Dnevni horoskop za 15. juli 2016.

Sa pojedinim osobama se brzo povežeš. Postanu ti svakodnevnica, dio života, bijeg od realnosti i nadmoćna utjeha. Toliko ti je lijepo sa njima, da se naprosto zapitaš, gdje su bili ranije.

Dnevni horoskop za 15. juli 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Dan je kao stvoren za osmišljavanje plana raspodjele novčanih sredstava bilo na dnevnom, bilo na sedmičnom, bilo na mjesečnom nivou. Za početak ne bi bilo loše da se malo posvetite i realnom sagledavanju vašeg stanja na računu, a da se ne oslanjate isuviše na očekivanja.

Bik

Mnogi pripadnici ovog znaka danas će se naći u situaciji da emotivnije reaguju kad je o njihovim najbližim riječ. Posebno ste osjetljivi na porodicu i sve što bi danas moglo da ju ugrozi na neki način ili da vašim najmilijima predstavlja problem skloni ste da doživite lično. Možda to vašim najdražima neće biti milo.

Blizanci

Mnogi pripadnici ovog znaka naćiće se u nezgodnoj poziciji jer su prekoračili dozvoljeni limit kad je potrošnja u pitanju. Za sada možete samo da učite iz sopstvenih grešaka. Ne vrijedi vam da se jedite ili uopšte osjećate loše. Što je učinjeno je i sada možete samo da se pobrinete da ubuduće ne pravite takve greške.

Rak

Vi ste okrenuti izlascima i provodu. Primat nad bilo čim danas imaju prijateljski susreti i vi im se okrećete kao jedinom izlazu iz dosadne svakodnevnice. Vama nedostaje uzbuđenje i danas ste skloni da se po svaku cijenu upustite u nešto što bi vam promijenilo rutinu. Pozive za izlazak rado prihvatate , što je najbolje što možete da učinite trenutno.

Lav

Okrenuti ste poslu, mada niste puni radnog elana. Shvatate da je neophodno da završite dnevne obaveze da biste dobili željene rezultate, pa ćete se ,iako bez volje, upustiti u poslovne aktivnosti. Nastojte da danas odradite sve što vam je na tapetu, da biste sutra mogli da uživate u slobodnom vremenu i stvarima koje volite.

Djevica

Mnogi pripadnici ovog znaka će se danas okrenuti učenju i uopšte sticanju novih znanja. Za sada vam polazi za rukom da se izborite sa svim nagomilanim obavezama i da donesete red u haos koji su oko vas dobrim dijelom napravili drugi ljudi. Ipak, da se takve stvari ne bi ponavljale moraćete da naznačite granicu koju ne smiju da pređu.

Vaga

Vi ste pomalo nezadovoljni trenutnom situacijom na ljubavnom planu. Čini vam se da ne dobijate dovoljno pažnje i da vas okolina , kao i partner, ignoriše. Iako je istina sasvim drugačija vi se nećete dati ubijediti u suprotno. Za sada vam je bitno da vas obasipaju komplimentima , što izostaje i vi odmah stvari tumačite negativno.

Škorpija

Ovo je sjajan dan za ljubav kad je o onim pripadnicima znaka koji su u vezi riječ. Partner je izuzetno romantično rasspoložen i pokazuje vam svoju naklonost na sve moguće načine. Vi ste s druge strane srećni i uživate. Ipak ne zaboravite da je potrebno da povremeno nekim sitnijim znakom pažnje i uzvratite.

Strijelac

Vi danas vrijedno radite. Svaku misao dajete upravo poslu i aktivnostima koje vas na toj strani očekuju. Za sada to i nije tako loše, ali malo pažnje posvetite zdravlju. Isuviše mnogo se dajete, a pri tome ne vodite baš dovoljno računa o sebi, pa je lako moguće da se kao prvi znaci slabosti pojavi iscrpljenost ili čak nekakva upala.

Jarac

Divan dan za ljubav i uopšte ljubavne kontakte. Oni pripadnici znaka koji su zaljubljeni će se svakako danas osjetiti na neki način povezanima sa voljenom osobom. Svaki znak pažnje od partnera kod vas će danas izazvati plimu emocija. Imate utisak da se vaš odnos produbljuje i dobija na značenju.

Vodolija

Potrebno vam je da se odmorite, jer ste već na korak do postelje. Vaše zdravstveno stanje vam ne dozvoljava da se nekim malo jačim tempom upuštate u bilo koji vid aktivnosti. Neophodno vma je da zastanete i za promjenu se posvetite malo više sebi , a malo manje drugima. Na kraju krajeva odgodite sve i odmorite se.

Ribe

Ovo je za vas još jedan krajnje užurban dan. Imate isuviše dešavanja da biste mogli da se posvećujete trivijalnim stvarima kakve su inače jedan dio vaših svakodnevnih zbivanja. Nećete imati vremena ni da se zbunite ili naprosto utonete u neko od vaših konfuznih stanja, što se inače dešava kad trebate brzo da odreagujete i odradite nešto.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.