Nedeljni horoskop | Od 16. maja do 22. maja 2016.

Često sam odlazio. I okretao se. I kažu, tada poželiš da se nekad vratiš. I vraćao sam se. Ništa nije bilo isto. Ni pejzaži, ni ljudi, ni ja… Shvatio sam. Ne treba se vraćati. Ono što je bilo lijepo, neka zauvijek ostane u snovima. Vječno će trajati.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Zalogajčić tu, zalogajčić tamo… grickalice ili slatkiši između obroka, a kada sednete za sto da obedujete, kao gladna godina sve jestivo „uništavate“ pred sobom… Još ako ste od onih koji su ljubitelj po koje čašice, slika je kompletna… hedonizam u svom punom sjaju…

Ljubav

Ovnovi bi u ovom periodu mogli obnoviti neko poznanstvo, koje bi sada funkcionisalo isključivo na seksualnoj bazi i povremenim, neobaveznim susretima. Trenutno nemate neke veće predispozicije za ulazak u stabilnije priče, čak ni sa novim ljudima, jer ste pomalo nestrpljivi, impulsivni, užurbani i odajete pogrešnu sliku drugoj strani. U novim poznanstvima se potrudite da polako gradite komunikaciju, ništa ne možete dobiti preko noći. Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, povremeno vas pritiska to što voljena osoba stalno potencira na nekim stvarima. Moguće je da je preterano ljubomorna ili da se trudi da vam nametne svoje mišljenje. Koliko god se trudili da ne reagujete, sve ovo vas prilično nervira i možete tokom ove sedmice imati par puta jače rasprave. Malo više tolerancije i truda u vezama…

Posao

Iako je poslovni segment sada prilično stabilan, vi lično niste zadovoljni brzinom odvijanja situacija. Suviše brzate u nekim situacijama, naročito u dogovorima sa saradnicima i partnerima i svojom prenagljenošću možete samo usporiti ili pokvariti ono što želite da popravite. Ne odbacujte ponudu koju vam nudi jedna osoba, moguće je da je to podrška za vaše planove, ali bi realizacija išla tek u narednom periodu. Od naredne sedmice će pokret biti naglašeniji, zato se sada strpite i čekajte svoje vreme i pravi trenutak. Sada se potrudite da regulišete neke zaostale obaveze, naročito prema strancima.

Novac

Finansijski segment je postavljen više nego dobro. Pored redovnih isplata, novac vam dolazi i od dodatnih angažmana i sa ove strane su moguće čak i veće sume. Potrudite se da veći deo novca ode na izmirivanje obaveza koje su se nakupile u prethodnom periodu.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je više nego dobra, ali vam se savetuje oprez u saobraćaju i ako se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Moguće su sportske povrede.

Bik

Vaš apetit je uvek, ono što se kaže – „zdrav“ ali bih rekla da sada malkice preterujete, maksimalno koristeći onu izreku – zdravlje na usta ulazi… Samo ne znam odakle li vam ideja da je tamanjenje torti i kolača baš ono pravo za vas…

Ljubav

Kod slobodnih Bikova će se od samog ulaska u ovu sedmicu otvoriti mogućnosti za neke zanimljive nove priče. Tragovi prošlosti su nekako ostali za vama, i mada će vam bivši partner još uvek povremeno „šetati“ kroz misli, shvatate da je ova životna etapa za vas završena. Osim toga – nove osobe koje dolaze u vaš život nude vam baš ono što vam je sada potrebno – veliki emotivni podsticaj, zanimljivu komunikaciju i toliko čekane „leptiriće u stomaku“. Bikovi u emotivnim vezama i brakovima imaju jednu dosta mirnu i stabilnu nedelju pred sobom, sa puno pružene i uzvraćene pažnje i osećanja. Drugi deo sedmice, naročito period oko vikenda bi mogao da bude malo tenzičan, pa vam savetujemo da tada pokažete maksimalnu toleranciju prema voljenoj osobi. Nema razloga za rasprave niti napetost.

