Nedeljni horoskop | Od 15. do 21. maja 2017. godine

Kupuje mi se avionska karta. Vuku mi se koferi. Gasi mi se telefon. Smeje mi se. Odmara mi se. Od svega. Od svih.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Uživanje u svim životnim zadovoljstvima, pa i u hrani, dosta će biti naglašeno tokom ove nedelje. Neumerenost će biti naročito izražena kada su slatkiši i masnija, jako začinjena hrana u pitanju.

Ljubav

Opozitvni aspekt Venere I Jupitera može kod slobodnih Ovnova doneti različite manifestacije – neki od vas će pokušavati da funkcionišu u paralelnim udvaranjima, jer će želeti da iskoriste sve mogućnosti koje im se nude. Drugi će pak lako osvajati sve osobe, sem one koja im se najviše i istinski dopada. Treći će shvatiti da neko za koga su „zagrejani“ možda baš i nije po njihovoj meri i da su previše očekivali od ove osobe. Da ovaj aspekt donosi emotivne prilike, to je više nego izvesno, ali je pitanje koliko ćete krajnjim rezultatom biti zadovoljni. U emotivnim vezama – vi ste trenutno u boljoj poziciji i stabilnijem raspoloženju od voljene osobe. Druga strana može biti sa jako promenljivim raspoloženjima, preosetljiva i povremeno vrlo zahtevna.

Posao

Neke šanse se mogu iznenada otvoriti i dati vam veliku nadu da ćete napraviti veliki pozitivan iskorak u poslovnom segmentu. Ipak, ovih dana bi trebalo biti nešto oprezniji, jer se sve može završiti samo na velikim obećanjima i praznim rečima. Ne zalećite se u nove poslove, dok dobro ne proverite koliko su zaista stabilni i realni. Ovo su dani kada se mnogo očekuje, a kada realizacija baš i ne mora biti onakva kakvoj se nadate. Poslovi sa strancima vam, uz malo opreza, mogu doneti korist.

Novac

Pošto je u ovoj nedelji sve neumereno, možete računati da vas „potrefe“ neke pare kojima se niste nadali. No, ovo može ići i u smeru preteranog trošenja i velikog odliva novca iz vašeg džepa. Ne preduzimajte nepotrebne rizike.

Zdravlje

Pored problema sa hranom, računajte svakako I na mogućnost da se energetski dosta trošite I iscrpljujete, bez dovoljno odmora.

Bik

Osećate unutrašnji pritisak, nervozu – a utehu itekako možete tražiti u povećanim količinama hrane. Pokušajte da slatkiše zamenite voćem, trudite se da imate uravnotežene obroke.

Ljubav

Dani pred vama nisu ni malo loši za kontakt sa suprotnim polom, dokle god samo uživate, flertujete, dokle god se ludo zabavljate I ne pravite velike planove za budućnost. Naime, aspekti koji su ove sedmice aktuelni, mogu doneti preteranost I nemogućnost pravilnog sagledavanja osobe sa kojom ulazite u neku priču, pa posle burnog I ekstatičnog početka, sledi neka forma razočarenja ili pada entuzijazma. Zato je bolje da sve ostane samo na nivou flerta, dok ne vidite da li je ta osoba zaista prava za vas. Ukoliko ste u emotivnom odnosu – ako je vaša veza nestabilna, itekako stoji šansa da se uđe u nešto « sa strane ». Ako je vaš odnos inače stabilan i ne padaju vam na pamet tajne aktivnosti, svakako ćete biti promenljivog raspoloženja i vašem partneru će trebati više strpljenja sa vama.

Posao

Tranzitni Merkur je od ove sedmice u vašem znaku I doneće vam jedan mirniji, racionalniji, sabraniji pristup. Ovo će vam svakako biti potrebno, pošto ćete brzo shvatiti da su se neke vaše obaveze nagomilale I da morate što pre prionuti da ih rešavate. Iako ćete povremeno upadati u nervozu zbog svega što se dešava, biće vam jasno da što više žurite – više I grešite, pa ćete usporiti I organizovati se bolje. Potražite I pomoć od strane kolega – makar jedan deo posla prebacite na njih.

