Najbolji parovi u horoskopu: Ko to pravi vatromet u krevetu?

Ne želim da budem u vezi. One sputavaju. Želim najboljeg prijatelja sa kojim mogu da spavam, vodim ljubav, putujem, kupujem, radujem se, živim… Želim partnera u zločinu, životnog partnera. Nekoga sa kim mogu da se smejem i gradim život. Nekoga kome mogu da poverim svoje srce, novac, život! Nekoga koga se ne plašim izgubiti jer znam da me nikada neće izneveriti. Veze jednostavno nisu za mene, ali partnerstvo, to prihvatam.

Saznajte sa kim ćete se najbolje složiti u krevetu, a od koga je bolje da odmah pobegnete!

Odaberite znak:

Ovan

Ovnovi uvek dobijaju šta žele, i imaju neverovatan seksualni apetit. Izuzetno su samouvereni i vole da dominiraju u seksu.

Najbolji partneri: Lav, Strelac, Blizanci, Vodolija

Bik

Bikovi su romantične duše, i najsenzualniji od svih znakova. Cene dugu predigru.

Najbolji partneri: Devica, Jarac, Rak, Škorpija, Ribe

Blizanci

Majstori flertovanja, Blizanci vole da sve bude spontano. Rutina im lako dosadi, pa da bi bili verni treba im izuzetno maštovit partner.

Najbolji partneri: Vaga, Vodolja, Ovan, Lav, Strelac.

Rak

Rakovi vole intimu, i zadovoljstvo partnera stavljaju ispred svog. Potrebno im je da dobro upoznaju partnera pre nego što se predaju strastima.

Najbolji partneri: Škorpija, Ribe, Bik, Devica, Jarac.

Lav

Strastveni i šarmantni, Lavovi su pravi eksploziv u krevetu. Često vole grubo, ali tačno znaju kako da zadovolje partnera.

Najbolji partneri: Ovan, Strelac, Blizanac, Vaga, Vodolija.

Devica

Device su logične i praktične, pa iznad svega cene rutinu. Od njih uvek znate šta ćete dobiti u krevetu, pa ako volite da malo začinite stvari, bežite od njih!

Najbolji partneri: Bik, Jarac, Rak, Škorpija, Ribe.

Vaga

Vage vole pažnju. Ako im malo laskate, velika je šansa da su vaše. Pored toga, izuzetno su maštovite, a najviše od svega pali ih mentalna stimulacija.

Najbolji partneri: Blizanci, Vodolija, Ovan, Lav, Strelac.

Škorpija

Škorpije su poznate kao najveći zavodnici. Izuzetno su zavodljivi, a seks im je vrlo bitan. Vrlo su posesivni, ali znaju kako da vas zadovolje.

Najbolji partneri: Rak, Ribe, Bik, Devica, Jarac.

Strelac

Strelčevi su najrazigraniji u krevetu. Lako im sve dosadi, pa partner uvek mora da ima spremnu neku novu igricu kako bi im raspirio maštu. Ne vole da ih iko kontroliše.

Najbolji partneri: Ovan, Lav, Blizanci, Vodolija.

Jarac

Jarčevi nisu materijal za jedno veče, ali ako ste sa njima dovoljno dugo, pokazaće vam svoju divlju stranu koja će vas zaprepastiti. Važno im je da zadovolje partnera.

Najbolji partneri: Bik, Devica, Rak, Škorpija, Ribe.

Vodolija

Najmaštovitiji od svih znakova, Vodolije su uvek za igrice i eksperimente. Sa njima nikad nije dosadno.

Najbolji partneri: Blizanci, Vaga, Lav, Strelac, Ovan.

Ribe

Ribe će vam rado prepustiti glavnu reč u krevetu. Treba im puno podsticanja da vam pokažu šta zaista umeju. Ljubav im je uvek ispred seksa.

Najbolji partneri: Rak, Škorpija, Bik, Devica, Jarac.

Izvor: zena.blic.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.