Posao

Pred vama je sedmica kada će od toga kako se vi postavite, zavisiti i vaši odnosi sa drugima. Naime, vi ste u ovom periodu prilično nervozni, moguće je da je brz tempo dešavanja iz prethodnog perioda ostavio dosta traga na vama, a i sada morate da žurite da biste ispoštovali zadate rokove. Sve ovo će činiti da ćete čak i najmanje kritike od strane drugih shvatiti prilično teško i odmah zauzimati odbramben stav, a neretko se i braniti na taj način što ćete uzvraćati na napade istom merom. Umesto da unosite dodatno nervozu u poslovno okruženje, posvetite se svojim obavezama i povucite se. Na taj način će sve funkcionisati više nego dobro.

Novac

Moguće je da će vas „povući“ neke šanse za brzu dodatnu zaradu, ali vam se u ovom periodu ne savetuje da ulažete novac u bilo šta neprovereno ili sa osobama koje ne poznajete dovoljno. Novac od redovnih poslova dolazi stabilnim tokom. Ne tražite trenutno hleba preko pogače.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dobar, ali tokom ove nedelje stoje mogućnosti za povrede, pa bi trebali da budete malo oprezniji.

Blizanci

E i vas će Blizanci Sunce konačno obasjati, i to krajem ove sedmice. Taman na vreme da krene da vas „diže“ jer ste poprilično „kljoknuli“. I još jedno da znate – džabe se tovarite voćem, povrćem, zdravom hranom, vitaminizirate… ako ne radite ono osnovno – ako se ne krećete i nemate dovoljno odmora…

Ljubav

Brza dešavanja kod onih Blizanaca koji su slobodni. Od poznanstva do ulaska u emotivni odnos će proći malo vremena, jer ćete bukvalno biti „poneseni“ dešavanjima između vas i osobe koja se pojavljuje u vašem životu. Naglašena je strast, impulsivnost, moguće je da niste dobro razmislili o svemu (ili pak ne želite previše da razmišljate) zato bi bilo dobro da ovo nije neko ko je zauzet ili sa nerešenom emotivnom situacijom.Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima moraće da obrate pažnju, jer je ova sedmica malo naporna u vašim relacijama. Postoje predispozicije za lošije odnose, tenzije će nekako lako eskalirati i možda bi bilo najbolje da oboje nađete neki „ventil“. Preuzmite inicijativu, otputujte sa voljenom osobom negde makar na jedan dan, posvetite se više uživanju, a manje raspravama.

Posao

Oprez je neophodan u svim dogovorima, bilo da su u pitanju kolege sa kojima radite na dnevnoj bazi, bilo da su to poslovni partneri i saradnici. Postoje predispozicije da napravite dogovor koji bi se kasnije mogao pokazati kao štetan po vas. Takođe, lošija komunikacija i mogućnosti za rasprave i sukobljavanja u poslovnom segmentu. Neko vam može raditi iza leđa, što ćete vi otkriti i verovatno vrlo burno reagovati. Bilo bi dobro da se okružite osobama u koje imate neograničeno poverenje. Napeta sedmica kada treba bti pažljiv, oprezan, i ne srljati niti rečima, niti u odlukama.

Novac

Očigledno je ova nedelja nepovoljna generalno po vas, pa će se to odraziti i kroz finansijski segment. Sada nije vreme za ulaganja, jer možete izgubiti novac. Troškovi će biti povećani. Ipak, i tokom ove sedmice imate mogućnosti za zaradu preko dodatnog angažovanja.

Zdravlje

Čuvajte svoje grlo tokom ovog perioda, jer ste lako podložni virusnim i bakterijskim infekcijama. Stariji neka prekontrolišu krvnu sliku.

Rak

Sa dva malefika u polju zdravlja Rakovi bi svakako trebali da počnu da razmišljaju šta je ono što mogu ishranom poboljšati i doprineti tome da se dobro osećaju. Povrće u svim varijantama i količinama je uvek prava stvar, ali ove sedmice će vam prijati i žitarice od celog zrna. I obavezno citrusi za imunitet!

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, sigurno je da niste zadovoljni svojim trenutnim statusom. Prošlosti više ne želite da se vraćate a ne pojavljuje se niko ko bi vas u dovoljnoj meri zainteresovao. Moguća su neka prolazna flertovanja, ali to će vam biti samo kratkotrajna „zabava“ da biste zaboravili na svoju suštinsku potrebu za stabilnom vezom. Pojedini će se okrenuti prijateljima, neki drugi poslu – u svakom slučaju ćete se truditi da potisnete lično nezadovoljstvo. Ljubav će i za vas doći, ali onda kada joj bude vreme, ni pre ni kasnije. Sada još uvek nije pravi trenutak za to. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima definitivno smatraju da je njihov odnos sa partnerom u fazi zastoja. Vi pokušavate da razgovorima usmerite stvari na bolje, ali očigledno je da vam to samo povremeno uspeva. Klonite se svađa i rasprava sa partnerom.

