Dnevni horoskop za 15. septembar 2016.

Imala sam svoje razloge za sve svoje postupke. Možda to nekad nije bilo pametno, možda je nekad bilo naivno ili pogrešno. Vodilo me srce a ne glava, vjerovatno je to razlog zašto su se moji stavovi razlikovali od drugih.

Dnevni horoskop za 15. septembar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Ono što je kod vas i dalje naglašeno jeste poslovna aktivnost koju ste na neki način stavili iznad svih drugih obasti. Trenutno vam je veoma bitno da se oslobodite pritiska obaveza koje su se danas svalile na vaša pleća , kao i da veći dio stvari koje kanite pripremiti za naredne dane obavite sada, jer ćete kasnije imati druge stvari na pameti.

Bik

I danas ste pod uticajima nekih novih saznanja koja će se pred vama otvoriti. Vaš um je gladan novih informacija, pa ćete se nastojati pozabaviti učenjem ili uopšte prikupljanjem informacija o vama interesantnim ili korisnim temama. Danas kujete planove za budućnost i već imate ideju na koji način ćete da iskorisitite nova znanja.

Blizanci

Ni danas nije baš vrijeme za donošenje nekih važnih odluka ili uopšte za osmišljavanje novih akcija. Za sada ste samo u stanju da razlučite da vam se pred nosom otvaraju novi problemi, ali ne i na koji način možete da ih riješite, zato obuzdajte svoju urođenu nestrpljivost i prihvatite činjenicu da je sada vrijeme za odmor , a ne za aktivnost nove vrste.

Rak

I danas ste vrlo osjetljivi kad je o emocijama riječ. Vi ste jednom riječju opčinjeni partnerom i svim onim što vam on predstavlja. Vaša ljubav je danas na svom vrhuncu ako se iz vašeg ugla posmatraju stvari. Prema partneru se postavljate kao prema svetinji što je s jedne strane samo odraz vaše naglašene potrebe za romantikom.

Lav

I danas ste usmejreni na nove poslovne angažmane i uopšte poduhvate te vrste. Za sada vam je veoma bitno da se vaša riječ čuje , kao i da se vaši stavovi prihvate od strane sardnika , pa i od strane šefova. Na kraju krajeva, toliko ste uvjereni u svoj uspijeh da će vas bilo šta drugo, makar i nekakav bolji prijedlog, teško pokolebati.

Djevica

Želite da partneru priuštite upravo to da se osjeća kao najbitnija osoba na svijetu, što vam više nego ikada polazi za rukom. Istina je da ste vi i u nježnostima proračunati pa se kad je o ovome riječ u bilo koji vid romantičnih iznenađenja upuštate tek nakon što ste vješto isplanirali svaki korak, kao da slijedite neku vrstu uputstva, sve radite do savršenstva.

Vaga

Juče vam očito nije bilo dovoljno opuštanja niti je na vas odmor u nekom malo izolovanije okruženju djelovao do kraja stimulativno. Za sada biste se najradije prepustili u ruke nekom vještom maseru ili sebe razmazili jednim kozmetičkim tretmanom koji bi vam svakako , ako ništa drugo, barem vratio osmijeh na lice.

Škorpija

I danas ste u gužvi kako što se posla tiče ,tako i privatno. Traženi ste sa svih strana, pa se uglavnom posvećujete stvaranju nekog vida organizacionog plana koji bi vam omogućio da što brže, efikasnije i u što većem broju riješite današnje obaveze. Imajte na umu da se trajanje poslovnih sastanaka ne može uvijek predvidjeti i ne nervirajte se.

Strijelac

Možda je nova poslovna mogućnost ono na što ste se namjerili, a možda naprosto razmišljate samo o tome kako da razriješite neke novoiskrsle troškove. Bilo kako bilo novac je i danas glavno polje vašeg interesovanja. Ne bi bilo loše da se možda malo više okrenete štednji ili naprosto pravljenju mjesečnog plana troškova.

Jarac

Vašu današnju osjetljivost znaće prepoznati, a i adekvatno iskorisiti jedino voljena osoba. Niko vas ne poznaje bolje od partnera, koji će se potruditi da vam priredi lijepa iznenađenja koja će kod vas izazvati pravi osjećaj zadovoljstva i čitavu plimu ljubavnih osjećanja. Zračite srećom , bar kad je ova oblast u pitanju.

Vodolija

Ni danas niste najbolje. Ono što biste trebali konačno da shvatite i prihvatite jeste da vam je odmor neophodan da biste mogli funkcioniati noramalno, kao i da biste povećali vašu produktivnost. Za sada funkcionišete na rezervi u svim životnim oblastima i trebali biste da se potrudite da se malo oporavite i napunite baterije radeći enšto što volite.

Ribe

I danas ćete se uglavnom posvetiti prijateljima i kontaktima sa njima. Drage osobe zauzimaju najveći dio vaših dnevnih aktivnosti, a svi planovi koje imate trenutno su povezani sa njima i vremenom koje možete da iskoristite u nekim zajedničkim aktivnostima zabavnog tipa. Partnera ste pomalo zapostavili.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.