Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.

Iskrena prijateljstva i ljubav ne mogu razdvojiti kilometri. To znaju osobe koje jedva čekaju zagrliti nekoga opet.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Za Ovnove ove sedmice predlažemo lakšu hranu – povrćne supe i čorbe (eventualno sa pilećim mesom), dosta salate, ali bez jakih začina, a kao dezert možete konzumirati sutlijaše, kompote ili voće.

Ljubav

Ah… kad bi čovek tek tako lako mogao doneti neke odluke! S jedne strane – jako vas privlači jedna osoba, non stop razmišljate o njoj, maštate, pravite planove…svesni ste da druga strana itekako „trza“ na vas, pa mi nije jasno – šta vas onda sprečava i koči da se svemu prepustite? Funkcionišete ovih dana po principu „kreni-stani“, i pitanje je hoćete li uspeti da u svojoj glavi konačno „prelomite“ i zaplovite vodama ljubavi….Pratićemo situaciju pa ćemo videti kako vam ide…U postojećim emotivnim relacijama – pa, ne moraju baš svi da znaju da vam u ovom periodu baš i ne funkcioniše sve u odnosu kako treba. Neki od vas bi se možda upustili u neki flertić preko posla, čisto da razbijete monotoniju i ponovo se osetite dobro, ali nisam sigurna da bi to bio najpametniji potez u ovom periodu…

Posao

Aktivirano polje poslovne svakodnevice početkom ove sedmice baciće fokus na odnose sa kolegama i saradnicima. Moguće je da u ovom segmentu dođe do nesuglasica, promena u dogovorima, preteranog kriticizma. Naglašena je potreba da se što više posvetite poslovnim obavezama, jer morate računati da će vam to oduzeti dosta vremena. Neki potezi vaših kolega vam se ne sviđaju, a verovatno ćete se teško sporazumevati i dogovarati i sa šefovima. Nepredviđene blokade u dugogodišnjim saradnjama.

Novac

Poboljšanje kada su prilivi u pitanju. Ipak, polje dugovanja je još uvek jako potencirano, i morate dobro voditi računa kako preraspodeljujete postojeća sredstva.

Zdravlje

Do polovine nedelje stoji vam slabost i iscrpljenost i verovatno ćete se „boriti“ da ne podlegnete nekom virusu ili prehladi. Jako naglašena potreba da vodite računa o imunitetu.

Bik

Da biste malo iskontrolisali svoj apetit, i smanjili taj „šlauf“ koji je počeo da vam se stvara oko stomaka – okrenite se pilećem belom mesu, ribi, posnom siru. Od povrća – spanać, šargarepe. Od voća – jabuke.

Ljubav

Previše u ovoj nedelji očekujete od voljene osobe. Neophodno vam je da vam posveti više pažnje i svog vremena. No, malo je verovatno da će druga strana moći da vam izađe u susret onoliko koliko očekujete. Naime, voljena osoba je prilično u ovom periodu zablokirana i sputana nekom svojom ličnom problematikom i najviše je okrenuta sebi i svojim interesima. Ovo može dovesti do zahlađenja i distanciranja koje ćete vi prilično teško prihvatiti. Pokušajte da imate razumevanja. Neko koga jako dugo niste videli dolazi ponovo u vašu blizinu – do kontakta i susreta može doći već u prvim danima ove sedmice. Slobodni sada mogu lako ostvariti jaku povezanost sa osobom koja ih interesuje, ali još uvek nema naznaka ulaska u vezu.

Posao

Ulažete veliki trud u neke poslovne dogovore i pokušavate da pokrenete priče od kojih mnogo očekujete. Iako je vaš nastup više nego dobar, evidentno je da ćete imati posla sa dosta napornim saradnicima, tako da ne računajte da ćete do rezultata doći lako. Do polovine sedmice neki se poslovi mogu razvlačiti i opterećivati vas, da bi tek u drugom delu nedelje sve krenulo nekim bržim tokom. Budite odgovorni prema poslovnim obavezama koje imate – ne gomilajte ih i ne ostavljajte za sutra.

Novac

Budite dosta obazrivi kada su finansijska ulaganja u pitanju. Takođe, povedite računa o svojim troškovima, jer pokazujete veliku neumerenost.