Posao

Potreba da promenite nešto u svojoj poslovnoj svakodnevici vas okupira, ali na žalost, to još uvek nije moguće u nekoj većoj meri. Rezultati dolaze polako, a sada će vam smetati i to što ne možete u potpunosti da se posvetite svojim redovnim obavezama. Naime, saradnici se u ovoj sedmici prikazuju kao prilično netolerantni i komplikovani i sigurno je da će vas ometati i samo vam odvlačiti pažnju. Dogovori sa potencijalnim partnerima idu teško, mnogo toga treba usaglasiti a vi imate osećaj da vam vreme izmiče iz ruku. Ne žurite nigde, ne odlučujte na brzinu, situacije idu ka svom rešenju.

Novac

Polje finansija je sada odlično postavljeno i Rakovi mogu očekivati neke jače novčane prilive u ovom periodu. Novac dolazi i od dodatnih i honorarnih poslova. Naravno – i dalje vas čekaju izdaci koje morate regulisati u što kraćem roku. Ne zanemarujte svoje obaveze.

Zdravlje

Nešto lošije zdravstvene prilike, koje će se kod mlađih odraziti kroz pad imuniteta, a kod starijih kroz ponovnu pojavu hroničnih tegoba.

Lav

Krajem ove sedmice prelazak vašeg vladara Sunca, u znak Blizanaca doneće jednu mnogo jaču energiju i „poterati“ Lavove na pokret. Sada je vreme da skidate one viškove koji su se „nalepili“ na vas u prethodnom periodu. Uz to – više umerenosti u ishrani i bićete ponovo „oni stari“.

Ljubav

Ako ste slobodni, nečije oči bi vas mogle bukvalno „sastaviti sa zemljom“. No, niste ni vi mačiji kašalj, već pravi pripadnik svog znaka, i umećete itekako da uzvratite. Tokom ove sedmice se može roditi jedna fatalna privlačnost i pokretanje odnosa u kojem će sve vrcati od varnica, intenziteta i strasti. E, sad…u kom će vas pravcu ovo odvesti i koliko će dugo trajati, to je već pitanje. Za sada uživajte, pa da ne kvarimo….Lavovi u emotivnim vezama, a naročito oni u brakovima – imaju pred sobom jednu nezgodnu sedmicu. Od vas lično zavisi u kom pravcu će situacije ići. Napetost je u vazduhu i očas posla vi i partner možete uleteti u potpuno besmislenu raspravu koja bi mogla dovesti do ozbiljnog problema, jer ćete oboje biti tvrdoglavi i nespremni da popustite. Zato se potrudite da rešavate stvari razgovorom.

Posao

Kao što u ljubavnom segmentu možete imati nekih loših situacija koje ćete sprečiti svojim mirom, strpljivošću i spremnošću na dogovor, tako će se određeni izazovi postaviti i u poslovnoj sferi. Zato bi najbolje bilo da tokom ove sedmice najviše obratite pažnju na svoje obaveze i ne obraćate pažnju na okruženje i ljude sa kojima radite, a koji će se sada svi kolektivno „truditi“ da vas iznerviraju i ometu u onome što radite. Ako morate da obavite neke važnije dogovore, unapred se pripremite na nerviranje i ubeđivanje bez kraja i konca. No, sve se ovo može regulisati, samo je bitno zadržati hladnu glavu.

Novac

Očekuju vas neki veći troškovi pa ukoliko ste u prilici, napravite budžet za ovu sedmicu i trudite se da ga ne prekoračite. Naravno, postojaće i situacije na koje ne možete uticati, a ako je već to slučaj – platite i zaboravite, ne nervirajte se oko onoga što ne možete promeniti.

Zdravlje

Nedelja sa puno nervoze, pa se potrudite da nađete vreme samo za sebe, svoj mir i odmor. I imunitet može biti oslabljen u ovom periodu.