Novac

Prilivi su vam izuzetno stabilni ove sedmice I može ih biti više nego ranije, ali vi lično možete povlačiti poteze koji će vam odnositi velike sume novca, ili previše trošiti. Takođe, računajte da ćete neke veće račune morati da platite.

Zdravlje

Mogući su problemi sa pritiskom, zadržavanjem vode u organizmu, varenjem. Umesto da kontrolišete i smanjujete štetne navike, sada se možete totalno “raspustiti”.

Blizanci

Neki od vas još uvek vode borbu sa kilogramima I pokušavaju da održe režim ishrane sa kojim su otpočeli. To će ove sedmice biti prilično teško, obzirom da vas čeka veći broj društvenih aktivnosti ili okupljanja sa prijateljima na kojima će biti poslužene baš one poslastice koje najviše volite.

Ljubav

Dani ljubavnog zanosa su pred slobodnim Blizancima. Mnoštvo dešavanja, odlični kontakti sa suprotnim polom I velike mogućnosti da pokušavate da sedite na dve stolice. Pored nekoga ko vam se već dopada ili sa kim ste u nekoj formi flertovanja, neobaveznog kontakta – pojaviće se još jedna osoba koja će vas opčiniti na prvi pogled. Možda bi bilo dobro da budete iskreni I prema sebi, ali I prema njima, jer iako ih možete obe osvojiti, to će vam verovatno u nekom narednom periodu iskomplikovati život. Pa vi sad vidite da li ste spremni na to…U vašim emotivnim relacijama – potenciraćete na dešavanjima, na bliskom I jakom kontaktu sa voljenom osobom. Kao da ćete želeti da nadoknadite vreme koje je iza vas, a koje ste možda propustili, obraćajući pažnju na neke druge životne segmente, ili u kojem ste bili u ne toliko dobrom odnosu sa voljenom osobom. Uživajte zajedno, pokrenite lepe promene u vašoj vezi.

Posao

Ove sedmice Merkur, vaš vladar prelazi u znak Bika I vaše polje podsvesti, što će vam doneti jedan mirniji, racionalniji I praktičniji pristup problematici I dešavanjima u poslovnom segmentu. Ovo vas može jednim delom sačuvati od grešaka, ali I od preteranog poverenja u neke ljude I njihova obećanja. Ne dozvolite da vam budu “gladne oči” I da preuzmete prevelike obaveze na sebe, jer ćete sa njima teško izaći na kraj, I pored sve vaše naglašene energije I volje u ovom periodu. Nije vreme ni za neke veće rizike, jer se može lako dogoditi da ostanete na gubitku.

Novac

Ove vas sedmice očekuju povećani troškovi I odliv novca, ali vam neće biti žao. Ili ćete kupiti nešto što odavno želite (čak iako ćete to dobro preplatiti), ili će pare otići na neka lepa dešavanja.

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka uglavnom će funkcionisati dobro u ovoj sedmici. Kod starijih stoje mogućnosti manjih problema sa bubrezima, kožom. Unosite više tečnosti.

Rak

Ove sedmice ćete teško sebi uskraćivati uživanja u svim životnim zadovoljstvima, pa I u hrani. Prijalo bi vam više mleka I mlečnih proizvoda, naročito mladi sir. Slatkiši mogu postati vaša opsesija I valjalo bi da pokušate da ih zamenite zdravom alternativom – voćem.

