. Dajete sve od sebe da dragim ljudima obezbjedite ugodne trenutke, a zauzvrat možete očekivati da vam oni uzvrate istom mjerom. Dan je pogodan za odmor i sve relaksirajuće aktivnosti. Nastojte da ga maksimalno iskoristite i time okrijepite i duh i tijelo.

Bik

Još uvijek ste nervozni zbog nekih dešavanja u porodici, odnosno, više se osjećate zapostavljenima. Problem je u tome što trenutno niko nema ni vremena ni želje da vam se posveti u toj mjeri u kojoj biste vi htjeli. Možda biste trebali da porazmislite o tome da se nečija ljubav ne mjeri količinom vremena koju provede sa vama.

Blizanci

Konačno odmor, mislite vi i već sebi dan punite obavezama, doduše privatnog tipa. Iako vam prijaju susreti sa prijateljima, zanimljivo je to što ste skloni da današnje dogovore s njima doživljavate kao neku vrstu obaveza. Niste ni svjesni da ste poslovnu organizaciju prenijeli i na privatni plan. Sasvim zaboravljate da se opustite.

Rak

Danas je pred vama gomila obaveza. Bilo da radite, bilo da ste slobodni, dan će vam biti ispunjen do te mjere da na kraju nećete znati ni ko ste ni gdje ste. Navalili ste da završite neke od obaveza koje ste sebi , na neki način nametnuli, pa ste se sad našli u stisci sa vremenom. Ipak, ne odustajete i obaveze do večeri privodite kraju.

Lav

Vama je danas u planu putovanje. Bilo da se radi o daljoj, bilo o bližoj destinaciji, šanse da ga realizujete su više nego velike. Naprosto vam je potreban mali bijeg da biste se sabrali i prikupili snagu. Okolina počinje da vas guši i da vam smeta. Osjećate se pomalo sputano, što ne leži vašoj kraljevskoj prirodi.

Djevica

Niste ni danas baš pretjerano zadovoljni, ali šta je tu je. Pošto stvarni uzrok nezadovoljstva leži u vama, nastojte da se posvetite razrješenju unutrašnjih koniflikata, koji su ovaj put jednostavniji nego što mislite. Vi ste barem majstor u samousavršavanju, pa ovo preispitivanje i samoanaliziranje pokušajte tako i da doživite.

Vaga

I danas vam se smiješe ugodna ljubavna događanja. Oni zauzeti , ipak, imaju više sreće nego slobodni priapdnici znaka. Partner će se potruditi da stvori atmosferu ljubavi i romantike, koja vam je potrebna da biste se osjećali sigurnim i zadovoljnim, što će vas potpuno opčiniti. Vaš odnos dobija na stabilnosti.

Škorpija

Danas biste se trebali pozabaviti svojim zdravstvenim stanjem. Bilo da ste isuviše eksplozivni, pa planete za svaku sitnicu, te je vaš problem više u domenu emocija, bilo da ste se icrpili, pa vam vaše fizičko tijelo šalje upozoravajuće signale, zastanite i razmislite na koji način biste mogli sebi da olakšate tegobe.

Strijelac

Za Strijelčeve je ovo još jedan dan u kojem mogu da se posvete svojim mnogobrojnim i nadasve interesantnim hobijima. Šta god da vam pričinjava zadovoljstvo danas će imati prioritet. Osjećate se odlično, pa ni sportske aktivnosti vam neće biti mrske. Prijateljska utakmica, a kasnije dobro druženje, uljepšalo bi vam vrijeme.

Jarac

Još uvijek se držite provjerenih metoda odmaranja u krugu vama dragih bića. Čini se da vam je potrebna duža pauza od kontakata sa spoljnim svijetom. Nekako ste razočarani , bilo da je riječ o nekom događaju , bilo o ljudima. Ipak, nije sve tako turobno kako se na prvu čini, nakon ove pauze, bićete ponovo kao novi.

Vodolija

Vodolije bi se mogle ponovo uputiti u istraživanje novih mijesta i predjela. Za vas je bitno da danas pronađete nešto što do sada niste, pa makar se radilo o običnom butiku ili parfimeriji u koju još niste kročili. Nije nužno da napuste prebivalište da biste se osjećali dobro, bitno je da je to neki novi , vama zanimljiv kutak.

Ribe

Danas ste okrenuti finansijskim proračunima. Istina, nije vas baš uobičajeno vidjeti u tom raspoloženju, ali sticaj okolnosti je takav da pokušavate da svoja sredstva što pametnije uložite. Ukoliko je riječ o kupovini pokušavaćete da prođete što povoljnije i u tu svrhu vam neće biti žao više vremena provesti u obilasku radnji.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.