Djevica

Vaš znak je još uvek aspektovan tako da prosto uživate u hrani, ali i u njenom pripremanju, tako da nije ni čudo što ćete veći deo svog slobodnog vremena provoditi u kuhinji. Imate gomilu novih recepata koje želite da isprobate što pre, od slaniša do slatkiša. Pa šta da kažemo osim – uživajte!

Ljubav

Neke lepe prilike će se otvoriti pred onima koji su slobodni. Jedno poznanstvo od ranije sada se može produbiti, a vi se odjednom naći u vrlo zanimljivom odnosu koji će imati dosta brz tempo. Strast je vrlo intenzivna i može vas u potpunosti obuzeti, samo je pitanje da li će ovo moći da bude nešto trajno ili je samo prolazna, ali izuzetno podsticajna priča….Oni u bračnim odnosima bi svakako morali da budu tolerantniji uodnosu sa voljenom osobom, jer će se pred vama postavljati situacije za koje će vam trebati dosta strpljenja i kompromisa. Mir u brakovima je sada prilično krhak i trebalo bi ga sačuvati. Device u emotivnim vezama imaju odlične predispozicije za jednu mirnu sedmicu u kojoj neće biti mnogo dešavanja, ali zato može biti lepih razgovora, čak i po pitanju nekih ozbiljnijih zajedničkih planova.

Posao

Sedmica koja u svom prvom delu može doneti neke nove prilike za vas. Moguće je da će nezaposleni sada najbolje proći, jer je izvestan kontakt od poslodavca sa kojim ste imali razgovore u prethodnom periodu. Generalno gledano, dosta stabilan period, sve saradnje će ići nekim ustaljenim tempom i jedino na šta bih vam skrenula pažnju jeste povremen problem u komunikaciji sa saradnicima. Potrudite se da budete malo strpljiviji i tolerantniji, i ovo bi trebalo da prođe bez većih problema po vas. Ukoliko imate nešto od obaveza što je ostalo nezavršeno, vreme je da se „bacite“ na posao oko toga.

Novac

Finansije su vam sada prilično stabilne i u ovom segmentu ne biste trebali da imate veću problematiku. Ako imate neke veće obaveze koje niste izmirili, sada se oko ovoga može javiti problem, pa vam svakako savetujemo da proverite da li ste sve platili što je potrebno.

Zdravlje

Povremeno ste bez energije u ovom periodu. Potrebno vam je da se malo „razmrdate“ pa vam se svakako savetuje neka forma fizičke aktivnosti.

Vaga

Držite se drage moje Vage, hrabro odolevajte slatkim iskušenjima koja su svuda oko vas! Još malo pa vaša vladarka prelazi u znak Blizanaca, pa ćete biti više u pokretu, a ne kao sada – da sedite i jedete. Šta više, stalno „čačkate“ po maminoj knjizi recepata i smišljate šta bi novo mogli da isprobate…

Ljubav

Slobodne Vage imaju dosta udvarača, ali sva dešavanja nekako prolaze mimo vas, ostavljajući vas prilično ravnodušnima. Stalo vam je da se dobro provedete u društvu, ali pravih ljubavnih prilika kao da trenutno nema. Ipak, drugi deo sedmice donosi vam jedno dosta zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, koje se može pretvoriti i u istinsku zainteresovanost. Kraj sedmice bi mogao da pokrene ovu priču, a ako se to ne dogodi sada, onda je pokretanje u narednoj nedelji. U svakom slučaju – ovo je vredelo čekati. Vage u emotivnim vezama počeće vrlo intenzivno da preispituju svoj odnos sa voljenom osobom. Neke stvari vam zaista smetaju, a pojedini mogu biti okupirani i sumnjama i ljubomorom. Savet je da ne vršite pritisak na partnera, sačekajte da se neke stvari iskristališu same od sebe.

Posao

Možda smatrate da je vaše razmišljanje u ovom periodu pravo, ali bi vredelo saslušati i druge koji vam svojim savetom ili intervencijom u nekoj problematičnoj situaciji mogu pomoći. Dogovori sa saradnicima se mogu pokazati kao prilično iscrpljujući i biće teško postići kompromisno rešenje. Malo naporna sedmica je pred vama jer će biti dosta nepredviđenih obaveza koje morate uklopiti sa redovnim poslom. Potrudite se da ne gomilate neke stvari i da ih ne ostavljate za kasnije, naročito ako je u pitanju administrativni rad ili petljanje sa nekom važnom dokumentacijom.