Zdravlje

Evidentno bolja zdravstvena situacija, ali sve je to još uvek na dosta nestabilnim temeljima. I na dalje postoji potreba da vodite računa o sebi. Starijim Bikovima mogu se aktivirati hronične bolesti.

Blizanci

Ove sedmice vam je potrebna jača energija, pa vam preporučujemo više zeleniša na trpezi – naročito spanaća, zelene salate. Za doručak koji treba da vas „drži“ dobar deo dana – integralne žitarice, jaja, jogurt.

Ljubav

Dosta toga u vašem emotivnom životu i odnosu sa voljenom osobom zavisiće ove sedmice samo od vas. Naime, partner je u periodu kada ima dosta poslovnih obaveza, ali moguće i porodičnih problema, pa će imati mnogo manje vremena za vas, a moguće je da će često izgledati dosta distancirano i rastreseno. Vi biste trebali da sve ovo pokušate da razumete i da se prilagodite, da se potrudite da na pravi način iskoristite zajedničke momente, a ne da unosite dodatno nemir i nervozu u odnos. Ako ste sami, komunikacija sa osobom koja vam se dopada se popravlja i vaši razgovori postaju sve duži. Osećate jaču bliskost i povezanost, a moguće je da ćete sredinom sedmice ili za vikend uspeti da ugovorite i ljubavni sastanak.

Posao

Vi lično se osećate stabilnije, ispunjenije i zadovoljni ste onim što ste postigli, ali i time kako se odvijaju planirani dogovori. Bolja fokusiranost i jača organizacija dovešće do toga da na lakši i brži način uspevate da završite poslovne obaveze. Ipak, u saradničkim i partnerskim odnosima biće potrebno više prilagodljivosti, neki put i popustljivost da bi sve funkcionisalo kako treba. Šefovi vas koče u nekim vašim zamislima – ne odustajte od ovoga, ali sačekajte pogodan momenat za još jedan razgovor sa njima.

Novac

Pojačani troškovi vezani za dom ili članove porodice, a ako ste privatnik – i tu ćete imati više izdataka nego inače.

Zdravlje

Starijim pripadnicima znaka naglašene su hronične tegobe. Mlađi Blizaci mogu osećati češće umor i pad energije.

Rak

Da biste malo rasteretili želudac i poboljšali probavu, pokušajte da ove sedmice češće jedete povrće i meso kuvano na pari. Prijaće vam i supe, jogurt, tostiran hleb, banane i jabuke.

Ljubav

Ako je u prethodnom periodu bilo jačih nesuglasica sa emotivnim partnerom (a sigurna sam da jeste), ova nedelja može doneti smirivanje, ali samo ako pokušate da malo utišate svoj kriticizam i naglašenu preosetljivost kada se povedu pitanja koja su važna za vaš odnos. Umesto da se rasipate u podbadanju i nekim besmislenim pridikama, bolje je da pokušate da pokrenete korektnu priču, u kojoj ćete neke stvari razjasniti jedno drugom. Imate šansu da se malo sredite, pa gledajte da je i iskoristite. Ako ste slobodni – može vas iznenaditi kontakt od strane bivšeg emotivnog partnera, pa se nećete u prvom momentu snaći kako da odreagujete. Ako postoji osoba koja vam se dopada, trenutno ne uspevate da vaša komunikacija teče bez zastoja.

Posao

Što više žurite, manje ćete postići. Šta više – u pokušajima da ubrzate neke poslovne situacije, naročito dogovore, samo možete izgubiti ili vam se neke prilike mogu izmaći iz ruku. Možda je bolje da sada više analizirate, pravite i menjate planove, a da konkretno dejstvo ostavite za narednu sedmicu. Nervoza će biti prisutna u vašim odnosima sa kolegama, saradnicima, ali i nadređenima. Ne uspevate da se uklopite ni kada je mišljenje, ni kada je način rada u pitanju. Budite pametni, povucite ručnu i spustite tenziju.

Novac

Znate kako se kaže – ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji. Zalud vi neke nevažne troškove držite pod kontrolom, kada na drugoj strani rasipate. Nepovoljna finansijska situacija.

