Dnevni horoskop za 17.2.2015.

Jedini način da budeš sretan je da voliš. Ako ne voliš, život će ti proći pred očima.

Dnevni horoskop za 17. februar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Danas razmišljate o ljubavi i o tome kako bi bilo lijepo da vam se neko nov svidi i ušeta u vaš život. Moguće je da zaista primijetite nekoga, ali ništa više od toga se neće desiti. Ukoliko ste juče odmarali, danas pokušavate da to nastavite, a ako niste, zamišljate da možete sebi da date oduška i odete negdje na odmor.

Bik

Vama treba jedan kvalitetan boravak ,tačnije kvalitetno druženje sa vašom porodicom i raspravljanje o kućnim planovima. Nešto želite da realizujete, a ne možete sami. Treba vam pomoć i podrška vaših najmilijih. Ukoliko je ono što ćete od njih tražiti novac, budite taktični i ne primjenjujte ucjenjivačke metode.

Blizanci

Uh kako vas samo svrbe tabani! Želite na put a nikako da odete, jer se stalno nešto ispriječi između vas i vašeg cilja. Ovaj dan vam je u znaku pisanja, telefoniranja, pričanja. Imaćete toliko obaveza da na kraju nećete znati ni šta radite, ni kako radite, a ponajmanje zbog čega sve to radite. Smeta vam gužva i buka, ali od toga ne možete pobjeći.

Rak

Imate malo poteškoća finansijske prirode. Najradije biste da svoju tugu zbog nečega što vas je pritisnulo ovih dana izliječite jednom dobrom kupovinom, ali vam se ne da, jer nemate dovoljno u novčaniku. Niste baš pričljivi, pomalo ste se povukli u sebe i nastojite da izbjegnete čitav svijet. Utučeni ste.

Lav

Danas ste u dosta emotivnom raspoloženju. Čak ćete biti skloni da se na nekoga i sažalite. Moguće je da ste ostvarili vezu sa nekim koga još uvijek tajite svojim prijateljima. Nije preporučljivo da se tako ponašate ni prema prijateljima ni prema partneru, jer biste se kasnije mogli naći u neobranom grožđu izgubivši povjerenje sa obje strane.

Djevica

Nimalo lak dan za Djevice. Brinete za cijelo čovječanstvo. Pritisnuti ste mislima o lošoj ekonomskoj, političkoj, socijalnoj situaciji, a ne možete ništa da uradite da biste ju izmjenili. Izbjegavajte da gledate vijesti ili da čitate o teškoćama u zemlji i svijetu, jer danas posebno loše utiču na vas. Ne prežderavajte se, to vam neće ublažiti muke.

Vaga

Vagama bi danas mogao da se javi neko na koga dugo nisu ni pomislile. Možda neka stara simpatija još misli na vas ili vas obraduje poziv prijatelja, rođaka iz inostranstva. U svakom slučaju pred vama je neko iznenađenje. Kad je o poslu riječ, čini ste da ste partnera zamijenili kancelarijom. Isuviše vremena provodite za radnim stolom.

Škorpija

Danas ste skloni da svijet obradujete svojim specifičnim humorom. Pazite da nekoga ne pecnete isuviše. Na poslovnom planu vam prijeti mnoštvo obaveza od kojih se naprosto nećete moći odbraniti. Ipak, junački ćete se izboriti sa svim nedaćama, a onda ćete pokušati da malo vremena provedete diskutujući sa šefovima o vašoj budućnosti u firmi.

Strijelac

Zanima vas neko daleko područje i rado biste otišli i podrobnije ga ispitali. Nekim Strijelčevima je zaista u izgledu daleki put, dok oni drugi o istom još uvijek maštaju. Ukoliko ste zauzeti očekuje vas ozbiljan razgovor sa partnerom. Moguće o vašim zajedničkim planovima . Kako god da ste naumili biće po vašem.

Jarac

Na poslovnom planu još uvijek vodite glavnu riječ. Ušli ste u štos i sada lagano pratite radni ritam. Kad je riječ o partneru, malo ste se povukli, ali to ne znači da ste izgubili interesovanje. Naprosto sad imate bitnijih stvari na umu. Skloni ste negativnim mislima i sumnji u sve što vam se servira, opustite se malo.

Vodolija

Konačno je i kod vas osvanuo dan za ljubav. Raspoloženi ste da podijelite svoje misli i želje sa partnerom i da mu posvetite vašu pažnju danas. Neki od vas razmišljaju o djeci, pa je i to jedno od pitanja koje bi se moglo naći na repertoaru. Vaša sklonost da šokirate neočekivanim i danas bi mogla doći do izražaja.

Ribe

Vas brine vaš posao. Kad je o ljubavi riječ sve je sjajno. Sve teče kako vi zamišljate. Volite i voljeni ste, što se na vama vidi. Problem su vam samo nagomilane obaveze i radno vrijeme koje vam nikako ne odgovara. Imate na umu druge stvari, pa niste ni najbolje koncentrisani, što dodatno stvara konfuziju na radnom mjestu.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.