Novac

Prilivi će u ovoj sedmici biti jače nego inače, ali evidentno je i da vaši troškovi rastu. Takođe, neke od obaveza iz prethodnog perioda će doći na naplatu, i trebalo bi ih što pre zatvoriti, da ne biste eventualno imali posla sa prinudnom naplatom.

Zdravlje

Zdravstveni segment je u ovom periodu više nego dobar. Mogli biste da povedete računa u saobraćaju i budete malo oprezniji.

Škorpija

Bilo da jedete malo ili mnogo, situacija je ista – imate osećaj kao da ste kamenje pojeli, koje nikako ne uspevate da svarite. Ne znam da li vredi govoriti da vam je neophodno da se krećete i bavite rekreacijom, jer će pokušaji dijeta uglavnom ostati neuspešni…

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, moraćete tokom ove sedmice da date prioritet odnosu sa partnerom. Naime, pažnju vam jako odvlače drugi životni segmenti a vremena za voljenu osobu imate sve manje i manje. Ovo može proizvoditi neke neugodne situacije između vas dvoje, jer je moguće da će partner početi da sumnja da „mutite“ nešto sa strane. Potrudite se da napravite neki balans i odvojite dovoljno vremena za vaše zajedničke momente. Škorpije koje su u ovom periodu same trenutno su vrlo okrenute svojim poslovnim ciljevima ili ličnim prioritetima. Istina je da povremeno osećate potrebu za emotivnom stabilnošću, ali niste u fazonu da morate žuriti da do nje i dođete. Jednostavno, ne želite u svom životu osobe samo da biste prekratili vreme, hoćete nešto što vredi i što može trajati.

Posao

Skrenula bih vam odmah pažnju na odnos sa poslovnim saradnicima, ali i šefovima, koji može biti prilično napet tokom ovog perioda. Ne, nemojte odmah iskopavati „ratne sekire“ ako neke situacije ne budu išle u onom pravcu koji vi želite, ili ako se neko ne bude slagao sa vašim mišljenjem – prioritet vam je da i vi i druga strana budete zadovoljni, a ne da nametnete ono što vi hoćete…No, pošto ste sada prilično tvrdoglavi, sigurna sam da ćete na kraju „isterati“ ono što vam je volja. Neki poslovi će konačno početi da donose one rezultate koji su vam potrebni, moguće baš saradnje sa strancima.

Novac

U drugom delu sedmice imate pojačane mogućnosti za zaradu. Moguće je da će se otvoriti i neki neočekivani izvori prihoda. Takođe, prijatelji vas mogu uvesti u priču o dodatnoj zaradi koja bi mogla postati prilično isplativa po vas.

Zdravlje

U ovoj sedmici možete imati blaži pad imuniteta. Podložnost virusnim i bakterijskim infekcijama, sa sve visokom temperaturom.

Strijelac

Ima dana kada vi vrlo ozbiljno razmišljate o tome da biste trebali da uvedete neke promene u ishrani i da se bacite na neku rekreaciju….Problem je samo u tome što ti dani dođu i prođu, a vi nastavite na isti način kao i do sada. Ma nema veze, višak kilograma samo označava da imate zdrav apetit…

Ljubav

Polje poslovnih okolnosti postavljeno je slobodnim pripadnicima ovog znaka kao mesto gde bi se mogla pokrenuti nova emotivna priča. Moguće je da vas ova osoba od ranije interesuje ili da ste već pre imali neku komunikaciju, ali se tek sada priča između vas dvoje pokreće u nekom konkretnijem smeru. Jedina kočnica možete biti vi, jer čas možete odavati utisak velike zainteresovanosti, čas se povlačiti. Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, tu je sada promenljiva situacija. Moguće je da ne provodite dovoljno vremena zajedno, ili da vas okolnosti sprečavaju da se više posvetite jedno drugom. Trebali bi da pokušate zajednički da prevaziđete sve ovo, da uživate istinski u momentima kada ste skupa, koliko god oni kratkotrajni bili. Nemojte nervozu koju osećate prenositi na svoju voljenu osobu.

