Dnevni horoskop za 16. maj 2016.

Devojke se dele na domaćice i one koje su romantične. Domaćice kada vide prašinu na stolu one je odmah obrišu, a romantične nacrtaju srce!

Dnevni horoskop za 16. maj 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Tek sad osjećate koliko ste iscrpljeni. Odlučili ste da se malo pozabavite drugim životnim pitanjima, a shodno tome danas će vam na prvom mjestu biti ljubav. Zvjezde vam nalažu da ni u kom slučaju ne propustite planiranu izlazak, jer vas očekuje dobar provod , a i mogućnost upoznavanja više interesantnih osoba.

Bik

Vi ste i danas naprosto opčinjeni partnerom. Kao da ste se ponovo zaljubili i vratili u tinejdžerske dane u kojima ste osjećali sve ove simptome od leptirića u stomaku do ushićenja svakom gestom voljene osobe. Potrudite se da partneru date do znanja šta osjećate i da mu priredite romantično iznenađenje.

Blizanci

Ukoliko osjećate neke simptome bolesti ne zanemarujte ih, nego smjesta idite ljekaru. Skloni ste da se isuviše forsirate na poslovnom planu i da gubite živce zbog sitnica. Ne možete ispraviti krivu Drinu niti popraviti svaku grešku koju vaši saradnici načine. Ne vrijedi da vičite, niti da se ubjeđujete, zato udahnite duboko i pokušajte da se opustite .

Rak

Vi ste naprosto zanosni danas! Zračite srećom i samopouzdanjem . Činite da je ljubav svuda oko vas. Danas je divno biti u vašem društvu i ljudi će se prosto otimati da provedu bar malo vremena sa vama. Ukoliko ste slobodni u izgledu vam je avantura . Oni zauzeti Rakovi biće prijatno iznenađeni partnerovom strastvenošću.

Lav

Lavovi danas brinu tuđe brige i pokušavaju da razriješe neke dileme koje ih se zaista ne tiču. Niko nije divniji od vas kad ste u svojoj velikodušnoj i saosjećajnoj fazi, ali ne očekujte da to druge ljude gane. Umjesto da se jedete zbog ne ukazanog povjerenja, posvetite se nekim drugim životnim stvarima i pitanjima.

Djevica

Buran dan očekuje Djevice. Pripadnici ovog analitičnog znaka danas će biti zatrpani pozivima , dopisima, papirima uopšte. Očekujte da će vaš telefon non-stop zvoniti i da ćete sa druge strane slušalice imati masu zahtjeva, molbi, pitanja.Neki od vas će nastojati da podrobnije ispitaju oblasti za koje gaje interesovanja, pa se u tom smislu više angažuju.

Vaga

Vage danas razmišljaju samo o poslu , a tek tu i tamo o novcu. Kao da ste se pretvorili u nekog drugog! Vaša urođena potreba za ljubavlju danas naprosto ne postoji. Interesuje vas samo rad i rezultat istog. Ukoliko neko pokuša da vam se ispriječi na putu ka ostvarenju cilja susrešće se sa vašom nemilosrdnom stranom ličnosti.

Škorpija

Danas su Škorpije uronile u psihoanalizu kako sebe tako i drugih oko sebe. Osjećate da ste iz nekog razloga bili porilično nategnutih živaca i da vas je napetost odjednom popustila. Problem je u tome što vi ne znate ni od kud je ona došla, pa u tom smislu pokušavate da se preispitate. Potreba za duhovnim radom je naglašena.

Strijelac

Vama je očajnički potrebno više sna! Ako ste u mogućnosti uzmite godišnji odmor, izlazite, provodite se, ali i spavajte! Posao vas je sasvim iscrpio i sada već gubite koncentraciju, a o brzini da i ne govorimo! Vaši saradnici nisu navikli da vas vide u ovom izdanju i njihova pitanja šta se s vama događa su sada sasvim na mjestu.

Jarac

Jarčevi su zaljubljeni i srećni. Neki od vas su u proteklim danima bilio malo zabrinuti za svoj odnos sa partnerom, ali sada se već stvari postavljaju na mjesto. Savršeno se razumijete , a to je prvi preduslov da vi povjerujete da je sve u redu. Pravog razloga za brigu i nije bilo, partner je naprosto bio zauzet svojim poslovima.

Vodolija

Vi radite, radite, i radite! Čini se da se skrivate iza mase obaveza i stavljate masku zaposlene osobe naprosto zato štopokušavate da pobjegnete od nekih dubljih problema na čije riješenje ne možete da utičete. Naviki ste da bježite od svega što vam se ne dopada , pa to radite i ovaj put. Pitanje koje treba sebi da postavite je do kad ćete moći tako.

Ribe

Ribe su raspoložene za flert . Sad bi vam prijala neka vrsta promjene i razmišljate da se otisnete u druge krajeve. Neki od vas o putovanju misli samo kao o vrsti odmora, ali je povećan broj onih koji istinski žele da promjene sredinu sa trajnim preseljenjem u druge krajeve. Ni za godišnji, a ni za selidbu još nije vrijeme, ali ne očajavajte.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.