Zdravlje

Nervoza kojoj ste u ovoj sedmici itekako podložni, najviše će se odraziti na probavni sistem kod mlađih pripadnika ovog znaka. Potrebno je nešto promeniti u načinu ishrane. Starijima problemi sa leđima i nogama.

Lav

Potrebno vam je više magnezijuma, kalijuma, gvožđa i vitamina C u ishrani da biste se osećali bolje i izašli iz nepovoljnog perioda i osećaja težine. Što više zeleniša i crvenog mesa, šargarepe i spanaća.

Ljubav

Osećaj da ste u „zimskom snu“ i da vam nije ni do čega, a kamoli do truda kada je vaš odnos sa partnerom u pitanju, počeće polako da popušta u drugom delu ove sedmice. I neke tenzije će nestati, pa ćete vi i voljena osoba moći da se više posvetite jedno drugom. Sada treba raditi na tome da povratite bliskost i razumevanje. Savetuje vam se da oboje budete aktivni, da više izlazite i družite se, da ponovo probudite onu vrcavost i veselost koja je obeležavala vaš odnos. Slobodni Lavovi se istinski trude oko jedne osobe koja se pokazuje kao prilično krupan zalogaj za njih. I vi ćete menjati svoje taktike, da biste joj se približili, jer ste shvatili da ona neće sama doći do vas, da ćete morati da budete mnogo aktivniji i više angažovani.

Posao

Imate mogućnosti da neke svoje poslovne relacije učvrstite, ali samo ako budete spremni da usvojite način funkcionisanja druge strane. U prevodu – prilagodite se, da biste izvukli maksimum. Mučiće vas neke nerešene situacije iz kojih ćete misliti da ćete se teško iščupati, ali pošto ste u ovoj nedelji itekako sposobni da saradnicima pristupite na pravi način, izvesno je da ćete sve uspešno privesti kraju. U nekim dugogodišnjim poslovnim partnerstvima može doći do kratkotrajnog zastoja u poslovanju.

Novac

Prilično nepovoljna situacija u finansijskom sektoru. Od samog početka nedelje krenućete sa troškovima, a izvesno je da će neke obaveze, za koje ste se nadali da ćete ih makar još jedno vreme izbeći, doći na naplatu.

Zdravlje

Vaša zdravstvena situacija nije savršena, ali postoji velika šansa da se ovo stanje popravi tokom ove sedmice. Više se posvetite sebi.

Devica

Naporan i stresan period koji je iza vas ostavio je posledice koje se mogu ublažiti i kroz ishranu. Vašem je organizmu potrebno crveno voće i povrće, belo meso i riba, mleko i crna čokolada. Preporučuje vam se da konzumirate i više čajeva – zeleni, crni ili Rtanjski.

Ljubav

Odnosi sa emotivnim partnerom već izvesno vreme funkcionišu u dosta promenljivom fazonu. U jednom trenutku ste obzirni i pažljivi jedno prema drugom, već u narednom dolazi do tenzija i trzavica, uglavnom nepotrebnih i bez ikakvog naročitog razloga. Ove sedmice je zaista neophodno da konačno stavite tačku na ovakav način funkcionisanja i da pokušate da se prilagodite više jedno drugom. U suprotnom, doći će do još većih napetosti u vašem odnosu. Jedna osoba vas jako privlači, ali postoje određeni razlozi zašto sputavate sebe u kontaktu sa njom. Ako dozvolite sebi da se ipak prepustite, ne razmišljajući o tome šta donosi sutra, u ovom se periodu može pokrenuti jedna strasna i intenzivna ljubavna priča.

Posao

Dosta toga treba raščistiti u poslovnom segmentu, posebno u odnosu sa saradnicima i poslovnim partnerima. Sam početak nedelje pokazaće se kao dosta naporan po vas, a možete ga učiniti još težim ukoliko dozvolite sebi da ishitreno i impulsivno delate u nekim situacijama. Ne budite previše sitničavi i kritični prema onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi. Kopnkurencija vam u ovom periodu zadaje dosta glavobolje, a možete je imati i u okruženju najbližih kolega. Budite odgovorni prema obavezama.

Novac

Vreme je da neka zaostala dugovanja konačno izmirite, jer će ona u narednom periodu svakako doći na naplatu. Ne pravite sebi dodatne troškove.