Ljubav

Jako ste zainteresovani za nekog koga ste u prethodnom periodu upoznali ili sa kim imate kontakt preko poslovnog segmenta. Iako vam je jasno da ova osoba nije spremna za bilo šta ozbiljnije, sada ste spremni da se upustite I u nešto neobavezno I povremeno, jer ne možete da poreknete ogromnu privlačnost kojoj je teško odupreti se. Više je nego izvesno da ćete se prepustiti dešavanjima. Ukoliko ste u emotivnoj priči – nastavljaju se dani ljubavnih uspona I padova. I vi I partner se ponašate kao da u ovom trenutku ne znate šta želite – u jednom momentu sve vrca od ljubavi I strasti, u drugom stoje međusobna optuživanja I nemir u odnosu. Od drugog dela sedmice oboje ćete biti spremniji da se posvetite jedno drugom u neuporedivo većoj meri nego do sada.

Posao

Venera u opozitnom aspektu sa Jupiterom u vašem polju karijere može vam u ovoj nedelji doneti pomake, priznanja, nagrade ili napredovanje – ali sve će to uglavnom biti manje od onoga što vi zaista I zaslužujete. No, bolje išta nego ništa, zar ne? Takođe, računajte na itekako jake mogućnosti za nove poslovne prilike I ponude – ovde ćete morati da budete mudri I praktični I da odaberete ono što će se na duži rok pokazati kao dobro po vas, ne ono što će vam doneti samo trenutnu korist. Ne ustručavajte se da pitate za savet osobe u koje imate poverenja. Ne odlučujte na prečac ni na brzinu.

Novac

Prilivi ove sedmice mogu biti nešto slabiji, ili će se dogoditi drugačija situacija – da zaradite više nego što ste očekivali, ali da u isto vreme imate jako pojačane troškove. U svakom slučaju, poenta je ista – nećete imati onoliko novca koliko vam je potrebno.

Zdravlje

Gomilanje planeta u vašem polju podsvesti, govori o psihičkoj opterećenosti I nervozi. Potrudite se da ove nedelje pružite sebi dovoljno odmora I relaksacije.

Lav

Ove sedmice vam je potrebna kaloričnija hrana da vam pomogne da lakše prođete kroz naporne situacije u kojima ćete gubiti energiju. Ali, ne “prazne kalorije”, već one iz morske I rečne ribe, svežeg povrća, mlečnih proizvoda.

Ljubav

Slobodnim Lavovima ova sedmica donosi fenomenalne prilike I jake kontakte sa suprotnim polom. Uživaćete u dešavanjima, u izlascima, u druženjima I flertu. Može vam se učiniti da je neko baš prava osoba za vas, ali vam se ne savetuje da se obavezujete na bilo šta ozbiljnije, zato što je lako moguće da vas privuče još jedna osoba. Možda bi najbolje bilo ovu sedmicu iskoristiti samo za opuštanje I bolje upoznavanje osoba koje su oko vas. Pravi, jaki emotivni momenti su tek pred vama. U vašim emotivnim relacijama – generalno gledano, vrlo je dobar odnos sa voljenom osobom. Nastavlja se period u kojem I vi I partner zaista uživate I u međusobnom kontaktu, ali I u društvenim dešavanjima, zajedničkim izlascima. Neke manje, povremene napetosti će biti lako prevazići.

Posao

Pred vama jeste jedna naporna sedmica, ali čak vam I ona može doneti dobre poslovne šanse ili vam otvoriti nove mogućnosti koje ćete moći da iskoristite u narednom periodu. Odnos sa nadređenima I sa pojedinim kolegama može doći u fazu zastoja, pogotovo ako se I vi I druga strana budete tvrdoglavili oko najmanjih sitnica. Možete shvatiti da ste neke obaveze previše nagomilali, a da sada imate kratke rokove I obavezu da ih odradite. Obratite pažnju na dogovore koje sada pravite, nemojte se preterano oduševljavati I žuriti da ih pokrenete što pre, već ih dobro razmotrite sa svih strana.

Novac

Izbegavajte veće rizike kada je novac u pitanju. Iako u ovom periodu možete zaraditi « na brzinu », ipak su ovi aspekti koji vas guraju dosta nestabilni, i u svakom slučaju morate biti oprezni.

Zdravlje

Posebno obratite pažnju na grlo, koje će biti jako osetljivo tokom ove sedmice. Kod starijih Lavova mogu se aktivirati problemi sa štitnom žlezdom. Takođe, može doći do skakanja nivoa šećera u krvi.

