Dnevni horoskop za 15. maj 2017.

Ako ne znate koliko je nekome stalo do vas, učinite da među vama zavlada šutnja. Kome je stvarno stalo, on šutnju sa vama ne može dugo izdržati.

Dnevni horoskop za 15. maj 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Ovo nije vaš dan ni po kojoj osnovi. Osjećate se krajnje loše, nervozno, depresivno. Razlog tome u stvari i ne postoji. Naprosto vas nervira sama pomisao na vrijeme, a sa njom i sve ostalo. Možda ne bi bilo loše da se od takvog raspoloženja pokušate odbraniti fizičkom aktivnošću. Možda niste znali, ali vježbanje popravlja raspoloženje.

Bik

Kod vas je ovaj dan rezervisan za šetnje, druženje, prijatelje ili jednom riječju sve što nije posao. Dosta ste radili u prethodnim danima, pa sada želite da se malo opustite i da uživate u svim lijepim stvarima koje su pred vama. Nište na može da vam poremeti planove. Ovo je dan u kojem se u potpunosti opuštate.

Blizanci

Imate posla i preko glave, što je kod vas već standardna situacija početkom radne sedmice. Za sada vam je potrebno da se dobro pripremite i izradite svojevrstan radni plan ili naprosto da odredite prioritete kao i vrijeme koje vam je potrebno da ih obavite, jer bi se u suprotnom situacija mogla oteti kontroli.

Rak

Vi ste danas nemirna duha. Željeli biste da nešto ostvarite, a ne znate ni kako ni od čega da počnete. Za sada vam je neophodno da se smirite, a tek onda razmislite o svojim težnjama. Ne započinjite nešto za što niste sigurni da ćete s uspijehom završiti , kao ni nešto što će vam biti zanimljivo samo na kraće vrijeme.

Lav

Ne odgovara vam trenutna situacija na poslovnom planu. Nervozni ste i nezadovljni učinjenim, pa ćete biti skloni da se istresete na prvoj osobi koja vam stane na put. Nije najbolji način da započnete radnu sedmicu, pa bi vam se savjetovalo da se pokušate obuzdati i da sukobe na poslovnom planu danas izbjegavate.

Djevica

Kod vas je ljubav i dalje jedna od najvažnijih oblasti. Samo na tom planu se u stvari osjećate ispunjeno i zadovoljno. Sve drugo vam je već pomalo dosadilo: posao, sumorni hladni dani, isti ljudi i zbivanja. Iako vi spadate u strpljive osobe, sada već osjećate da vas sve pritišće. Ipak, ne gubite nadu, već se držite onog lijepog, a to su trenuci sa partnerom.

Vaga

Stresan dan je pred vama. Možete očekivati da vam se upravo kroz posao desi da se ni krivi ni dužni nađete na udaru kritike sa svih strana. Moguće je da je ona nekim manjim dijelom i opravdana, ali u većoj mjeri je samo odraz potrebe pojedinih kolega da svoje nezadovoljstvo istresu na nekome, a ko je bolji žrtveni jarac od vas?

Škorpija

S obzirom na količinu obaveza koje imate na privatnom planu i vašu riješenost da im se danas posvetite , za vas bi najbolje bilo da ukoliko ste u mogućnosti uzmete slobodan dan. S obzirom na vaš ionako ubrzan tempo i mnoštvo aktivnosti ne bi bilo loše da napravite neku vrstu plana dešavanja za cijelu sedmicu.

Strijelac

Vama je danas prioritet iznalaženje načina da se izborite sa svojim stresom, a to bi vam najlakše bilo kad biste se , za početak sklonili od novih stresnih situacija, što u vašem slučaju već znači posla. Ukoliko to nije moguće, pokušajte da se barem naučite da u toku dana nađete nešto vremena za opuštanje, na način koji bi vam najviše odgovarao.

Jarac

Ovo je dan u kojem ste poprilično zauzeti. Imate toliko obaveza da naprosto ne prestajete sa telefonom, dogovorima, sastancima i uopšte poslom. Danas je sve u znaku aktivnosti, pa se nemojte iznenaditi time što će vam se desiti da u potpunosti zaboravite na vrijeme i na radnom mjestu ostanete ako ne posljednji , a ono među posljednjima danas.

Vodolija

Vi danas očekujete da vam se neka od vaših poslovnih aktivnosti i finansijski isplati. Očekujete određenu novčanu sumu i već planirate na koji način ćete da ju utrošite. S obzirom na to da se radi o zaradi koja je dijelom neizvjesna , bolje bi bilo da obuzdate i svoju maštu i svoje potrošačke nagone, barem dok dobitak ne pristigne.

Ribe

Vi ste danas veoma osjetljivi i podložniji iskazivanju svojih emocija nego inače. Za sada vam je veoma važno da prema voljenoj osobi uputite riječi izvinjenja ili naprosto volje da sve nesuglasice izgladite. S obzirom na vaš današnji stav možete očekivati da vam se lijepo sa lijepim i vrati. Ni partneru nije do nepotrebnih rasprava.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.