Zdravlje

Mlađe Device ne bi trebale da prođu loše u zdravstvenom smislu kroz ovu sedmicu. Moguć je samo nešto usporeniji metabolizam. Kod starije populacije i dalje su aktuelne hronične tegobe.

Vaga

Ako do sada niste koristili kurkumu, mogli biste da probate – ne samo da je možete iskoristiti kao začin, već će ona, u kombinaciji sa medom doprineti da se osećate bolje i ojačate svoj imunitet.

Ljubav

Problem u komunikaciji između vas i emotivnog partnera dosta je naglašen tokom ove nedelje. Niti ste vi niti voljena osoba nešto naročito spremni za kompromise, najviše iz ubeđenja da ste u pravu i da druga strana ima prevelike zahteve. Naročito ćete vi biti kruti i autoritativni, pa biste trebali da malo „omekšate“ svoj stav prema voljenoj osobi. Ušli ste u period kada će se nesuglasice češće javljati, i trebali biste da to maksimalno predupredite i ublažite. Ako ste slobodni – velika privlačnost prema jednoj osobi je sve izraženija. Ni sami niste sigurni da li da „krenete u napad“ ili da ukočite – neke prepreke definitivno postoje ovde, a moguće je da je osoba koja vam se dopada starija ili zauzeta.

Posao

Teško uspevate da kontrolišete dešavanja u poslovnom segmentu. Ni vi niste trenutno u svom najboljem izdanju, dozvoljavate da vam neke prilike promiču ispred nosa, a posvećujete svoju punu pažnju nebitnim stvarima ili redovnim obavezama. Problemi u komunikaciji sa svima sa kojima dolazite u kontakt – ovo ne moraju biti konkretno rasprave, već se sve može odraziti i kroz nemogućnost postizanja sporazumnog rešenja i dogovora. Takođe, očekujte blokade kod poslova za koje ste mislili da ste ih već priveli kraju.

Novac

Povlačili ste neke pogrešne poteze i našli se u situaciji da morate da se prebrojavate. Doduše, ovo jeste kratkotrajno stanje – ali zato – više razmišljanja naredni put!

Zdravlje

Grlo vam je još uvek vrlo osetljivo i potrudite se da kroz adekvatno oblačenje, konzumiranje vitamina i čajeva poboljšate svoj imunitet. Starijoj populaciji problemi sa kretanjem, nogama, venama.

Škorpija

Energija je na vrlo niskom nivou, a povremeno vas hvataju i talasi depresije. Ovo se stanje može donekle popraviti ishranom – više jedite crveno meso, zeleno povrće, ribu, pomorandže, jaja.

Ljubav

Opet dolazi do distanciranja kada su vaši emotivni odnosi u pitanju. Vi ćete biti osoba koja će se zatvoriti i posvetiti nekim drugim situacijama u mnogo većoj meri, nego voljenoj osobi. Evidentno je da ste okupirani poslovnom ili materijalnom problematikom, ali ne biste smeli baš da dopustite da odnos sa emotivnim partnerom stagnira zbog toga. Pokušajte da pronađete više vremena za zajedničke trenutke. Slobodne Škorpije su u ovom periodu povezane sa dve osobe – jedna može biti iz kruga prijatelja, a druga iz segmenta posla. Ni vi sami ne znate kojoj biste od njih trenutno „dali prednost“ – moguće je da još uvek u svojoj glavi niste raščistili šta tačno osećate… i prema kome…

Posao

Promene u planovima, promene u dogovorima, zastoji u poslednjem trenutku i na sve to – dosta komplikovani odnosi sa ljudima sa kojima sarađujete. Sve ovo vas čeka od samog početka sedmice u koju ulazite. Takođe, neke promene koje se dešavaju u poslovnom okruženju vam se ne dopadaju ni malo i još uvek niste sigurni kako će se odraziti na vas. Do samog kraja radne nedelje očekuje vas užurban tempo dešavanja, borba sa blokadama i težinom. Biće ovo naporan period za vas.

Novac

Neka dugovanja iz proteklog perioda na koja ste „zaboravili“, sada dolaze na naplatu. Naravno, u najnezgodnijem mogućem momentu.