Posao

Sve vam je jasnije da je poslovni segment krenuo ka svom oporavku. Još uvek vi doduše imate mnogo zaostalih obaveza, još uvek rešavate problematiku iz prethodnog perioda, ali stvari definitivno kreću na bolje. Možete se jako pokrenuti ka saradnicima iz inostranstva i baš tu bi valjalo da budete dosta pripremljeni, da vam neke neočekivane situacije ili mešanja drugih ne bi pokvarile maltene sklopljen posao. Takođe – budite fleksibilni u dogovorima. Oni koji su nezaposleni, sada imaju velikih šansi da dobiju „otvorena vrata“ od poslodavca kod kojeg su konkurisali u prethodnom periodu.

Novac

Finansijski segment je dosta stabilniji nego u prethodnom periodu. Šta više – drugi deo sedmice vam može doneti par jačih priliva, što kroz redovno poslovanje, što kroz dodatne aktivnosti. I dalje stoji napomena da morate rešiti zaostale obaveze.

Zdravlje

Kod mlađih je dosta solidna situacija u zdravstvenom segmentu, ali stariji pripadnici znaka bi trebali da se posvete rešavanju nekih hroničnih problema.

Jarac

Dosta ste energetski iscrpljeni, a vrlo često i preskačete obroke, ili jedete nedovoljno. Vaš organizam zahteva da obratite više pažnje na njega. Potrebna vam je raznovrsna ishrana – meso, riba, sveže voće i povrće i obavezno mlečni proizvodi i žitarice. Morate podići odbrambene snage svog tela.

Ljubav

Nastavlja se vrlo aktivan period u ljubavnom segmentu. Slobodni Jarčevi su ostvarili kontakt sa osobom koja ih interesuje i puštaju da se ova priča polako razvija. Imali partnera ili ne, trenutno postoje i velike mogućnosti ulaska u tajni odnos ili aktiviranja jedne takve veze iz prošlosti. Moguće je da će vas jake strasti kojima će biti teško odoleti uvući baš u jednu ovakvu priču. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili u braku, sada se možete još više povezati sa svojom voljenom osobom. Vas dvoje ste već izvesno vreme spremni na neke ustupke jedno prema drugom, a sada će se ovo i dodatno pojačati – kao da se oboje trudite da ništa ne ugrozi vašu povezanost. Neće baš sve ove nedelje ići „kao po loju“ između vas dvoje, ali ako se potrudite – neka sitna razmimoilaženja u komunikaciji se lako mogu prevazići.

Posao

Potreba za promenama i većim pokretanjem u poslovnom segmentu može vas uvesti u neke ishitrene odluke i neugodne situacije sa poslovnim saradnicima, ali i kolegama. Vaši poslovi su dosta stabilni u ovom periodu i ne bi trebalo žuriti u ostvarivanju onoga što ste planirali. Budite obazrivi i kada su nove poslovne ponude u pitanju, jer je moguće da biste se brzo pokajali zbog ulaženja u neke dogovore ili dilove sa ljudima sa kojima niste radili do sada. Prihvatite da je tempo dešavanja sada dosta spor i ne pokušavajte da ga „pogurate“ na silu. Pustite neka sve ide nekim svojim tokom. Strpljivo.

Novac

Vaše finansije su i dalje podržane, što će Jarčevima doneti stabilne prilive i od redovnih, ali i od poslova koje povremeno preuzimaju na sebe. Tokom ove sedmice ne biste trebali da idete u neka veća novčana ulaganja, jer postoji predispozicija za gubitak ili za sumu novca koja neće biti adekvatna uloženom trudu.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta stabilan, povedite malo više računa o svom imunitetu, jer ste i dalje podložni sezonskim virusima.

Vodolija

Ne vrede preporuke, ne vrede uputstva – vi jednostavno i dalje terate po svome. A u ovom periodu kada je ishrana u pitanju, to podrazumeva da ste kao usisivač – šta god se nađe pred vama, prosto nestaje u trenutku. Hajde, uživajte još ove sedmice, pa da se od sledeće bacimo na fizičke aktivnosti…

Ljubav

Sami i divni, u potpunosti zadovoljni svojim životom – tako bi mogli okarakterisati Vodolije koje su u ovom periodu bez partnera. Vi ste neke stvari u svojoj glavi skockali, shvatili da imate neke mnogo važnije prioritete nego što su emocije i posvetili ste im se punom parom. Ne pojavljuje se niko ko bi mogao da vas u većoj meri zainteresuje, možda ćete malo flertovati, onako čisto rekreativno, da ne izgubite „oštricu“, ali to je uglavnom to….ništa novo pod kapom nebeskom. U emotivnim vezama i brakovima bilo bi fino ponekad ne reći baš sve ono što mislite, jer je voljena osoba pomalo „osetljiva“ i lako reaguje na ono što ona smatra provokacijom, a vi lakim podbadanjem. Da ste zadovoljni svojim odnosom – pa baš i niste, ali nemojte ga još dodatno kvariti. Bićete u boljem raspoloženju ubrzo…