Devica

Jupiter u vašem polju hrane je tokom ove nedelje u tačnoj opoziciji sa Venerom, pa pošto ovaj aspekt donosi neumerenost I svaku vrstu preterivanja, jasno vam je sa čim se suočavate u narednim danima. Ono što će vašem organizmu svakako prijati jeste crveno meso I mnogo zelenog povrća.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni – osoba koju znate od ranije je jako zainteresovana za vas I ni vi ovde niste ni malo ravnodušni. No, ove se sedmice pojavljuje još neko, I to najverovatnije preko poslovnog segmenta. Ova druga osoba vam “nudi” neobaveznu priču I povremena “druženja” I teško je da ćete uspeti da joj odolite, iako ste svesni da je zauzeta. Koliko god ovi dani bili dobri baš za ulaženje u ovakve “šeme”, zapitajte se da li je to ono što istinski želite. Možda je najbolje da ne odlučujete baš sada. Ulazak vašeg vladara u znak Bika zauzetim Devicama doneće mirniji I stabilniji pristup voljenoj osobi. Ovo će vam itekako biti potrebno, pošto partner u ovoj sedmici može imati velike promene raspoloženja – od ogromnih izliva ljubavi prema vama, do potpuno bespotrebnog dramatizovanja najnebitnijih sitnica.

Posao

Biće vam potrebna sva vaša organizovanost, praktičnost I “hladna glava” da biste ove sedmice uspešno isplivali iz ogromne količine poslovnih obaveza koja će vam se natovariti za vrat. Takođe, računajte na ponude koje će se otvoriti odjednom, I gde ćete imati malo vremena da odlučite da li ih prihvatate ili ne. Ukoliko su ove ponude skopčane sa bilo kakvim tipom rizika, savetujem vam da dobro razmislite o njima I da se ne zalećete u nešto što možda nećete moći da savladate na pravi način.

Novac

I po pitanju novca je potrebno biti oprezan, jer vam ova nedelja donosi komplikovane situacije, koje vas, ukoliko ne budete vrlo pažljivi, mogu uvesti u gubitak.

Zdravlje

Pored neumerenosti po pitanju hrane, ove sedmice uglavnom nećete imati drugih, većih zdravstvenih tegoba.

Vaga

Direktna opozicija Jupitera iz vašeg znaka sa vašom vladarkom Venerom, ove će sedmice naglasiti potrebu da budete što umereniji kada je ishrana u pitanju. Iako će vam to pasti vrlo teško, morate naučiti da povučete ručnu kočnicu.

Ljubav

Ako ste slobodni, zaista bi valjalo da poslušate savet I da se tokom ove sedmice ne upuštate ni u kakve nove emotivne početke. Naime, zaista je malo verovatno da ćete napraviti pravi izbor, a osim toga – čak I ako uđete u nešto – vrlo brzo biste mogli shvatiti da ste se debelo preračunali I da ova osoba uopšte nije za vas. Izlazite, družite se, flertujte – jer ovi su dani zaista savršeni I pogodni za vaše uživanje. I ni za šta drugo. Ako želite – trenutne aspekte možete “potrošiti” I na neobavezne šeme, ali na pravu ljubav – zaista teško. U vašim emotivnim relacijama – tokom ove sedmice može biti velikih napetosti I tenzija. Da se razumemo, dosta toga sada možete preuveličati – pa vam se savetuje da ne donosite bitne odluke po pitanju voljene osobe.

Posao

Potrebno je da budete pribrani, odmereni I vrlo diplomatski nastrojeni kada su bitna poslovna partnerstva u pitanju. Naime, ova sedmica donosi mogućnosti napetosti, tenzija I uzburkanih odnosa, I ako ne budete pažljivi – kod nekih od vas bi čak moglo doći do raskida dugogodišnjih partnerstava. Ne odlučujte na brzinu, ne spaljujte mostove iza sebe. Možda bi bilo najbolje da se više okrenete sebi, svojim obavezama, naročito onima koje vučete iz prethodnog perioda, da biste lakše prevazišli dane koji su pred vama.