Zdravlje

Zdravstveni segment je i dalje prilično „rovit“. Potrebno vam je više odmora nego inače. Kod starije populacije moguće su tegobe vezane za kičmu, noge, venski sistem.

Strelac

Vaš probavni sistem ne funkcioniše kako treba u ovom periodu. Pokušajte da se okrenete ka lakšoj hrani, bogatoj vlaknima, povrću. Koristite đumbir kao začin, a možete pripravljati i čaj od njega.

Ljubav

Nezadovoljstvo u odnosu sa emotivnim partnerom je više nego izvesno kod vas u ovoj nedelji. Voljena osoba funkcioniše na isti način kao i do sada, ali očigledno je da vama nešto u svemu tome „ne štima“ i nije po volji. Vaša hladnoća i povremena distanciranost smeta partneru, ali on za sada ne reaguje. Bilo bi dobro ako biste pokrenuli priču o onim situacijama koje vas muče, ali je pitanje da li ćete to zaista i uraditi. Kao da se mnogi od vas nadaju da će voljena osoba sama „ukopčati“ šta nije u redu. Ako ste slobodni – trenutno ste vrlo vezani okovima prošlosti. Lomite neke stvari u svojoj glavi, ali je neizvesno da li ćete imati snage da nešto i preduzmete. Prisutno je veliko emotivno nezadovoljstvo i statičnost.

Posao

Iako neku formu podrške imate, još uvek nije vreme da se preterano ističete ili pokrećete neka pitanja u poslovnom segmentu. Bolje je da pratite situaciju, pravite neku formu analize i plana u svojoj glavi i da sačekate pogodan momenat kada će se neke stvari otvoriti. Ako morate da donesete neku odluku, nemojte to raditi sami, bilo bi dobro da potražite savet od osoba kojima verujete. U privatnom segmentu može doći do problema i okolnosti koje vas sputavaju u ostvarenju onoga što ste zamislili.

Novac

Vrlo obazrivo i promišljeno napravite plan kada su prilivi i troškovi u pitanju. Moraćete da se odreknete nekih kupovina koje vam sada nisu neophodne.

Zdravlje

Problemi sa glavoboljom, iscrpljenošću, faktor stresa je vrlo prisutan. Kod starije populacije jače hronične tegobe.

Jarac

Potrebna vam je jedna brza detoksikacija organizma. Konzumirajte dosta vode (najbolje sa malo limuna), sirovo ili kuvano povrće u većim količinama, a od mesa – barenu govedinu. Bez slatkiša, eventualno malo crne čokolade.

Ljubav

Protekli period je doneo dosta problema onima koji su u emotivnim vezama ili bračnim zajednicama. Ni ova sedmica nije nešto naročito bolja, jer ćete vi funkcionisati na dva načina (a oba su podjednako loša)…Ili ćete se u potpunosti zatvoriti prema voljenoj osobi i brinuti neke svoje brige, ili ćete biti dosta odsečni i autoritativni u komunikaciji sa njom. Ni jedno ni drugo neće pozitivno rezultovati u vašoj emotivnoj priči. Savetuje vam se da razmislite o tome da niste sami u ovoj vezi….Neki vas strahovi ili problemi sputavaju da se u potpunosti otvorite prema jednoj osobi sa kojom imate odličnu komunikaciju i bliskost. Sve funkcioniše kako treba… ali konkretnog ulaska u vezu nikako nema. Sve čeka samo vaš potez.

Posao

Neka ste poglavlja kada su poslovne obaveze u pitanju zatvorili, rešili se „repova“ iz prethodnog perioda i sada možete pokušavati da pokrenete neke nove priče. No, to je mnogo lakše reći nego učiniti, što će vam itekako postati jasno tokom ove sedmice. Dolazićete u kontakt sa ljudima koji su izuzetno teški, zahtevni, koji postavljaju pred vas uslove koje vi trenutno niste spremni da prihvatite. Nemojte dozvoliti da vas sve ovo izbaci iz takta – nastavite dalje, uporno i strpljivo. Rezultati neće izostati.

Novac

Novčana situacija itekako klacka, a vi nekim svojim pogrešnim potezima dodatno doprinosite nestabilnosti u ovom segmentu.