Posao

Usporiti u poslovnom segmentu sada bi trebao da bude vaš prioritet. Čini vam se da neke stvari suviše sporo idu (i verovatno ste u pravu), ali je sigurno da bi vas potenciranje na nekim dogovorima ili definisanjima samo uvelo u situacije koje vam nikako neće prijati. Generalno – komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima je u ovom periodu vrlo problematična i neke stvari mogu eskalirati očas posla. Zato – budite strpljivi i pustite da sve ide svojim tokom, koliko god on bio spor. Privatnicima se takođe ne savetuje da žure u nekim dogovorima ili investiranjima, neće vam pobeći pravi poslovi…

Novac

Finansijski segment je dosta dobar u ovom periodu, ali vas sve to može povući, pa možete poželeti da ga još dodatno popravite i to nekim ulaganjima (koja bi se sada mogla pokazati kao potpuni promašaji). Bolje štekujte te novce koji vam sada dolaze i ne bacajte ih na nepotrebne stvari.

Zdravlje

Zdravstveni segment vam nije loš, još kada biste malo više poveli računa o svom načinu života i prestali da se „tovarite“ slatkišima i počeli sa nekom rekreacijom – sve bi bilo sasvim na svom mestu.

Ribe

Ribe su se malo, samo malo dovele u red i počele da obraćaju pažnju na to šta i koliko jedu. Doduše, još uvek su vam slaba tačka slatkiši, koje nekako ne uspevate da zaobiđete. Makar napravite neku ravnotežu time što ćete unositi više namirnica biljnog porekla.

Ljubav

Ako ste slobodni (a sigurna sam da je mnogima trenutno baš takav status) trenutno se osećate prilično dobro u svojoj koži. Prijatelji su priskočili u pomoć onda kada je to bilo najpotrebnije, da bi vas iščupali iz emotivnog bedaka i dauna, i sada već na svet oko sebe gledate drugačijim očima. Doduše, još uvek će se provlačiti razmišljanja o bivšem emotivnom partneru (ne bi me začudilo i da dođe do nekog kontakta tokom ove sedmice) ali ovo su već samo odjeci prošlosti, preko kojih nekako mnogo lakše prelazite. Počnite da se bavite nečim što već dugo odlažete, upišite konačno taj kurs o kojem sanjarite, bacite se na neku rekreaciju ili idite na kraće putovanje –sami ili u društvu bliskih osoba. Sve u svemu – odmorite se i dajte sebi priliku da čili i radosni dočekate tu novu ljubav, koja sada i nije toliko daleko od vas. A vi zauzeti – bacite se na sređivanje odnosa sa voljenom osobom, jer su sada prave šanse za boljitak.

Posao

Nestabilna nedelja u poslovnom segmentu, koja bi mogla doneti probleme, naročito u međuljudskim odnosima i kroz dogovore sa partnerima i saradnicima. Neće biti pošteđeni niti oni koji imaju privatni biznis, niti oni koji sarađuju sa strancima. Neko od najbližih saradnika se može umešati i svojom intervencijom samo napraviti dodatno lošu situaciju. U ovom periodu morate voditi računa i o tome šta vi govorite, obećavate ili se dogovarate, ali morate obratiti pažnju i na druge, jer je lako moguće da vas neko svojim delovanjem slučajno ili namerno sabotira. Samo polako, bez tenzije i nervoze.

Novac

U ovom periodu su najviše naglašeni troškovi, pa bi bilo dobro da napravite neki budžet i da se trudite da ga ne prekoračite. Od dodatnih poslova i dalje imate više priliva, ali može se dogoditi da novac koji treba da vam bude isplaćen – kasni, ili da dobijete manju sumu od one koju ste očekivali.

Zdravlje

Ova sedmica je prilično loša u zdravstvenom smislu. Laka podložnost virusima, koji mogu biti praćeni i višom temperaturom.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.