Dnevni horoskop za 2.8.2015.

Uvijek budi taj koji se prvi javlja, ne čekaj na nju.

Dnevni horoskop za 2. august 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Sunce i Merkur u vašem petom polju donose vam dobro razumijevanje sa partnerom, kao i brojne pozive za zabavu koje nećete moći da odbijete. Kad se o ljubavi radi imati dovoljno motiva da se upustite u nove avanture i osvajanja. Vaš nemirini duh je u vječitoj potrazi za izazovom, a danas ćete potrebu za nečim novim zadovoljiti kroz zabavu.

Bik

Kod vas se stvari sada lagano prebacuju u druge oblasti iz sfere porodice i uopšte uređenja kako doma tako i odnosa sa najbližim, na ljubav i uopšte ono što ona može da vam donese u narednom periodu. Za sada dobijate samo nagovještaje mogućih dešavanja, koja će u narednim danima dobiti i na snazi i na intenzitetu.

Blizanci

Smirujete se i konačno možete da odahnete. Izašli ste iz užurbanog poslovnog ritma. Uspješno ste pozavršavali sve dnevne obaveze i sada se sasvim možete posvetiti drugim vama važnim pitanjima. Privatni život je na neki način zapao u krizu, pa je potrebno da se malo osvrnete oko sebe i potražite nova interesovanja.

Rak

Finansije i posao su dvije oblasti koje su vam trenutno posebno važne. Nastojite da se izborite za svoje mjesto i to činite sa nesvakidašnjom upornošću i istrajnošću. Za sada ste još u fazi planiranja pristupa koji bi bilo najadekvatniji i koji bi vam u što kraćem periodu obezbjedio što više novca. Ovih dana ćete se već moći baciti i na konkretne aktivnosti.

Lav

S obzirom na to da ste se u zadnje vrijeme više davali u poslovnim projektima, te lansiranju novih idejnih rješenja, kao i da ste na svoja leđa preuzimali veći dio odgovornosti, sada očekujte da vam se pokažu rezultati. Ono što želite jeste da vidite kakva je konačna dobit od svih poslovnih aktivnosti koje ste u zadnje vrijeme poduzimali.

Djevica

Vi ste još uvijek pod blagotvornim uticajem Venere. Saturn vas je poprilično uozbiljio, a Venera vam nosi želju za malo lagodnijim životom i promjenama koje će se prvenstveno očitovati na fizičkom planu. Ukoliko želite izmjeniti nešto na sebi sada je pravi trenutak, ali se isto može reći i za osobe u vašem životu.

Vaga

Uživajte dok još možete drage Vage, jer je period koji je pred vama pun iznaneđenja od kojih mnoga neće biti pretjerano prijatna. Za sada se možete opustiti i na taj način maksimalno pripremiti za sve ono što vam zvijezde nose. Za početak imajte na umu da se ne trebate upuštati u zabranjene veze , kao ni u bilo šta tajno kad je o ljubavi riječ.

Škorpija

Pritisak na poslovnoj strani je popustio ili ste barem vi promijenili stav po tom pitanju pa posao više ne doživljavate kao nužno zlo. S obzirom na to da ste se poprilično opustili , sada ćete bez ometanja moći da se posvetite drugim stvarima koje su iskrsnule, pa ćete se veći dio vremena zabaviti sa obnavljanjem prijateljskih kontakata.

Strijelac

Vi se vraćate u sedlo! Osjećate se sasvim dobro i težite da to odmah svima pokažete. Poslovne obaveze već sad pokušavate da razriješite, jer vam se čini predugo čekati do sutra. S jedne strane vaš entuzijazam je za svaku pohvalu, ali sa druge se čini da malo i pretjerujete. Možda vam je samo potrebna promjena interesovanja.

Jarac

Sve se postepeno vraća u normalu i vi sa olakšanjem konstatujete da ste se zaista uzalud brinuli toliko oko eventulanih poslovnih poduhvata. Sve što imate na umu je da neke ranije greške više ne ponavljate, a to se itekako može izbjeći, pogotovo kad je riječ o nekom ko poput vas arhivira sve poslovne poteze i njihove posljedice.

Vodolija

Još danas imate mogućnost da se potpuno opustite u ljubavnom odnosu u kojem ste. Partner vam je naklonjen kao i trenutna pozicija zvijezda koja vam obećava niz srećnih trenutaka, ali samo na kratko. Već sutra ćete na umu imati neke sasvim druge stvari, pa ćete se postepeno okrenuti drugim dešavanjima. Danas uživajte.

Ribe

Kod vas preovladava zadovoljstvo zbog uspješno završenih poslova. Sad planirate da malo odahnete i da svoja interesovanja usmjerite put ljubavi i dešavanja koja će vas u tom polju zaista prijatno iznenaditi. Ukoliko ste slobodni, mogli biste se zaljubiti, a ako ste već zauzeti, vaš odnos dobija jednu novu, bolju i ljepšu dimenziju.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.