Novac

Budite pažljivi kada su investicije u pitanju, jer možete napraviti veće greške, loše se preračunati, I na kraju ostati na gubitku. Kod malog broja vas ovi će dani doneti poboljšanje priliva.

Zdravlje

Problemi sa ishranom, veliki odliv energije I sklonost da se iscrpljujete do krajnjih granica. Budite oprezni u ovim danima, uvek se potrudite da nađete dovoljno vremena za svoj odmor I opuštanje.

Škorpija

Opterećujete sebe previše u ovoj nedelji, a ova unutrašnja tenzija dovodi do toga da ste skloni da se tešite hranom, naročito onom brzom I slatkišima. Pokušajte da uzimate više voća, kroz sokove, šejkove ili u kombinaciji sa jogurtom – ovo će vam dati potrebnu energiju, a neće negativno uticati na vaš organizam.

Ljubav

Možete pomisliti da se neko namerno poigrava sa vašim srcem. Da osoba koja vam se dopada ne zna šta hoće i da vam šalje potpuno kontradiktorne signale. Emocije su vam uzburkane, ne znate šta da mislite o celoj situaciji i možda bi najbolje bilo da pustite da sve ide kako ide i da vidite u kom će se pravcu na dalje sve ovo odvijati. Preterana emotivnost, prožeta dubokom nesigurnošću samo će vam doneti problem u glavi ukoliko budete non stop razmišljali o ovome. U vašim emotivnim relacijama stoji nestabilnost, koju će uglavnom unositi voljena osoba. Ako budete ulazili u bilo kakve rasprave, samo ćete sebe dovesti do ivice nerava, a ništa konkretno nećete rešiti. Možda je najbolje da duboko udahnete, pokušate da se smirite i izgurate ove dane koji su pred vama.

Posao

Problemi sa konkurencijom, problemi u vašem neposrednom radnom okruženju, sa kolegama. Shvatićete da vam neki od njih itekako rade iza leđa I da pokušavaju da podriju vaš uticaj I stabilnost u poslovnom segmentu. Ponude koje u ovoj sedmici dođu do vas ne prihvatajte olako, već dobro razmislite o njima. Nagomilavanje obaveza je sada prisutno I potrebno je da budete što ažurniji, da biste ispoštovali zadate rokove. Moraćete ponovo da rešavate neke probleme za koje ste mislili da ste ih završili.

Novac

Potreba da neka dugovanja konačno platite, kašnjenje priliva, povećani troškovi I mogućnost gubitaka ukoliko se ne odnosite oprezno I proračunato prema novcu. Jedna nestabilna sedmica.

Zdravlje

Nagomilavanje negativne energije, unutrašnji pritisak, tenzija – sve ovo vam itekako može remetiti svakodnevicu I donositi zdravstvenu problematiku. Pokušajte da se više krećete, da šetate, da budete aktivni – ovo će vam pomoći da se jednog dela ove negativnosti rešite.

Strelac

Pokušajte da manje konzumirate peciva, testa, premasnu I prezačinjenu hranu, grickalice, slatkiše. Problem je u tome što će vas sve vući baš na ovu stranu I što će vam biti teško da odolite. Ne preterujte ni u čemu.

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka imaju prave šanse da uđu u jedan lep, nov emotivni odnos. Problem je samo u tome što biste vi da imate ovu osobu pored sebe, ali da u isto vreme sačuvate I svoju slobodu, nezavisnost….i da ne budete previše sputani kada su izlasci sa društvom u pitanju. Neki od vas će pokušavati čak da sede na dve stolice I da pokreću neke paralelne priče. Jasno vam je da ako krenete da funkcionišete na ovaj način, to nećete moći dugo? Možda je najbolje da dobro razmislite pre nego što sebi fenomenalno iskomplikujete život. U vašim emotivnim relacijama – uspećete samo na kratko da koliko toliko smirite odnos sa partnerom. Problem u vašem odnosu je suviše dubok da bi mogao biti rešen tek tako, I slobodno računajte da ćete I ove nedelje imati “padove”.

