Dnevni horoskop za 2.10.2015.

Najljepši muškarac je onaj koji poštuju ženu. U tome je njegova ljepota.

Dnevni horoskop za 2. oktobar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Vi ćete današnji dan provesti prvestveno na telefonu, a uz brojne pozive očekuju vas i prijatni susreti kao i niz zanimljivih informacija kojima će vas prijatelji obradovati. Volite kada ste u toku svih zbivanja, pa je tako i ovaj put. Za sada ne bi bilo loše da malo više pažnje posvetite onom što čujete, jer bi vam moglo biti bitno kasnije.

Bik

S obzirom na novac koji danas dobijate, moguće je da se neplanski bacite u malo veće troškove od onih koje ste planirali. Nije da vam je trenutno neophodno da se obuzdavate kad je o novcu riječ, ali svakako ne morate baš u jednom danu da potrošite cijelu sumu! Imajte na umu da sve dobro dok je u razumnoj mjeri.

Blizanci

Vi ste danas posebno emotivni, naročito kad je o vašim prijateljskim kontaktima riječ. Imate utisak da se neke stvari mijenjaju i naprosto postajete nostalgični. Stvar je u tome da Mjesec trenutno prolazi kroz vaše sazvježđe i vi osjećate njegov uticaj i kroz nervozu i kroz pretjeranu emotivnost koja vas danas baca iz jednog raspoloženja u drugo.

Rak

Nervozni ste jer se neki od planova koje ste imali izjalovio. Za sada možete samo da prihvatite da ste pogriješili i da se potrudite da te greške više ne ponavljate. Iz svakog lošeg iskustva možete izvući nešto dobro , pitanje je samo da li to želite ili ne. Umjesto da očajavate, možete da se pridignete i spremno krenete u nove bitke.

Lav

Vama je danas naglasak na druženjima. Naprosto vam se ne da da razmišljate o nekim ozbiljnijim stvarima, pa ćete se samim tim itekako okrenuti od posla ka nekim drugim zabavnijim aktivnostima. Naprosto nemate volje za nekakve konkretnije aktivnosti, jedini je problem što to jeste spremni priznati sebi, ali ne i drugima.

Djevica

Još jedan poprilično buran radni dan je pred vama , ali se vi ne date omesti u svom putu ka željenom cilju. Za sada vam ide da se isključite i na neki način u potpunosti zaboravite na postojanje ikakvog svijeta van onog vašeg kancelarijskog. Sa glavom doslovce u papirima vi prolazite kroz ovaj dan uspješno se noseći sa nametnutim obavezama.

Vaga

Vi danas ne znate šta biste od sebe. Treba vam s jedne strane da se malo odmorite od nekih zbivbanja na privatnom i na poslovnom planu, a sa druge treba vam nekakavih promjena jer vam je trenutno sve dosadilo. Izlaz nalazite u povjerljivom prijatlejskom razgovoru koji vam danas dolazi kao melem na dušu.

Škorpija

Ni danas niste raspoloženi za normalnu komunikaciju sa ostalim svijetom. Čini vam se da ste neprestano ugroženi kako njihovim izjavama ,tako i postupcima. Malo ste paranoični dragi Škorpioni. Svijet nije neprijateljski nastrojen prema vama iako ste vi ubijeđeni da jeste kao i da je neophodno da mu se suprotstavite!

Strijelac

Danas ćete uživati u pažnji koju dobijate od strane voljene osobe i bliskih prijatelja. Ono što je vama potrebno jeste da se malo opustite i da se na pravi način pripremite za dalje poslovne aktivnosti. Za sada odmarajte. Isuviše ste se iscrpljivali, a na kraju se ispostavilo da za tako nečin nije bilo potrebe.

Jarac

Male poteškoće u odnosu sa partnerom danas bi mogle da vas koštaju više nego što mislite. Atmosfera je poprilično naelektrisana i jedini način da spasete stvar jeste da učinite nešto nepredviđeno i romantično , što je sasvim suprotno od vaše inače praktične i hladne prirode. Pokažite da niste lišeni mašte i vratiće vam se desetostruko!

Vodolija

Ono što bi vama danas moglo biti najzanimljivije jesu kontakti sa najmlađima. Djeca vas inspirišu bilo da ste roditelj, bilo da to još niste postali. Na neki način postmatrajući ih i vi sami ulazite u vrijeme u kejem ste bili jednako bezbrižni i srećni i uviđate da nije potrebno mnogo da biste to bili i sada.

Ribe

S obzirom na to da se osjećate veoma iscrpljeno , što usljed bolesti, što usljed poslovnih i drugih aktivnosti koje vam crpe energiju , danas imate potrebu da veći dio vremena provedete u krevetu sa daljinskim u ruci . Niko osim vas nije toliko sklon uživanju u izležavanju i ljenčarenju ove vrste, pa bi vam ukućani mogli prigovoriti.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.