Zdravlje

Budite oprezni kada je fizička aktivnost u pitanju, jer se možete povrediti, pasti ili istegnuti mišić, ligament, tetivu.

Vodolija

Navalite ove sedmice na supe i čorbe –ne samo da ćete doprineti da se osećate bolje, već ćete brzo videti da se kilogrami nakupljeni u prethodnom periodu, tope. Uz ovo – što više salata.

Ljubav

Ako upadnete u začarani krug poslovnih i finansijskih obaveza, više je nego izvesno da ćete odnos sa voljenom osobom u potpunosti potisnuti u neki dvanaesti plan. Ako imate nameru da vaša veza funkcioniše i dalje, makar se u drugom delu sedmice okrenite ka voljenoj osobi. To malo vremena koje uspevate da odvojite za nju, iskoristite makar kreativno i kvalitetno. Neki put i sitnice mnogo znače. Kod slobodnih Vodolija će neke „magle“ u glavi početi da se raščišćavaju tek od ulaska Sunca u vaš znak, pred vikend. Moći ćete jasnije da sagledate svoju situaciju, ali i da konačno odlučite da li želite da pokrenete jedan odnos ili ne. Neke strasti vas izjedaju i morate rešiti da li da im se prepustite ili ne.

Posao

Početak nedelje je haotičan i verovatno je da ćete makar prvu njenu polovinu provesti baš u ovakvom fazonu. Gomila obaveza koje niste završili čeka na vas, a vremena je premalo da bi se sve odradilo na vreme. Bukvalno ćete juriti sto na sat, ali i neke poslove odraditi ofrlje, čisto da biste mogli da kažete da ste sve završili. Na sve ovo – kontakti sa drugim ljudima su više nego napeti, često prožeti nervozom, kritikom, nerazumevanjem. Odnos sa nadređenima će takođe biti naporan po vas.

Novac

Najviše mrzite kada morate da izvadite veću sumu novca iz džepa i platite neke obaveze, a niste sigurni da li je to moglo da sačeka. Ne žalite – rešite se tereta dugovanja.

Zdravlje

I sami ste svesni da ste se usedeli, da ste statični i bez energije. Potrebno je da se okrenete rekreaciji, vežbanju, makar šetnji.

Ribe

Da biste malo podigli svoju energiju i imunitet i poboljšali krvnu sliku, savet za vas je da u svoju ishranu uvrstite namirnice bogate gvožđem – džigericu, ribu, jaja, spanać, sušeno voće, cveklu.

Ljubav

Vaša raspoloženja i ponašanja je prilično teško kontrolisati u ovom periodu. Sigurno je da će se ovo odraziti na odnos sa voljenom osobom, pa bi bilo dobro da pokušate da budete umereniji kada su vaše promene raspoloženja u pitanju. Emotivni partner se u ovom periodu mnogo više od vas trudi da održi vašu vezu stabilnom. Mogli biste da sledite njegov primer. Ako ste slobodni, više je nego izvesno da ćete to i ostati i kada ova sedmica prođe. Osobe koje vas privlače definitivno nisu ono što vam je potrebno. Negde vi to i sami znate, ali se trenutno zanosite nekim pričicama koje vam više koriste da „ubijete vreme“ i da vam se makar nešto dešava u životu. Lepi, a sami – a vreme za ljubav još uvek se čeka…

Posao

Povremeno ćete u ovom periodu raditi u korist svoje štete i trebali bi da to predupredite. Ne možete se postaviti previše isključivo u nekim situacijama, naročito ne u odnosu sa saradnicima, a pogotovo sa nadređenima. Evidentno je da vam ovi drugi nameću dosta komplikovane i zahtevne obaveze, ali ublažite svoje negodovanje i sklonost ka kritikama i oštrim rečima onda kada im vreme nije. Ako sami ne možete da se izborite sa nekim situacijama, poslušajte savet osobe koje je na vašoj strani i koja se samo trudi da vam pomogne i izađe u susret.

Novac

Dugovi koje ste u proteklom periodu napravili sada dolaze na naplatu. Manjak novca u novčaniku sada će biti teško nadoknaditi.

Zdravlje

Manjak energije, slabost imuniteta, problemi sa krvnom slikom – sve se ovo da popraviti ukoliko se više posvetite sebi.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.