Posao

Imate osećaj da napravite jedan korak unapred, a da se dva vratite unazad. U prevodu – neke situacije u poslovnom segmentu sredite I razrešite, ali se zato pojavljuju druge kojima morate posvetiti svoju punu pažnju. Budite pažljivi, oprezni I pomalo proračunati u odnosima sa poslovnim partnerima – jer u ovoj sedmici može doći do problema sa usaglašavanjem. Potreban je kompromis. Izbegavajte da ulazite u kontakte I dogovore sa osobama koje su sklone obećanjima, a koje teško ispoštuju rečeno. Ako ne možete da donesete odluku po nekim bitnim pitanjima – pustite je da “prespava” ili se konsultujte sa nekim kome apsolutno verujete.

Novac

Po pitanju finansija funkcionisaćete dobro, dokle god budete izbegavali neke rizične investicije I budete vodili računa o tome na šta trošite novac.

Zdravlje

Potrebna vam je pojačana fizička aktivnost, jer ćete na taj način oslobađati nakupljenu negativnu energiju I rasteretiti svoje misli. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa krvnim sudovima.

Jarac

Vi se generalno gledano, dosta dobro borite sa promenama raspoloženja, koje su I kod vas aktuelne tokom ove nedelje. Ipak, moguće je da ćete povremeno upasti u preterivanje I to uglavnom kada su slatkiši u pitanju. Da biste izbegli ovo – konzumirajte voće, u svim oblicima.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, ove sedmice možete upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti, I sa kojom ćete imati više nego dobru komunikaciju I razumevanje. Moguće je da između vas postoji neka razlika u godinama, ali to neće smetati ni vama ni njoj. Iako ne bih rekla da će do konkretizacije vašeg odnosa doći, priča I kontakti sa ovom osobom će vam u potpunosti prijati I donositi vam osmeh na lice. Nastavite dalje, samo polako. U vašim emotivnim relacijama – red ljubavi, red nezadovoljstva. Neke priče iz prošlosti će ponovo biti izvučene na dnevni red I od toga na koji način ih rešite, zavisiće I dalji tok vašeg odnosa. Pokušajte da budete što iskreniji I otvoreniji jedno prema drugom, jer ćete jedino na taj način uspešno rešiti probleme koji vas muče.

Posao

Ulazak Merkura u znak Bika vam u potpunosti odgovara, jer vam donosi smirenost I strpljivost I u najnapetijim poslovnim situacijama. Takođe, doneće vam nove ideje I mogućnosti za kontakte sa stabilnim, ozbiljnim partnerima. Ipak, računajte na to da je ova sedmica nestabilna, da može dolaziti do zastoja I problema čak I ako ste vi lično sve uradili kako treba. Moraćete da se usmerite na obaveze koje su ostale nezavršene, I tu ćete biti itekako pritisnuti rokovima. No, samo polako I strpljivo funkcionišite I sa ovim ćete uspeti da se izborite.

Novac

Na žalost, troškovi su I dalje jako prisutni, I naročito će se vezivati sa privatni segment – za kuću I članove porodice. Nije vreme za ulaganja I rizične finansijske poteze.

Zdravlje

Što se više opterećujete, što više razmišljate o problemima – teže će vam biti. Znam da je jednostavno reći – smirite se I opustite, a teško to istinski I uraditi. Ipak, potrebno je da pronađete izduvni ventil I rasteretite se, koliko god je to moguće.

Vodolija

Na svu sreću – samo ćete povremeno upadati u preterana ponašanja kada je hrana u pitanju. Uglavnom ćete uspevati da se izborite sa apetitom I kontrolišete ga. Savetuje vam se što više tečnosti, što više barene, kuvane hrane.

