Dnevni horoskop za 3.10.2015.

Kad žena kaže da je sve u redu, to znači da ništa nije u redu. A kad žena kaže da nešto nije u redu, onda baš ništa nije u redu.

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Divan dan za ljubav! Ukoliko ste zaljubljeni, šteta bi bila da ga provedete daleko od voljene osobe. Danas biste mogli biti ugodno iznenađeni njenim otvorenim i nježnim iskazivanjem naklonosti, a i vi ćete biti voljni da uzvratite istom mjerom. Danas ostavite sve poslove i uživajte, jer su ovakvi trenuci opuštanja zaista rijetki.

Bik

Bikovi bi danas mogli da iskažu sklonost da se naprosto zatvore u kuću i ne izlaze dok ne osmisle projekat na kojem rade. Ne bi bilo loše da se u tom vašem okretanju ka poslu ipak konsultujete sa nekim, jer se vaš problem sastoji u nemogućnosti da sagledate cjelinu, pa bi vam savjet prijatelja dobrodošao.

Blizanci

Vi ste danas zainteresovani za sve vrste provoda. Imate na umu najrazličitije načine kako da kvalitetno utrošite svoje vrijeme i da se istvoremeno dobro odmorite. Pred vama je dan ispunjen susretima, kako prijateljskim, tako i potencijalnim ljubavnim. Ipak, osim komplimenata i flerta ne očekujte ništa bitnije.

Rak

Danas ste orjentisani na sve aktivnosti koje možete da obavljate unutar vašeg doma. Ineteresuje vas zarada, pa pokušavate da sebi obezbjedite sve što je potrebno da ju ostvarite. Ipak, tek u drugoj polovini dana je mogućnost za njenu realizaciju otvorena. Ukoliko budete dovoljno uporni, mogli biste ostvariti i više od očekivanog.

Lav

Vama se smiješi putovanje. Ukoliko ste nešto planirali, bilo bi šteta da odustanete, jer vam na putu zvijezde obećavaju lijep provod i prijatne trenutke. Nakon toga osjećaćete se preporođenima i spreminijima za sve poslovne poduhvate u narednim danima. Promijena će biti evidentna i na vašem spoljašnjem izgledu. Okolina će primijetiti da sijate.

Djevica

Djevice danas kuju planove na koji način mogu da uvećaju svoju imovinu. Sve što zamislite trenutno možete i da ostvarite, s toga ne budite skromni nego se dajte u realizaciju. Neko od starih prijatelja očekuje vaš poziv, ukoliko ste mu obećali, obavezno mu se javite, jer vas očekuje prijatno druženje.

Vaga

Vage su danas odlično raspoložene. Najbolje bi bilo da se zaputite na neko od novootvorenih mjesta za provod sa skupinom prijatelja i da dan provedete u opuštanju i veselom čavrljanju. Nastojte da izbjegavate svaku priču o poslu ili bilo čemu što vas opterećuje, biće vremena i za to , danas vam treba da se istinski odmorite.

Škorpija

Škorpije će ujutro ustati na lijevu nogu. Dan koji započnete tako namrgođeni ima sve predispozicije da ostane loš po vas, zato pokušajte da malo izmjenite svoj stav prema nastaloj situaciji. Ukoliko je buđenje iz bilo kojeg razloga bilo neugodno, a vi ga popravite sa doručkom koji volite i sve će vam izgledati vedrije.

Strijelac

Danas ste neuhvatljivi. Cijeli dan nastojite da iskoristite da biste uradili sve ono što inače od posla ne stižete. Vrijeme provodite u susretima sa vama dragim ljudima i kreativnoj razmjeni ideja. Jedna od aktuelnih tema kad ste vi u pitanju je svakako i odmor, pa se pozabavite traženjem prigodne destinacije.

Jarac

Vaše misli su danas okrenute poslu. Bićete skloni sanjarenju, ali sanjarenju o uspijehu. Vi volite da sebe zamišljate kao izuzetno bogatu, moćnu i važnu osobu, te skloni ste da smatrate kako vam sve to pripada i onda se okrećete ka radu, i dokazivanju da biste to što prije i ostvarili i pokazali svima koliko ste uspješni i sposobni.

Vodolija

Vodolije danas vrijeme provode maksimalno angažovane kako privatno, tako i poslovno. Ukoliko imate nekakve neriješene obaveze nastojaćete da ih danas privedete kraju. S druge strane potrudićete se da se partner ne osjeća zapostavljeno. A kad sve završite, potrudićete se da dio vremena ostavite i za sebe.

Ribe

Ribe su sklone nostalgiji. Nije da će vas loše raspoloženje ili tuga držati cijeli dan, ali vrijeme koje ćete provesti ploveći u prošlost i prisjećajući se ranijih dešavanja danas će vas zaista duboko dirnuti i navesti da se zapitate nad nekim svojim postupcima. Neke stvari se ne mogu izmijeniti, pa je bolje da se okrenete onom na šta možete uticati.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.