Ljubav

Obično to tako kod vas bude. Prvo – nigde nikog na vidiku, a onda odjednom – pet emotivnih prilika. Ne možete na sve strane odjednom (čak iako bi to hteli), a pitanje je da li ćete umeti da napravite pravi odabir, pošto u ovom periodu ne vidite stvari baš najjasnije. Možda bi bilo najbolje da ove nedelje sve ostane samo na flertu I komunikaciji, pa da vi polako uvidite ko je za vas, a ko nije, čisto da se ne biste prešli, pa posle kajali….U vašim emotivnim relacijama još u ovoj sedmici će postojati nerazumevanje I povremena napetost I tvrdoglavost kada je odnos sa partnerom u pitanju. Već u danima vikenda funkcionisaćete mnogo lakše I sa više razumevanja. Do tada – trudite se da ne napravite dramu oko nekih gluposti I besmislenih sitnica.

Posao

Polje komunikacije, dogovora u ovoj je sedmici vrlo nestabilno I trebali bi da vodite računa kada su kontakti sa poslovnim partnerima I saradnicima u pitanju. Ne obećavajte previše I ne preuzimajte mnogo na sebe, jer je moguće da nećete moći sve da ispoštujete. Takođe, ne računajte mnogo na velika obećanja koja vam budu data. Sve uzimajte sa zadrškom – pa ako se ostvari, super – a ako se ne ostvari – bar se niste nadali previše. Povećanje količine obaveza i potreba da završite sa nečim iz prethodnog perioda.

Novac

Bez većih finansijskih ulaganja, bez rizičnih poteza – jer lako možete ostati na gubitku. Svakako ćete imati povećanje troškova.

Zdravlje

Potreban vam je odmor, odmor, odmor! Ako već niste u mogućnosti da uzmete par slobodnih dana, onda obavezno napravite dovoljno prostora u toku dana za opuštanje I relaksaciju.

Ribe

I vi možete ove sedmice lako biti povučeni aspektima preterivanja između Venere I Jupitera, pogotovo pošto se obe planete vezuju za vaš znak I polje ličnosti. Pokušajte da se izborite sa “napadima gladi” I neumerenom potrebom za hranom I pićem.

Ljubav

Aspekti koji su aktuelni ove sedmice kada je ljubav u pitanju zamagljuju vam pogled I čine da emocije divljaju u vama. Na žalost, ovi dani I pored mogućnosti koje donose, nisu dobri za početke stabilnih emotivnih priča, već su više okrenuti ka uživanju, povremenim kontaktima ili čak susretima sa zauzetim osobama. Grabićete zadovoljstvo obema rukama I to je skroz ok, dokle god ste svesni situacije u kojoj ste. Nemojte očekivati previše, da ne biste ostali razočarani. U vašim emotivnim relacijama – naglašen je nesklad između onoga što želite I onoga što dobijate. Evidentno je da ste nezadovoljni odnosom sa partnerom, ali se zapitajte da li možda previše očekujete od druge strane. Zadovoljite se trenutnom situacijom I ne skrećite pogled na neku drugu stranu.

Posao

Imate prilike za uspeh I zadovoljstvo u poslovnom segmentu, dokle god racionalno, praktično I smireno gledate na situacije u kojima ste I na isti način se odnosite prema poslovnim partnerima I saradnicima. Jasno mi je da biste vi da što pre promenite nešto, ali ovo nisu dani za to, jer se možete “okliznuti” I povući pogrešne poteze. Ne računajte na druge, već samo na sebe I ne verujte obećanjima koja vam budu data. Takođe, potrudite se da ispoštujete ono što ste vi obećali I na šta ste se obavezali.

Novac

Ulažete novac u nešto što vam nije neophodno, kupujete ono što vam nije potrebno. Nemojte da dozvolite da vas uhvati “potrošačka groznica”.

Zdravlje

Morate biti u pokretu da biste se osećali bolje. Statičnost vam sada nikako ne prija i samo će vam donositi gomilanje negativne energije. I kilograma.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.